התייעצות קלה..

התייעצות קלה..

יש לנו בשבת הקרובה שבת חברות, בישוב כלשהו. אני ממש מתלבטת אם ללכת או לא.. מצד אחד, מלא זמן לא ראיתי את חברות שלי. אני שיא המתגעגעת. מצד שני, כשיש שבתות כאלה, זה כבר לפעמים נגרר לשטויות עם בנים... כבר הייתי בכמה שבתות כאלה, ומשום מה חברות שלי מייחסות לבנים יותר מידי חשיבות.. שיחת השבת זה הבנים. הטיולים בערב שבת - כדי לראות בנים.
דוגרי-בעסה רצינית.. כמעט שבת שלמה נשרפת על זה.. מה אני עושה? הולכת כדי לראות את חברות שלי ולהנות איתן? או נשארת בבית ומחפשת הזדמנויות אחרות לראות אותן? אגב, ללכת לשם ולהסתובב עם הבנות הטובות יותר-לא בא בחשבון. לא ילך.
תודה

אמממממ.....

ת'אמת
התלבטות קשה.... אני לא בטוחה מה הייתי עושה... אני לא בעד כל הקטע הזה עם הבנים בערבי שבתות... בגלל זה, אני לא בטוחה שהייתי הולכת לשבת כזאת.. במיוחד שאת כותבת שזה בטוח יהיה.. אולי כדאי לקבוע עם החברות שרצית לראות מתישהוא באמצע שבוע ואז תוכלי לראות אותן... אני לא בעד לצאת לכזאת שבת שידוע מראש שזה מה שיקרה
מקווה שעזרתי במשו בכלל...

adii123

New member
במקומך הייתי הולכת

זה חוויה. למרות שהן מדברות שם עם בנים ואני יודעת איך זה. אבל אם את מסתכלת על זה מהצורה החיובית את יכולה לגלות שבנים הם לא מפחידים יש בנים ממש נחמדים ולא מגעילים ואת יכולה להכיר כך את המין השני. אחרי האולפנא כשאת מסיימת את יוצאת מהחממה של האולפנא ומתישהו את תצטרכי לדעת לדבר עם בנים, לדעת להיזהר מבנים רעים וזה ההכל ענין של ניסיון. אני מבינה אותך לגמרי כשאת אומרת שחברות שלך כל הזמן בקטע הזה אבל זה טבעי בגיל ההתבגרות. אני ת'אמת כשהייתי בגיל הזה התביישתי מבנים ועד היום אני מתביישת. בכלל התחלתי לחשוב על בנים וחבר וכל זה רק מכיתה י'. שזה יחסית מאוחר. חברות שלי התחילו לחשוב על בנים ולדבר עליהם שעות מכיתה ז', ח. בגיל הזה זה לא עניין אותי בכלל'. יש לי בת דודה בכלל בכיתה ז' יש לה חבר מלא זמן. זה הכל עניין של בשלות.לדעתי אני כן הייתי הולכת. מתישהו את תצטרכי להכיר בנים וגם את יכולה שיהיו לך ידידים זה לא פשע. תשמרי נגיעה אבל את יכולה לדבר איתם. זה כמו בני עקיבא

וואוו..

קודם כל, מה זה 'כשהייתי בגיל הזה'? למה בת כמה את עכשיו? סיימתי עכשיו י', ותאמיני לי שזו היתה נראה לי השנה הראשונה שאיכשהו נוצרו לי קשרים עם בנים, ואני כ"כ מצטערת על זה!!! אני לא חושבת שבמסגרת של שבת כתה זה זמן מתאים 'לדעת לדבר עם בנים, לדעת להיזהר מבנים..' אם את לבד/עם חברה או 2- סבבה, איכשהו. כשאת עם קבוצה של 15 בנות, שרק מקרקרות סביב בנים, זה כמו להגיד-"הלו, אנחנו כאן, קצת צומי.. באנו לעשות צחוקים.." ודוגרי, זו המטרה במקרים כאלה. בכל מקרה, הקב"ה פתר לי ת'בעייה, ושלח לנו אורחים לשבת..

adii123

New member
עכשיו אני בת 16 ו-7 חודשים

בכיתה י' חודש דצמבר רק היה לי יום הולדת 15. טוב אז במקרה הזה יכול להיות שאת צודקת. רק חשבתי בת'כלס שכדאי להכיר בנים אבל אם זה בצורה הזאת ונראה לי שחברות שלך לא בוגרות ועושות פאדיחות אז במקרה הזה לא כדאי. בכל אופן זאת החלטה שלך ואני רק הבעתי דעה. יש בנות שאפילו לא יודעות איך בנים מתנהגים וצריך להכיר ולדעת וזה התכוונתי בהודעה הקודמת

למעלה