התייעצות קלה

ליאורנר

New member
אם זה בין המכתב ללילות לבנים....

אז ברור שהמכתב.... לבן אדם שאני הכי שונא לא הייתי קונה את לילות לבנים, לא מגיע לבן אדם לסבול ככה לא משנה מה הוא עשה

ליאורנר

New member
אני אף פעם לא מגזים.....

חוץ מגן החטאים אין שם שום שיר שאפשר להגיד שהוא מדהים, אני גם אוהב את 'משהו בין שנינו' וזהו, כל השאר לא משהו בכלל

eliavtu

New member
עם הזמן בכלל לא גרוע!

מה יש לכם ממנו? ולילות לבנים זו באמת התעללות הוא איום יומן מסע גם

לילות לבנים איום?!

איך אתה אומר דבר כזה?! זה דיסק ממש יפה על בנאדם שהיה מאוהב באישה כל כך הרבה זמן והיא נפרדה ממנו יש שם שירים ממש יפים תנסה קצת להבין אותם..

eliavtu

New member
אפשר להבין..

אבל ואללה, אלה טקסטים קצת תינוקיים וזה חוזר על עצמו ומתחיל לשעמם וגם הלחנים שם משעממים אותי מאוד <אבל היי, זו רק דעתי, אם אתה נהנה מהדיסק באמת שיהיה לך בכיף
>

לא משהו בכלל

כשקניתי אותו שמעתי אותו פעם פעמיים והוא סתם עומד בתחתית של הערימת דיסקים שלי ואני לא נגעתי בו כמה חודשים טובים.

eliavtu

New member
נו אזמה

גמאני לא אהבתי אותו בשמיעות הראשונות אבל שמעי יש שם שירים ממש יפים, כמו: את הכלב ואני <השיר הכי יפה של אביב לדעתי מאז האלבום חלולים> זה רק הלב <אזמה אם זה מיינסטריים> אלפי אנשים ועם הזמן <אזמה אם זה קאבר, זה שיר ענק> זוהרים העולם התחתון <למרות שהלחן לא הכי שבעולם, תקראי טוב ת'מילים, הם אדירות> חפרתי מספיק? אני מקווה שלפחות חפירתי תעזור לך לנסות לאהוב את הדיסק יומטוב!

נתוש ז

New member
אני לא מבין איך אתה יכול לקרוא לעצמ

ך אדם שאוהב את אביב.. ברור שלא צריך לאהוב את כל השירים...אבל אסור לזלזל ולדבר כך...אם חבר שלי ידבר כך על אביב אני אכעס, אז מפורום אביב? זה כזה הזוי. מעבר לזה שאם תיכנס למשברים מאהבה בחייך תתחיל להעריך את הדיסק, כנראה שאתה פשוט לא יכלת להזדהות איתו מעולם ובגלל זה כל הטינה..

ליאורנר

New member
אני אוהב את אביב מאוד.....

אבל לא כל דבר שאביב עושה אני אוהב.... וזה לא קשור לישן או חדש... נגיד את עכשיו מעונן אני אוהב מאוד וגם את ממנטו מורי[ודי את יומן מסע] ואת לילות לבנים וחלולים פחות... אני אוהב את אביב אבל לא כל דבר שהוא עושה או כותב או מלחין מקסיקו - שיר ממש לא משהו זה בא והולך - שיר בסדר שיר הכמעט - לא אוהב האמת - לא אוהב רגעים - לא אוהב אם את תבואי אלי - לא אוהב שתיקה - בסדר השיר שלנו - בסדר אבל אולי בגלל שהוא חרוש אז זה גרם לשנאה קטנה גן החטאים - יפה מאוד רומיאו ויוליה - לא משהו משהו בין שנינו - מדהים לא יכולתי להציל אותך - יפה שלוליות - לא משהו לילות לבנים - בסדר וזהו בקצרה על האלבום נ.ב היו לי כמה משברים באהבה לידע כללי

shmuelr

New member
אני מסכים עם ליאור. למרות שהוא

מעצבן אותי בזמן האחרון. אומנם אני מאוד מעריך את אביב גם מבחינת לחנים טקסטים ועיבודים מוסיקליים אבל לא כל דבר שהוא עושה טהור הוא בעיניי. יש הרבה דברים שאני חושב שהם חרא. ויש הרבה שירים בלילות לבנים שהם שירים שלא מתאימים לאביב. ד"א "עם הזמן" כולו זה דיסק שלא מתאים לאביב ואני לא מתחבר בכלל בכלל. יומשובח.

barsi1

New member
תראה

אני רואה את המכתב בתור אלבום איכותי כזה עם שירים ברמה כזאת למרות שהלחנים לא כ"כ שלו .. לילות לבנים זה אלבום שמבוסס רק על תקופה אחת בחיים שלו , ורוב האלבום זה על אהבה ופרידה .. את תקנה את המכתב אתה תהנה יותר , אבל מלילות לבנים אני בטוח שלא תתאכזב גם .

נתוש ז

New member
נראה לי שזה לא היה משורשר אלי =\

היה אמור להיות שאני חושב על זה =\

למעלה