התייעצות פנטזי

RoyBehar

New member
עכשיו...

חוזרים לראות פוטבול נטול אינטרסים ונהנים מהפלייאוף...
סתם, אני יודע שהגמילה קשה, אבל לפחות המשחקים שנשארו הם משחקים מספיק מותחים ומעניינים ככה שרמת המתח נשמרת. הנפילת מתח הגדולה תבוא ביום אחרי הסופרבול כרגיל.

חייב להודות שכמה פעמים השנה שקלתי לפרוש בסוף העונה הזאת, או לפחות לקחת שנה הפסקה מהפנטסי. זה היה בעיקר במקרים שבהם תפסתי את עצמי יותר מבואס מניקוד פנטסי מאשר שמח על ניצחון של הברונקוס נגיד. אז הבנתי שיש לי בעיה.
בשורה התחתונה, אני לא באמת אפרוש. יהיה לי קשה מידי לעבור עונה בלי פנטסי עכשיו אחרי שנכנסתי לזה.
וכמובן, יש לי תואר להגן עליו. את הבק טו בק צריך להפוך ל3peat...

ESPN

New member
גם בליגת Tapuz Football יש אלוף

BOSTON86 וקבוצתו Ashdod Red Wolves לקחו את התואר עם מאזן 11-3 וניצחון משכנע בגמר. ברכות לו ולאלופים בליגות האחרות ולכל המשתתפים.
See you next year!

BOSTON 86

New member
תודה על הברכות

הייתה עונה מאד מעניינת.
היה קשה לתמרן בין כל הפציעות שנפלו על הליגה.
נתראה עונה הבאה ; אני בטוח אחזור.

eran113

New member
מזל טוב !!!

לא פשוט לזכות ועוד יותר שמדובר על פעם שנייה ברציפות.
הייתה עונה מעולה אצלנו בליגה ואני כבר מתגעגע.

רועי 2211 מה שעושים עכשיו זה שמנסים לחשוב כל הפגרה איך עוצרים אותו עונה הבאה מלקחת אליפות שלישית ברציפות (זה מתחיל להיות לא נעים
)

נ.ב.
ברכות גם לזוכים בליגות האחרות.

roy2211

New member
ברור

אחרי שהשנה שילמתי שכר לימוד, שנה הבאה נבוא יותר מוכנים.

PACK PACK

New member
ברכות + תובנות

לא במקרה האליפויות שלך מקבילות לשנתיים שפייטון בדנבר.
לפניך אני לקחתי אליפות ב-2011 כשגרין ביי קרעו את הליגה.
לא להמעיט מההישג שלך, אבל זה מאוד מעניין שאנחנו בתור אוהדים מכירים את הקבוצות שלנו יותר מאחרים.
כשהקבוצות שלנו מצליחות זה נותן לנו יתרון על אחרים בכך שאנחנו מלקטים את הכוכבים לפני שהשאר יודעים עליהם.
בנוסף, אני ואתה נעשה מאמצים לבחור את רודג'רס ומאנינג בהתאמה יותר מאחרים, וכשהם משחקים כמו ב-3 שנים האחרונות, זה תורם הרבה בפנטזי.

כל הכבוד!
שנה הבאה אני חוזר עם וונג'נס (אחרי אליפות לפני שנתיים וגמר מולך שנה שעברה, העונה הזו לא מתקבלת על הדעת מבחינתי).

RoyBehar

New member
אין ספק שמאנינג היה הMVP שלי

זה התחיל כבר בשבוע הראשון עם ה7 ט״ד שלו ומאז כמעט ולא היו לו שבועות פחות ממעולים.
היו כמה נפילות קטנות, אבל מגטרון ומוריי בד״כ היו שם לחפות עליו.
מצחיק שלקח לי זמן עכשיו להיזכר מי בכלל היה הבחירה הראשונה שלי (דאג מרטין) כי הוא היה כזה באסט. את מוריי לקחתי ממש מאוחר ואת מגטרון לקחתי לפני מאנינג.

בכל אופן, כן. הדומיננטיות של דנבר הייתה לטובתי. למרות שהתרחקתי מהרסיברים של הברונקוס כי פחדתי שהחלוקה ביניהם תוביל לסקורים נמוכים או לא יציבים, המספרים של מאנינג והתוספת של מורנו עזרו לי מאוד.

אבל עדיין, לא הייתי נותן את כל הקרדיט למאנינג. הייתי מאוד מרוצה מהקבוצה שבניתי סביבו (הרבה יותר מווייברים מאשר מהדראפט). ראיתי ליגות, אפילו פה בתפוז, שהבעלים שלו בהן אפילו לא עלה לפלייאוף.

בכל מקרה, תודה ובהצלחה בשנה הבאה. אני בהחלט מצפה לתחרות.

eran113

New member
אפשרי

זה יכול להוסיף עניין לפלייאוף שגם ככה הולך להיות מאוד מעניין.

למעלה