התייעצות קטנה

petel

New member
התייעצות קטנה

אנחנו אמורים לטוס מחר בלילה לג´מייקה ולארה"ב. שלמנו כבר על הכרטיסים והם אצלנו ואם נבטל זה יעלה לנו לפחות 400$ (הטיסות מלונות עדיין לא סגרנו). מה לעשות ???? לסע או לא ? אפי מאוד רוצה לסע, אני לחוצה מהמצב מה אתם אומרים ??? (אני צריכה להחזיר תשובה לסוכנת נסיעות היום)

אני הייתי אומרת לנסוע.

במיוחד אם אתם נוסעים לג´מייקה ולא לניו יורק, כי ניו יורק באבל. אני חושבת שלכולנו יש קארמה, ואם הקארמה שלכם היא להפגע, זה לא משנה איפה תהיו. אבל חשוב מאד שתרגישו שלמים עם ההחלטה שלכם, ואם יש לכם ספקות, עדיף לדחות. אני אישית לא הייתי דוחה....

ababab

New member
שאלה קשה

אנחנו גם עדו שבוע וחצי מתחתנים ואז טסים לארה"ב. אנחנו מתכוונים כן לנסוע (כמובן שתלוי מה יהיה עד אז). כי אנחנו טסים לניו יורק ומשם לטיסת המשך לאורלנדו, ככה שאם יהיה טיסות לא צריך להיות לנו בעיות. ורק בסוף הטיול אנחנו עוברים בניו יורק (ואם נראה שבלאגן שם אולי נאריך שהייה בלאס וגאס ששם אנחנו נהיה לפני ניו יורק). השאלה מה החששות שלך מנסיעה? שיקרה משהו? או שיהיה בלאגן או מה? כלומר מה מונע מבעדך לנסוע? אין ספק שלא נעים לטוס כ"כ עכשיו בארה"ב אבל כמו שראינו אף מקום לא בטוח במיוחד אז מה נפסיק לחיות. אנחנו אם לא נסע נפסיד המון כסף כי הזמנו כבר בתי מלון להכל ושלמנו על השייט בקאריבים ויעלה לנו המון המון כסף לבטל. אני מצטערת שאני לא יכולה להגיד לך תשובה חד משמעית אם לנסוע או לא. את צריכה לקחת החלטה ולקחת אחריות וללכת אחרי מה שנראה לך נכון. בהצלחה בהחלטה. ואם את נוסעת תעשי חיים.

יעלי2

New member
אם היו לי כרטיסים והכל מוזמן, אני ה

היתי נוסעת בלי לחשוב פעמיים. ארצות הברית היא מקום ענק ויפיפה. ולא כולה מסתכמת בתפוח הגדול. גם אנחנו מתכננים על ארה"ב, דגש על קרוז בקריביים ווגאס. הייתי משנה את ניו יורק לניו אינגלנד המהממת למשל. היות והמצב הוא שעכשיו אנחנו מתלבטים כי אנחנו יכולים, אולי נשנה יעד (מראש). בפברואר באוסטרליה קיץ-למשל. מישהו יודע על קרוזים באוסטרליה? ממישהו שעשה?

הילית*

New member
נראה לי שהייתי נוסעת...

אבל.. אם את חוששת האם חשבתם אולי ליסוע למקום אחר- תיאלנד אולי, ניו זילנד ? או אולי ליסוע לדר´ אמריקה דרך קונקשיין בספרד !? אם בכלל זה אפשרי

*שיר

New member
לנסוע!!! אם אין בעיה עם הטיסות

בעיני אין מניעה לנסוע! תסעו ותעשו חיים!

ראיתי כרגע.... נשמע מדהים!

נשמע כאילו היתה לכם חתונת השנה.... ממש כיף חיים! איזה יופי שהכל הלך כמו שצריך! מזל טוב ענקי, מכל הלב!

שרוןB

New member
אני גם לא יודעת מה לעשות בקשר

לירח דבש שלי בניו-יורק ב-10.10?!!!???@$#%@ נראה לי שנחכה ונראה...

למעלה