התייעצות קטנה :)

shaii12

New member
התייעצות קטנה :)

היי!
ניגשתי לפסיכומטרי לפני שנה, במועד יולי 2013.
עשיתי את קורס בהיי קיו ולא הייתי מרוצה, בעיקר מהמורה.
אני רוצה לגשת שוב במועד אוקטובר ומתלבטת איך לבצע את הלמידה העצמית.
את הספרים והאתר של היי קיו אני לא רוצה שוב, בעיקר מרגישה שמיציתי את האתר והתרגולים שלהם ורוצה משהו שונה.
רציתי מאוד לעשות את זה דרך יואל גבע, הבנתי שיש להם גם ספרים, גם אתר, וגם אפליקציה, אבל מסתבר שהם נותנים את זה רק למי שכבר עשה אצלם קורס, יש למישהו מושג אם זה יכול לעבוד אם מישהו שעשה קורס בעבר נרשם בשבילי?
חוץ מזה הבנתי שיש את הערכה של ניב רווח ורציתי לשאול האם מדובר בערכת ספרים בלבד? אני יודעת שאם עושים לימוד עצמי דרך היי קיו אז מקבלים דרך האתר ליווי של מורה, פידבקים על חיבורים וכו'. האם אפשר לקבל את זה גם דרך ניב רווח, או ערכה אחרת כלשהי?

תודה :)

niruzu

New member
תשובה

אני לא בטוח שהלימוד עצמי של הייקיו משתלם בסופו של דבר.

הרי את החומר כבר למדת- מה שלמעשה את צריכה זה ספרים, על מנת לתרגל ולחזור על החומר- ובנוסף פידבק על חיבורים.
לדעתי, עבור כל נושא שאת מתקשה בו- תוכלי למצוא מורה פרטי טוב שיסגור לך את הפינות, וגם יתן לך פידבק על החיבורים- בסופו של דבר, כלכלית, זה כנראה ישתלם יותר על כל קורסי הלימוד עצמי של מכונים שונים, וגם תקבלי יחס אישי וממוקד. לא תצטרכי יותר מכמה שיעורים בודדים ככל היותר, ככל הנראה.

מבחינת ערכות לימוד עצמי- גם ניב רווח וגם פסיכו טובים לדעתי- ופחות חשוב במי לבחור- יותר חשוב איך לומדים וכמה לומדים.

לגבי בחירת מורה פרטי- לדעתי, כדאי לחפש דרך המלצות של אנשים, ולא דרך פרסומות בפורום.

Dalton3

New member

למעלה