התייעצות פנטזי (כרגיל)

Yo-man

New member
התייעצות פנטזי (כרגיל)

יש לי בליגה את ראסל ווילסון (ביום שני בחוץ מול סנט לואיס)
או את רוג'רס (בחוץ מול מיניסוטה).

על פניו רוג'רס תמיד עדיף, בעיקר מול מיניסוטה הגרועים - מקום 29
אבל היום הוא בלי ג'רמייקל, בלי ג'ונס ובלי רנדל קוב - למי הוא ימסור?

ווילסון מול הגנה שממוקמת באמצע - 16. אבל כולם בריאים אצלו
והוא גם מביא יארדים על הקרקע לפעמים...

אני נוטה לכיוון ווילסון, אבל אשמח לשמוע דעות אחרות או חיזוקים

philadelphia76

New member
הייתי הולך על רוג'רס

אמנם משחק הריצה של גרין ביי השתפר, אבל כמה כבר יעשו? 150 יארדים על הקרקע? יש לו כמה אופציות צעירות כתופסים (איזה ברויקין, או משהו דומה) וכמובן את מינסוטה שתעזור לו...
סט. לואיס לא אריות, אבל ההגנה שלהם לא רעה, וג'ף פישר עושה שם עבודה שבעתיד תישא פירות. לך תדע מה ההשפעה של הוורלד סיריס תעשה על העיר.

אני הייתי בכל זאת הולך עם רוג'רס, מה גם שהוא יעשה טאצ' בריצה קצרה השבוע, אז זה בוודאי יעזור.

philadelphia76

New member
עוד נקודה...

קח בחשבון שההתקפה של הראמס תהיה הרבה זמן על הדשא... כי ההגנה של סיאטל יחגגו ויירטו לפחות פעמיים לטאצ' (לפי כדור הבדולח שלי)

ESPN

New member
נראה לי שהשפעה של הוורלד סירייס

תהיה שמגרש יהיה ריק.... כולם יעדיפו לראות בייסבול

Little Boize

New member
עונה וגם שואל

גם רוג'רס וגם ווילסון.. יפה לך..

סטטיסטית רוג'רס עושה יותר נקודות פנטזי, אבל אני מבין את החשש... אני הייתי הולך עם רוג'רס בכל זאת כי זה משחק בית.. GB (בתקווה) הולכים להלקות את MIN.

עכשיו אני אשאל גם.. מה אני עושה עם ג'ימי גראהם הוא GAME TIME DECISION... להתחיל אותו או לא???

pavelger

New member
לגבי ג'ימי גרהאם

אומרים שהוא הולך לנסות לשחק אבל יש סיכון רב איתו, אם יש לך מחליף נורמאלי הייתי הולך עליו, זה מה שאני עושה אצלי.

Yo-man

New member
אומרים שהוא לא ישחק היום, וגם בדאלאס יש צרות

דמרקו מורי ומיילס אוסטין לא ישחקו היום.
אמנדולה רשום כמשחק, אבל הכניסו אותו בנסיעה על עגלת גולף לתוך האיצטדיון... מבלבלים את האויב או שהוא לא ישחק?

לגבי הסיינטס - דיברו עליהם בתוכנית מקדימה. וורן סאפ צופה שתומאס וספרולס הולכים לתת משחק של החיים ולתפוס מלא כדורים. אני חושב שזה היה בהתייחסות לזה שגרהם לא בתמונה. לא הבנתי כי הוא לא משחק או כי גם אם הוא ישחק הוא לא יהיה יעיל.

Yo-man

New member
ועכשיו אמרו שהוא ישחק!

עם פציעה בכף הרגל.
לא בטוח כמה הוא יהיה אפקטיבי... אבל הוא בפנים

Little Boize

New member
כן ראיתי

יש לי את HEATH MILLER אבל אני הולך עם גראהם מה שיהיה יהיה!

Yo-man

New member
אמרו שישתמשו בו בעיקר ברד-זון

יכול להספיק, במקרה שלו. שיהיה בהצלחה

omrili77

New member
אני מקווה מאוד שהוא ימסור לבויקין

או איך שלא קוראים לו, הוא פותח אצלי הערב

Hines86

New member
תודה בשם צוות העובדים וההנהלה

אז יורם בחר בסוף במר ווילסון... והשאיר את האדון רודג'רס להינמק על הספסל עם 39 הנקודות שלו.

סידר לי ניצחון עלוב בדרבי ורקורד חצוי ככה שאין יותר מדי תלונות על הבוקר - אפילו התגברנו על הטימטום שבהשארת ג'ימי גרהאם על הספסל לטובת הייייייית' מילר והטאצ'דאון השדוד...

אבל באמת, לקחת W על הגב של דן ביילי כשחקן מוביל עם 26 זה שווה ערך ללצאת מלאמבו פילד מושלג עם ניצחון בבעיטת שדה מ-45 יארד בשניה האחרונה.

omrili77

New member
על כל העולם מעליי (עוד לא 48 שעות)

philadelphia76

New member
יש צורך בספוילר רק לגבי משחקים בפועל

דעות לפני משחקים אינם צריכים ספוילר (לדעתי) מאחר ולא קרה דבר ואין שום מידע על משחק כלשהו
בקיצור - לדעתי רק להודעה אחת היה ראוי להוסיף ספוילר

omrili77

New member
קראתי שוב ושוב את מה שכתבת

ולמרות שאני מסכים עם מה שכתבת אין לי מושג איך זה קשור לספוילרים כאן בהודעה.
זה לא דעות לפני משחקים, הוא נתן ביצועים של שחקנים אחרי המשחק ולפני שעברו 48 שעות

Yo-man

New member
לא זכרתי אם החלפתי או לא
בעיקר ל-MNF

ואז החלטתי שזה ישאר כמו שזה היה כי לא היה לי זמן להתעסק בהחלפות (לא ראיתי את המשחקים בכלל ביום ראשון כי דאגו לי לתוכניות...).
אז כן, זה היה מדכא לראות מה יצא מהמאנדיי נייט עם סיאטל המנומנמים האלה.

עקבתי אחרי מארשון לינץ' ושמחתי שהיה לו יום מחורבן (עוד קיוויתי למשהו) ואז רייס יצא פצוע ואבדו כל תקוותי.
בהתחשב בעובדה שרייס ייצר לי 0 נקודות, אמנדולה 1, גרונקובסקי 3 וגרין אליס 5, וזה היה עדין צמוד - זה נס.

לפחות בליגת הגאונים ניצחתי השבוע...
ועכשיו אני 2-6 כאן ו-3-5 שם.
איזו בושה

Little Boize

New member
לא יודע מה הבנת (אולי
)

אבל אם התכוונת אלי ממש לא שיחקתי את הית מילר...
בשניה שאמרו שגראהם משחק הוא היה בהרכב שלי..

לא שזה עזר... עוד שבוע קשה עבר על כוחותינו עם עוד הפסד מביש....
DARREN SPROLLES מה יהיה!!!! אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

כן סליחה....

למעלה