התייעצות צילומים

mayoula

New member
התייעצות צילומים ../images/Emo248.gif

העליתי כמה תמונות חדשות שצילמתי היום (ספונטני,ניצלתי את האחיינית המהממת שלי שבאה לביקור מהצפון...
), אני יודעת שהצילומים רחוקים מלהיות מעולים, אבל אני תוהה אם הם מספיק טובים לבנתיים. אני מתלבטת אם אני יכולה לשים אותם כתמונה ראשית- החנות שלי מספיק מבולגנת עכשיו גם ככה עם הרקעים השונים, מצד שני, יש פריטים שנראה לי שיותר קשה לדמיין איך הם נראים על הגוף והם מקבלים פחות צפיות. אני בתהליך של לצלם את הכל מחדש ולהפטר מהרקע הכחול, אני מחפשת ומנסה המון משטחים שונים- בדים, עץ, ניירות- אבל אני לא מרוצה משום דבר. אם למישהו יש המלצות, אני אשמח לשמוע. תודה

babytogo

New member
קודם כל עבודותייך מדהימות!!!

אני באופן אישי מאד אוהבת לראות תכשיט על גוף. זה נותן לי פרופורציית גודל, מעבר לעובדה שהשרשראות האלו נראות מצויין על הצוואר. אני לא יודעת איזה טיפים פרקטיים לתת לך כי בעיניי זה פשוט וטוב! בהצלחה

mayoula

New member
תודה רבה!../images/Emo9.gif

את צודקת,זה הכרחי, ועוד לא העליתי בכל הפריטים. אני בטוחה שגם זו סיבה שמעכבת אותי. זה המון עבודה שחורה ומעצבנת...

nonibam

New member
דעתי...

כתמונה ראשית - פחות טוב. אבל - אפשר לשים את אותה שרשרת בשני ליסטים שונים - אחד לאוצרות ואחד לכאלה שרוצים לראות איך נראה על הגוף. בראשון את שמה תמונה "אומנותית" כראשונה ובשני אחת מהתמונות שצילמת עם בת דודתך... (את העצה הזו קיבלתי בזמנו מ- RedBracelet
)

mayoula

New member
אני חושבת שאני גם אתחיל לאמץ את זה

את משכפלת את כל הפריטים\ רק חלק? הבעיה גם שאני עוד לא מצליחה להגיע לתמונות האומנותיות.

Elanor Rigby

New member
ודרך אגב גם אני צילמתי מחדש כל היום...

כי כל תמונה אצלי הייתה עם רקע אחר, וזה שיגע אותי שאין אחידות. מקווה שהרקע שבחרתי ילך טוב

LATIKAsoap

New member
תמונות

התכשיטים שלך יפים מאוד.. והתמונות לטעמי באמת פחות מחמיאות להם משיכלו להיות.. עצה שעזרה לי למצוא כיוון הייתה "לקחת את הפריט למקור שלו" חברה טובה שלי אמרה את זה וכך עלו לי הרעיונות לתמונות שלי.. קפקייקס- למסיבת תה וכו.. (עוד לא העליתי המון מוצרים שטרם צילמתי) הייתי חושבת על התכשיטים - מה את רוצה להעביר בתמונה? תמונה ראשית- יפה ומושכת את העין- כמו שאמרו פה- לאוצרות וכו, זה המקום ליצירתיות.. אם זה פריט וינטג אז למקם אותו עם רקע ופריטים ואולי בגדים בסגון.. אולי על ארגז עץ ישן או ספר מתפורר.. חשוב שהרקע יהיה מטושטש בצילום שלא יגנוב את היופי של התכשיט.. אם זה משדר ים אולי על רשת דייגים או עץ כחול.. או חלוקי נחל.. אני סתם זורקת דברים.. וחשוב לא פחות לכלול גם תמונה עם הדוגמנית המעולה שלך שמראה את התכשיט על הגוף. אולי להלביש אותה בהתאם לסטייל של התכשיט.. בהצלחה! מזי

mayoula

New member
תודה רבה ../images/Emo140.gif

תודה על העצה. הרעיונות שאני מנסה להעביר הם יותר ערטילאיים, קשה לי לתרגם אותם לסטיילינג (נניח משהו יותר בסגנון של טבע מושלם או עולם פנטזיה אוטופי).. . אם מישהי מכירה במקרה סטייליסט שמעוניין לעזור לי, אני יותר מאשמח.

Annalis Jewelry

New member
מאוד יפה וגם לדעתי חבל לוותר על תקריב

איזה עור מהמםםםם :) בדוגמא 3, נראה שהחולצה הופשלה על הזרוע וזה פחות טוב לדעתי. כמובן שאני גם באותה דילמת צילומים.. רעיון השיכפול מאפשר מגוון תמונות. בהצלחה

mayoula

New member
תודה,

כן, יש לה עור מהמם, אולי זה קשור לזה שהיא בת 13
צילמתי את התמונות האלה בשביל להראות את הפרופורציה של התכשיט, אבל נראה לי שאני באמת אשכפל ואוסיף תמונות יותר אומנותיות.

הבעיה הגדולה היא שבכל תמונה התכשיט בצבע אחר

צילום מתכות זה אחד האתגרים בצילום אבל צריך להתמודד איתו. זה מאד מבלבל ולא ברור באיזה צבע התכשיט. צריך להקפיד לצלם התכשיט באותה תאורה כי הבדלי הצבעים מאד בעייתיים. בדוגמא השלישית כל הצילומים הם ב-ד-י-ו-ק אותו דבר. למה זה תורם? במיוחד שהתמונה השלישית די גרועה. כמו כן לא לשים תמונות שאינן בפוקוס >> http://www.etsy.com/listing/63594854/15-off-free-shippingcherry-blossom?ref=v1_other_1 חוץ מזה הקונספט של התמונות די טוב, דוגמנית ורקע חלק... וגם התכשיטים שלך מהממים! אני דווקא אהבתי יותר את הקונספט עם הרקע הזה > http://www.etsy.com/listing/60957675/free-shipping-tamaras-wedding-ring?ref=v1_other_2 אני חושבת שזה רקע מצויין, ואם היית לומדת קצת איך לשלוט במצלמה ואיך להוציא צילומים טובים, חדים, מוארים יותר, עם עומק שדה קטן (כלומר הרקע טיפה מטושטש אבל האובייקט בפוקוס), זה היה יוצא מ-ק-ס-י-ם-!!!! אבל כמו שזה עכשיו זה לא משהו... בכל מקרה תמונה אחת טובה של דוגמנית מספיקה, לדעתי לא צריך יותר מזה. הדוגמנית צריכה להדגים איך זה נראה על הגוף. את הקלוז-אפים הייתי מעדיפה על משטח ולא על צוואר. שיהיה בהצלחה
וכל הכבוד על תהליך השיפור וההתנסות, בסוף תהיי מרוצה :)

mayoula

New member
המון תודה!!!

את צודקת, מספיקה תמונה אחת על דוגמנית. אני מתה כבר להיות מרוצה, כל התהליך הזה מאוד קשה לי. נראה לי שאני אקח שיעורי צילום על המצלמה שלי. אני לא יודעת אם זה הצילום הבעייתי שלי (כנראה) אבל הגעתי למסקנה שהרקע הכחול לא מחמיא לתכשיטי זהב שלי. תודה על המחמאה והביקורת הבונה- זה מאוד עוזר!!!

ifat36

New member
תמונות טובות אבל...

קצת פוטושופ לא יזיק... להוריד את החשמל הסטטי מהתסרוקת, קצת נקודות, להבהיר את העור, לחדד את הברק בתכשיט... אם את צריכה המלצה לצלמים/פושופיסטים שיכולים לשפר לך את החזות של התמונות, יש לי כמה... תודה יפעת

למעלה