התייעצות קלה

roeeya

New member
התייעצות קלה

פרסמתי שני מוצרים במחיר 0.99$ ומשלוח 7.99$. אותו אדם קנה את שניהם. לא מצויינת אפשרות של משלוח משלוב מכיוון שהמשלוח "מנופח" כדי לפצות על מכירה ב 0.99$. האם יש איזה חוק של איביי שיכול לחייב אותי לשלב את המשלוח ולוותר על התשלום? ואם הוא יתן לי פידבק שלילי (אני הולך על תרחיש קיצוני....) האם יש לי עילה לפנות לאיביי לביטול הפידבק? האם לדעתכם כדאי לי לפנות אליו מראש, לפני שנגמרה המכירה ולהזכיר לו שאני לא עושה משלוחים משולבים? (תודה לעונים, לצערי לא יופרל גרס כי אזל)

לא שאל - אל תענה

אם לא ציינת שאתה נותן הנחה על המשלוח השני אז אתה לא חייב לתת (למרות שהגיוני שתתן - אפילו אם המחיר הוא 0.99) הוא לא ייתן לך פידבק שלילי בגלל זה .. תרגע. במקרה הכי גרוע והוא יבקש הנחה על המשלוח ואתה תתעקש ולא תסכים אז תבטלו את המכירה.

evilihi

New member
או שפשוט

תוריד לו דולר אחד...בשביל ההרגשה הטובה...כבר היה לי מישהו שקנה 3 מוצרים מסוימים שהדגשתי באופן ברור שאין משלוח משולב כי המוצרים כבר ארוזים (המחיר של כל אחד היה דולר). אחרי שהוא קנה הוא התעקש על משלוח משולב ושאני יכולה לארוז אותם ביחד, והוא לא מבין למה המשלוח שציינתי גם נורא יקר כי הוא תמיד משלם X כסף. בסוף הוא הודיע שהוא מבטל את הקניה ואם אני משאירה לו פידבק רע הוא ישאיר בחזרה. מתה על כאלה.

roeeya

New member
זה מה שאני שוקל לעשות

5$ למוצר ומשלוח 8$ אם יתעקש נבטל 2 ושישלם על אחד. זה גם ככה מוצרים זולים לפידבקים אני עוד לא מצפה להרוויח עליהם יותר מדי אני באמת אוסיף באופן בולט שאין שילוב משלוחים

למעלה