התייעצות קלה...

Caeser

New member
התייעצות קלה...../images/Emo58.gif

לא מזמן סיימתי לראות את כל העונה השניה דרך הדי.וי.די והעונה היתה פשוט מדהימה!!! כל כך הרבה זמן לא ראיתי משהו כל כך טוב ומותח בטלוויזיה כמו אליאס! לנה אולין (אירנה) כל כך מוסיפה לעונה! כל הסטוריליין עם אמא שלה ועם פרנסי היה ממש מותח! שלא לדבר על הפרק האחרון...במיוחד סצינת הקרב בין "פרנסי" לסידני... בקיצור, אני מתגייס בספטמבר ואני ממש רוצה לראות את העונה ה-3 לפני הגיוס. אפילו הורדתי את הפרק הראשון בעונה 3 ללא כתוביות ואת האמת זה ממש לא אותו דבר כמו לראות בטלוויזיה עם כתוביות. בקושי אפשר להבין משהו הם מדברים ממש מהר. אפשר להבין את העלילה בכלליות אבל זה לא כיף! אני יודע שבדי.וי.די זה יוצא ב-7 לספטמבר, השאלה היא אם כדאי לחכות עד אז ולקנות (למרות שאני מתגייס ולא יצא לי הרבה לראות באותה תקופה) או להוריד כבר עכשיו. עונה 3 היא עונה מעולה כמו 2???

למען האמת....

אני ראיתי את כל העונה השנייה ב- DVD בלי תרגום והיה נהדר!!! ככה גם עם העונה הראשונה (חלק הורדתי וחלק ב- DVD ללא תרגום) וככה גם עם הפרק הראשון בעונה השלישית. וגם אני רוצה לנסות להספיק לראות את כל העונה השלישית לפני תחילת הלימודים בספטמבר ואני מנסה להוריד הכל. אבל זה הולך לי ממש ממש על הפנים אבל אני רוצה להספיק הכל לפני תחילת הלימודים ולכן אני מוריד ולא מחכה לדי וי די אחורי תחילת הלימודים. אם אתה כמוני אז תוריד ואם לא אז תחכה שייצא הדי וי די.

Caeser

New member
לא התכוונתי לתרגום

בעברית. התכוונתי לכתוביות שבאנגלית שיש בדי.וי.די. ככה ראיתי את כל העונה ה-2 ואפשר בהחלט להסתדר ככה. הבעיה היא שבעונה ה-3 דרך האינטרנט אין כתוביות לאנגלית וזה ממש מעצבן...

אז תוסיף כתוביות בעברית...

אני בטוח שיש! חוץ מזה זה ממש לא בעיה להבין מה הם אומרים. אני רואה את כל הסדרה ללא תרגום בכלל!

shirshir9

New member
לעונה השילישית יש כתוביות באנגלית

באתר www.subtitles.co.il תרשום שם בחיפוש אליאס באנגלית טיש כתוביות של כל העונות באננגלית...

varty

New member
עונה שלישית

אני ראיתי את כל העונה השלישית בקצב של האמריקאים. כל פרק לבדו היה קשה לצפיה בייחוד הפרקים בהתחלה. כשתראה תבין למה שאני מתכוונת. אבל אם את הולך לעשות מרתון אחד רצוף של כל הפרקים. אתה תהנה. כי ממבט לאחור , אחרי שהעונה נגמרה , אני חושבת שהיא מדהימה!!! אז לך על זה! למרות שזה יקר לאללה לקנות את הדי.וי.די.

למעלה