Desslok of Gamilon
New member
התייעצות צנוברים
עשיתי בפעם הראשונה בחיי ממולאים לפי מתכון שמצאתי ברשת. עשיתי חצילים, קישואים ותפוחי אדמה ממולאים באורז ובשר, ברוטב עגבניות. אני חושב שיצא די טוב בסך הכל (לפחות בשביל פעם ראשונה לבשלן מתחיל, תמונה מצורפת, אני יכול לצרף קישור למתכון עצמו אם זה מעניין אתכם).
השאלה שלי: חשבתי לשדרג את המילוי עם צנוברים. האם מומלץ לעשות זאת? ואם כן, האם לטגן את הצנוברים לפני כן, או לא? אני רוצה להכין כמות גדולה לאורחים ולא רוצה לקלקל.
עשיתי בפעם הראשונה בחיי ממולאים לפי מתכון שמצאתי ברשת. עשיתי חצילים, קישואים ותפוחי אדמה ממולאים באורז ובשר, ברוטב עגבניות. אני חושב שיצא די טוב בסך הכל (לפחות בשביל פעם ראשונה לבשלן מתחיל, תמונה מצורפת, אני יכול לצרף קישור למתכון עצמו אם זה מעניין אתכם).
השאלה שלי: חשבתי לשדרג את המילוי עם צנוברים. האם מומלץ לעשות זאת? ואם כן, האם לטגן את הצנוברים לפני כן, או לא? אני רוצה להכין כמות גדולה לאורחים ולא רוצה לקלקל.