התייעצות קטנה בבקשה

wonder1

New member
התייעצות קטנה בבקשה

אני חוזרת לעבודה עוד שלושה שבועות שום דבר מלפני ההריון לא עולה עליי לא חולצות לא מכנסיים כלום אני צריכה לקנות בגדים יפים לעבודה ובקושי מוצאת משהו חשבתי אולי לנסות לקחת את עצי בידיים שלושה שבועות לראות כמה ארזה ומי יודע אולי אחזור לבגדיי כמה ניתן לרזות בשלושה שבועות? הבעיה שקשה לי להתעמל אני מתעייפת מאוד בקלות וקשה לי מאוד להתעמל אולי אני אתחיל להשקל פעם בשבוע אבל אין לי משקל בבית על איזה משקל אתן ממליצות? תודה והרזיה נעימה

jess123

New member
תשובות ועצות עברתי שלב זה בדיוק

לפני שנה על בשרי יש לי מכנס מידה 5 = מידה 46 משנה שעברה 1. תקני לך בגדים נוחים והדוקים מדי (אל תקני יותר מדי וגם לקראת החזרה) 2. מי שמתחיל דיאטה/לשמור יכול לרדת קילו ממוצע בשבוע גם נחשב כבריא 3. תתחילי הליכות מדי יום מ-30 דק' כל יום תנסי להגיע לשעה 4. תשתי בין 10-12 כוסות מים להוריד את כמות הקפה/תה/שוקו ל-2 ביום 5. תרשמי כל דבר הכי קטן שנכנס לפה שבוע 1 ותראי בעמך
כמה שאלות : כמה זמן את אחרי לידה ? מה המשקל שלך היום וכמה את רוצה לרדת? מה הגובה שלך ? מה הגיל וכמה לידות היו עד היום ? איך הסדר יום שלך מבחינה ארוחות ? האם את מניקה מלא/חלקי/בכלל ? מי שמניקה צריכה יותר קלוריות בין 1800-2000 ביום תמיד המטרה להגיע למשקל מסוים צריכה להיות ריאלית תזכרי מי שאוכל פחות או מדלג על ארוחות לא יורד בטח אתי קלריסה ועוד בנות יתנו עוד טיפים בהצלחה ותעדכני אותנו

wonder1

New member
תשובות../images/Emo8.gif

שלושה חודשים אחרי לידה 64 קילו בפם האחרונה שבדקתי 1.68 רוצה לרדת 10 קילו לא מניקה בכלל לצערי לידה אחת בנתים :) מתכננת עוד לא אוכלת מסודר בגלל שבנתיים כל היום אני מסביב לילדה אז אני חוטפת מה שיש האם כדאי בכלל לקנות משקל? זרקתי את המשקל שהה לי כי הייתי נשקלת כל יום וזה ביאס אותי תודה על העזרה

magic40

New member
לגבי הבגדים

אני עדיין לובשת את המכנסי הריון למרות שנשארו לי עוד 8 וחצי קילו למשקל שלפני אבל חולצות חידשתי כי הכל כבר נראה כמו חולצות הריון|
| במכנסיים השחלתי גומי וכיווצתי את ההיקף הלחץ שלך לירידה רק בשביל לחזור לבגדים בגלל העבודה נראה לי מלחיץ ומיותר

jess123

New member
משקל נראה תקיו יחסית לגובה

תארי הגוף משתנה אחרי הלידה מתרחבים אפשר לעשות תרגילי בטן כדי לחזק את שרירים הבטן תדאגי שתמיד יהיו לך ירקות במקרר יש שקיות של כל מיני חברות סלטים מוכנים ירקות טריים כמו עגבניות מלפפונים סנדו'יץ פסטרמה עם טחינה או מיונז דל קלוריות חומוס בקופסאות זה שומן אם כבר אז עדיף טחינה יש שניצלים/קציצות של טבעול (רק לא תירס כי זה פחממות) חזה עוף על האש עם אחוזי שומן נמוך יחסית אני קונה 3אחוז כי אני אם ל-3 וגם לי אין זמן להכין אוכל מיוחד עבורי אכלתי הרבה שטויות אחרי הלידה בגלל חוסר זמן ועייפות אפשר להכין סנדויץ טונה (עדיף במים) אני לא יכולה במים תמיד שיהיה לך לחם קל/מלא במקרר אל תקני ותעיפי כל הדברים שמגרים טעימים ומאוד משמינים גיליתי לפני חודש שאכלתי קופסת שלמה של ממרח שוקולד פרה ושניה של שחר בהיתה בדרך חיסלתי רבע מכנסיים לחצו עלי מידה 44 היה קטן אכלתי בשבתות לפחות 4 פרוסות אבות של חלה והרבה ממרח שוקולד ברגע שמתחילים עם שוקולד קשה להפסיק זרקתי לפח יותר לא נכנס בבית יודעת שקשה כי כל הזמן את עסוקה בילדה אבל לא צריכה לדאוג לגופך יש אפשרות בשעות הערב בן זוגך יכול לטפל בילדה ואת תצאי להליכה או כושר עם עוד חברה ? אל תשקלי כל יותר פעם בשבוע ביום בשעה קבועה וזהו אני נשקלת פעם בשבוע בשומרי משקל יש לי משקל בבית לא עולה עליו בהצלחה

אתי אתי

New member
מצטרפת למה שאמרו

תאכלי מאוזן ותרדי לאט, בלי קשר לעבודה. דוקא החזרה יכולה לעשות לך סדר יום מבחינת האוכל. בנתיים תקני בגדים שתרגישי בהם יפה, תשתמשי בהם בהמשך בירידות הבאות אחרי לידה...(בע"ה
)

למעלה