התייעצות קטנה....

שמופית

New member
התייעצות קטנה....

לפני כשבוע, תמיר איבד את טבעת הנישואין שלו !!! הקטע הוא שהוא כל הזמן משחק איתה, מוריד ומחזיר ובפעם הזו הוא כנראה הוריד ולא החזיר ועכשיו הוא גם לא זוכר איפה הוא הוריד, כי זה נעשה בהיסח הדעת
עד כמה ששנינו זוכרים, הוא איבד אותה ביום שבת שעבר, ואז היינו כל היום בבית. הפכנו את הבית, אבל האבידה לא נמצאה... אז אחרי שסיימתי להתעצבן, אני שואלת - לתמיר יש יומולדת ביום שבת הקרוב. נראה לכן לקנות לו טבעת נישואין חדשה ליומולדת או שלא לערב שמחה בשמחה ? (נראה לי שאני צריכה כבר מעכשיו להזמין סטוק של 30 טבעות בשבילו...) אולי עדיף לחכות ליום הנישואין הראשון ואם היא לא תמצא עד אז - לקנות ?

shelycat

New member
/////..

לדעתי לא לערבב שימחה בשימחה ביום הנישואין הראשון שלכם או אם במקרה תידלקי על טבעת פתאום אז תתני לו טבעת חלופית. למרות שברגע שתיקני טבעת חדשה הישנה תופיע בדרך פלא.

שמופית

New member
כן, אני בטוחה שזה יקרה

והיא תופיע ברגע שנקנה חדשה... אוף, אז עכשיו כבר ממש אין לי רעיון למתנה בשבילו. אולי אני אעשה לו ארגז עם צעצועים, שיהיה לו במה לשחק (הוא רצה ביצים סיניות או מכשיר לחיזוק שרירי כף היד). בקיצור - אין לי רעיון סביר והיומולדת ביום שבת
למישהי יש רעיון ? מה קונים לילד גדול שיש לו הכל ? (ולא ספא ומסג´ים כי את זה אני שומרת לחגיגות-השנתיים-חברות שלנו
)

אתי@

New member
גם רונן עושה את אותו הדבר, אבל הוא

כבר התכונן לזה שבסוף היא תאבד לו
ולשאלתך... חכי ליום הנישואין הראשון. אם עד אז לא תמצאו אותה, אז זו תהיה מתנה יפה ורלוונטית

kisses

New member
אני גם חושבת שכדאי שתחכי עד

ליום נישואים הראשון, כי זה חוק מרפי תמיד שמאבדים משהוא וקונים חדש פתאום המשהוא הישן נימצא גבדרך פלא.

מזאלונה

New member
חכי....

אולי הטבעת עוד תמצא. גם אני שברתי את הראש בשנה שעברה מה לקנות לאילן, ופרט לכך שקניתי לו תיק ללימודים, הכנתי לו "כרטיסיית פינוקים" שזה כרטיסים שעליהם יש כל מי הפתעות ופינוקים: כוס קפה למיטה, אמבטית קצף, ארוחה מושקעת... כל מיני דברים נחמדים. בכל פעם שהוא רצה קפה הוא היה צריך להוציא כרטיס והייתי מחתימה לו את הכרטיסיה.... אולי מנוי לאיזה עיתון בתחום שמעניין אותו? אולי אקווריום? (אחי קנה לחברה שלו ליום ההולדת, וזו היתה הצלחה גדולה)

dorlim

New member
מסכימה עם האחרות - לשמור את הטבעת

ליום הנישואין וכדי לנסות לעזור קצת יותר - מה את מעדיפה מתנת חוויה או מתנה מוחשית ? אם חוויה איזה סוג - ספורט אתגרי? פינוק? לימודים? ואם מתנה מוחשית - שוב כיוון - משהו יותר אישי? משהו שיעזור לו ב..? משהו ש.... תכווני אותנו וננסה לעזור

שמופית

New member
אני רוצה משהו יותר אישי...

חווייתי אני שומרת לאירועים של שנינו. אז מה הוא אוהב ? מחשבים... אבל יש לו את כל הספרים/תוכנות שהוא צריך ורוצה. דיסקים וסרטים הוא מוריד מהאינטרנט
דווקא נראה לי הרעיון שהוצע פה קודם לגבי התלושים
(הוא גם יהנה מזה כי זה מין סוג של משחק וגם זה לא יקר מדי - אני מובטלת כבר 7 חודשים ומתחיל להיגמר הכסף...
) חוץ מזה, ממש לא בא לי משהו בנאלי כמו חולצה או אפטרשייב
אה, הוא גם אוהב גננות... אולי אני אקנה לו משהו בנדון (שנה שעברה אמא שלי קנתה לו משפך אדום, ועד היום הוא משקה איתו
)

shelycat

New member
.......עם בעיניני גננות......

עם בעיניני גננות עסקינן...... קניתי לאמא שלי לגינה גמדים מדליקים מחרס (צבעוניים) את יכולה לקנות לו גמד גינה וגדר קטנה לבנה (יש בכל המשתלות) חוץ מזה יש ממש דברים חמודים שאפשר לעשות בגינה עם קצת זמן יכולת והשקעה כספית קטנה. למשל במשתלה הקבועה שלנו יש בריכות בכל הגדלים לגינה וכל מה שצריך כדי לפסל בנוף, כולל כל מיני פסלונים למשל ברווזים שנראים ממש אמיתיים מחרס (צבועים) ששמים בבריכות (הם מותאמים לכך), מה שאת יכולה לעשות בהשקעה די קטנה זה לקפוץ למשתלה ולקנות שתיליםשל צמחי תבלין (זאת העונה) ושתילי ירקות תוסיפי לזה כפפות עבודה( לא הכרחי), מזמרה טובה וכף עבודה והוא מסודר, חוץ מזה את יכולה לקנות קצת טוף או מן שברים כאלה של חרס אדום (כמו שברים של רעפים) שממנו הוא יכול לעצב שביל יפה או תיחום בגינה בגינה. חוץ מזה אמא שלי תמיד אוהבת שתילים חדשים לגינה כי תמיד יש תחלופה גבוהה שלהם אצלנו לפי העונות, אנחנו עושות מידי פעם קפיצה למשתלה ומרעננות את מלאי השתילים שלנו בעלות לא ממש גבוהה (שתיל עולה סך הכל 0.5-1.5 שקל בערך כמובן שיש גם יותר יקרים).

danaziv

New member
אהבתי את הרעיון של שלי לצמחי התבלין

צמחי תבלין זה ממש אחלה בגינה,זה ממש כייף לטפח אותם ולהנות מהתוצר. חוץ מזה את יכולה לקנות לו גם ספר בנושא גינון,מי שאוהב את זה תמיד ישמח לקבל רעיונות חדשים ודרכים לטיפוח.

שמופית

New member
כן, באמת אחלה רעיון עם הגינה....

יש לו כבר נענע ובזיליקום, אז אולי אני אוסיף עוד משהו
. יש לכן מושג אם יש גמדי חרס קטנטנים שמתאימים לאדנית ? זה יכול להיות נורא מצחיק....

איך אהבתי את הקטע עם הגמד !

בכלל סרט מקסים ומתוק בטירוף, אבל לקטע הזה הכי הכי התחברתי...

יעלי2

New member
יש לי הצעה

(אבל תבטיחי לי שלא תעלבי) במעריב של אתמול (ואלי גם היום) פורסם קופון לקנית אנציקלופדיה לגננות ב 12 ש"ח במקום 90 ש"ח או דומה. אפשר להביא לו את הספר בצירוף כל מתנה פרקטית לגינה או משהו אחר. זה יכול לבוא בחשבון?

fila

New member
שמופית../images/Emo41.gif

תחכי עם הטבעת החדשה ליום הנישואים הראשון זה יהיה מאוד סמלי ויפה לדעתי. ובקש למתנה אז אני מצטערת אני כ"כ לא יצירתית בתחום אני תמיד מעדיפה לקנות משהו סטנדרטי כמו בגדים בושם ארנק וכיו"ב כך שאפשר להחליף ומה גם שאני קונה דברים יפים ואיכותיים אז בד"כ מקבל המתנה מרוצה מאוד

שמופית

New member
למה להיעלב ???

נראה ממש אחלה של אנציקלופדיה
אבל רשום שזה רק כרך אחד ב 12 ש"ח... בטח כל כרך עולה 90 ש"ח ואם יש 12 כרכים - זה יוצא מלא כסף
נראה לי שאם אני אלך על ספר גינון, אני אקנה משהו יותר תמציתי (לא רק בגלל המחיר אלא פשוט מפני שאין לנו מקום בבית לכלום !!!)

למעלה