התייעצות קשר חדש...

אני לא הייתי מוכנה לפגישה שנייה עם בחור שכן נתן

נשיקת לילה טוב. הם לא מכירים בכלל זה את זה. זה שהוא מעוניין במגע פיזי איתה לא אומר כלום - זה טריוואלי - ונכון פחות או יותר לרוב הנשים שהוא נתקל בהן. אין שום צורך שיפגין את זה בפגישה הראשונה - וגם לא בשנייה. אני ממש מתקשה להאמין שבחורה כתבה את ההודעה שאני מגיבה אליה ואת זו שמעליה.

רוב הבחורות רוצות שכל אדם שהן יוצאות איתו בפעם הראשונה לדייט (כשהן לא מכירות אותו בכלל קודם) ינשק ויחבק אותן וייצור מגע במהלך הדייט? אותי זה היה מגעיל, והיה משדר לי בברור שלאדם הזה בכלל לא אכפת ממני ספציפית, ואין לו שום עניין ליצור קשר איתי ספציפית - אלא שהוא מעוניין במגע פיזי, ומקסימום מעוניין ליצור קשר עם מישהי, שבמקרה היא אני.

גם את הידידים והידידות שלי אני לא מנשקת ביום שבו

אנחנו נפגשים לראשונה. למעשה, ביום הפגישה הראשון שלנו הם בכלל לא ידידים שלי אלא זרים שהיום פגשתי. וגם ביום הפגישה הראשון שלי עם דייט הוא לא בן זוג שלי אלא אדם זר, שאין לי שום עניין שינסה לגעת בי במהלך הפגישה, או ינשק ויחבק אותי בסופה (למעשה, שני הדברים האלה יגעילו אותי - אפילו אם הוא אטרקטיבי בעיניי או בראד פיט), אלא יש לי עניין להכיר אותו, ואולי יהיה עניין להכיר אותו עוד בהמשך.
אם זה היה מישהו שאני מכירה שנים (והוא מכיר אותי) ומאוהבת בו, וסוף סוף יצאנו לדייט ראשון, אז בהחלט לא היה אכפת לי שייגע בי, ינשק ויחבק אותי, וכו' - כי הוא לא אדם זר, וכי ברור לי שגם הוא מכיר אותי כאדם, והמגע הזה אומר מבחינתו שהוא מעוניין בי, לא שהוא מעוניין באיזו בחורה שהוא פגש היום ולא מכיר בכלל, וסתם רוצה לגעת בה כמו שהוא היה שמח לגעת פחות או יותר בכל אחת - ואני מצדי הייתי מעוניינת לגעת בו גם אני, וזה לא שאני מסכימה כדי לא להעליב אותו או לא להבריח אותו או לשחק את המשחק או משהו בסגנון.
אגב, הידידים שלי מעולם לא נישקו אותי נשיקת לילה טוב. ואם הנשיקה והחיבוק היו "כמו אלה שמקובלים בין ידידים וידידות", למה שהם יעידו על הרצון לקשר רומנטי, כמו שתיארת בתגובות קודמות? הסיבה היחידה שהם מעידים על הרצון הזה היא שהם לא כמו בין ידידים, אחרת הם היו מעידים על רצון לידידות...

אבל, ברצינות עכשיו - אתה גבר או אישה?

קמוש1

New member
התייעצות קשר חדש...

הייי
רציתי להתייעץ לגבי בחור חדש שהכרתי , כי יש כמה דברים שלא ברורים ליי
אני עוד מעט בת 30, הוא בן 37. בכוונה אני רושמת את הגיאלים כי אולי יש דברים שקשורים לגילאים?
בכל אופן מתכתבים כבר שבועיים וחצי ורק שבוע שעבר נפגשנו בגלל החגים וכל זה.היינו מתכתבים בפייס ואז בוואצאפ אבל גם זה לא כזה הרבה כאילו ההתכתבות לא זורמת איתו, ואז הוא רמז על פגישה אז אמרתי לו שאפשר להכיר לדבר קצת לפני ואז התקשר באותו ערב. זה יותר זרם השיחה.
בפגישה הראשונה כשנכנסתי לאוטו לא היה מבט עיניים אולי מבוכה ביישנות גם מצידו לא יודעת אני רגילה לבוא להגיד שלום חיבוק נשיקה לא היה.
הפגישה עצמה ממש זרמה טוב, חשבתתי שהיא תהייה כבדה ושנינו הרגשנו חופשיים צחקנו ספרנו דברים ראייתי עליו שהוא גם צוחק מדברים שאני מספרת וסוף סוף אני לא מרגישה עצורה או ביישנית מידיי (בדייטים האחרונים ככה הרגשתי על עצמי) בסוף הפגישה גם לא הייה שום חיבוק , ציפיתי להודעה וזה לא קרה. בבוקר למחרת שלח הודעה בצהריים של אז איך זה עובד עכשיו בנינו?! חח אני רגילה לגבר שאם הוא רוצה בחורה שלוח לה הודעה של היה כיף מחמיא לה טוב נו זרמתי שאלתי אותו אם מעוניין? אמרתי לו שאני אשמח להיפגש עוד והוא גם ענה שכן עם מלא סמיילים מסמיקים...
בפגישה השנייה גם היה ממש טוב, השיחות טלפון דיי קצרות גם ההודעות אך בפגישה היה ממש סבבה ראיתי אותו מחייך ומשתף פעולה וזה דברים שמרגשים אותם. הוא יודע שעוד מעט יש לייומולדת ושאל מספר פעמים מה אני עושה ואפילו בפגישה שאל מה אני רוצה שיקנה לי עניתי שהא לא צריך לקנות לי שום דבר כי אנחנו מכירים כלום זמן. והמשכנו לדבר..
הדבר שמפריע לי שאני לא ככ יודעת לקרוא אותו ...אולי הוא כזה בהתחלה לא מביע רגושת מחמאות גם לא חיבוק ונשיקה בסוף הדייט אני באמת לא רגילה לדייטים כאלה מצד שני כיף לי איתו בפגישות..
ומצד שני אני עדיין רואה אותו כל הזמן נכנס לאתר הכרויות רואה אותו שם..
מה עליי להסיק? שאולי לא עשיתי לו את זה עדיין והוא ממשיק להכנס ולבדוק אופציות אחרות? אני לא רוצה להישמע לחוצה ואני בעצמי לא יודעת לאם זה יוביל
סך הכל רוצה לשמוע דעות..
איך עליי להמשיך... כי הוא לא בחור ככ יוזם..

tal902

New member
מה הבעיה שלך להיפגש איתו שוב?

וזה שהוא נכנס לאתר היכרות שוב לא אומר דבר. הרי גם את נכנסת לשם. אז למה את נכנסת והוא לא יכול? אולי קיבל הודעה? אויל רצה לראות אם תא נכנסת גם?
&nbsp
חוץ מזה כל עוד לא מחליטים לאחר כמה פגישות ביחד שהולכים על זה אין שום בלעדיות. או אז סוגרים כרטיסים.
&nbsp
את משדרת לחץ. יכול להיו תשהוא ביישן. אז אולי תזמי את קצת. אולי תלטפי אותו ככה בעדינות באגביות ותראי אם הוא משתף פעולה עם זה.

ODOD11

New member
נשמע שמחוץ לעולם הוירטואלי נהנית איתו

אז הייתי ממשיכה במסלול הזה.. גבר דלא מתנסח טוב בהודעות וכו זה לא מה שלימדו אותנו בסרטים אבל מילא.. תפגשו שוב ותראי איך זורם. בסופו של דבר הזוגיות שלכם תתקיים פנים אל פנים וזה מה שחשוב. ממש לא הייתי קוראת להתנהגות שלו קמצנות רגשית כי לא נגע בך בפעם הראשונה, אבל מילא.. דייט שני כבר תוכלי לבחון את העניין וגם ליזום

A לוןA

New member
כמה דברים-

ראשית, אם הבחור לא יוזם, אבל נענה בשמחה ולא משחק משחקים- תיזמי קצת את. לא יקרה כלום :). זה לא אומר בהכרח שהוא לא רוצה. מצד שני- אל תילחצי לפגישות ואל תנסי לקבוע יותר מדי פגישות קדימה. נשמע מתיש? נו, זה מה שהצד היוזם צריך לדעת לעשות. מגברים זה מצופה באופן אוטומטי ;)
שנית- זה שהוא נכנס לאתרי היכרויות לא אומר כלום. לא הגדרתם את עצמכם כאקסלוסיביים עדיין, נכון? אז לו, וגם לך, מותר לבדוק אופציות אחרות (לפחות ברמה הוירטואלית)
&nbsp
השאלה הרצינית היא בקשר ל"קמצנות הרגשית" והחוסר במגע. לא הייתי מסיק מייד שהוא לא נמשך או שלא עשית לו את זה- אולי לוקח לו זמן להיפתח. מצד שני- זה גם לא רמז כל כך טוב לבאות (לא היית רוצה להיות עם מישהו שנוגע בך פעם בשבוע, נכון?)
&nbsp
שורה תחתונה- תיזמי קצת יותר, תבדקי איך מתקדם, ותמשיכי משם. כל עוד כיף לך בחברתו- מה הנזק?

מסכימה עם התגובות הקודמות
ועוד דבר
תשתדלי לא לשפוט אותו. אולי גם הוא ביישן, אולי לוקח לו זמן להיפתח, אולי הוא לא בטוח שאת בעניין.

קמוש1

New member
כמה עידכונים!

הייי לכולם,
אז ככה, קראתי את כל התגובות שלכם, ואני גם חושבת ככה יצאתי להרבה דייטים ואכן ההתנהגות שלו זה משהו שלא נתקבלתי אבל לא נתרתעתי מזה, ידעתי שאולי זה קשור לגיל שלו אבל כן רציתי להמשיך את הקשר וזרמתי.
מבן אדם שלא יודע בכלל להתכתב בהודעות , או שיחות טלפון קצרות אני חושבת שכן הובלתי אותו לזה וגם בפגישות אני יודעת ומרגישה שהיה לו כיף איתי כי כן צחקנו ונהנו כן ראיתי איך הוא מתפקע מצחוק מדברים שסיפרנו אחד לשני. מה שכן בכל פגישה (!) היה אומר שאני ביישנית (בסוף אספר למה אני אומרת את זה)
תמיד אמרתי לו שאני לא כזאת ביישנית כי עובדה שכן דיברנו וצחקנו וכן יש לנו נושאי שיחה ואם בהתחלה הוא היה שלוח הודעה מה קורה וזהו כן הובלתי אותו להתכתבויות וצחוקים..
במהלך הפגישות הראשונות כל פעם שנכנסתי לאוטו ישר היה מתחיל לדבר איתי ולא מנסה להתקרב לתת חיבוק או נשיקה אז גם אני לא . בפעם הרביעית בא הפתיע אותי לעבודה והביא לי משהו ישבנו איזה רבע שעה בחוץ..דרך אגב יש לי עוד כמה ימים יומולדת והוא לא הפסיק ל"שגע" אותי מה הוא יקנה לי מתנה ושאני אעזור לו, אמרתי לו שאני לא אוהבת לבקש מתנות שאפשר ללכת לטייל לעשות איזה יום כיף יחד אמר לי בתגובה שאל תדאגי גם השבת הקרובה אנחנו נלך טייל מלאא רק תבחרי משהו מתנה כי אני רוצה שישאר לך מזכרת. והיו עוד כמה דברים קטנים, אני יודעת שמדובר בגבר שיוע להפתיע את האישה שלו ולפנק בכל הפגישות לא נתן לי להוציא שקל. למרות שלא הרגשתי נעים עם זה.
באותו היום שבא להפתיע אותי בעבודה דווקא אפילו ספר את הימים עד היומולדת שלי רצה להיפגש כל יום , אמר ככה אני אכיר אותך טוב יותר ואני אדע מה לקנות לך, ותחליטי רק מה ומתי כי זה היומולדת שלך!
בערב נפגשנו שוב, הלכנו לשחק באולינג היה מזה כיף צחוקים התערבויות היה קצת התקרובות אבל לא יותר מידי כי עדיין במקום ציבורי מלא אנשים.
אחכ הלכנו לאכול משהו שאלתי אותו מה הגיל הכי צעיר שיצאת עם בחורה אמר לי תכלס את הכי צעירה (29 עוד מעט 30) , אחת של 8 שנים הייתה ייותר גדולה ממנו ודרך אגב היא גם התחילה איתו השאר היו 32 ככה, ואז אמר זה בעייה את גם ביישנית וגם צעירה אמרתי לו איזה בעייה זו? הוא לא כזה ענה..ואני לא כזאת ביישנית -אספר לכם איזה מין בחורה אני , בחורה שקטה עדינה שכן רגילה שהגבר הוא היוזם נכון שלוקח לי אולי זמן להיפתח אבל איתו הרגשתי הכי חופשייה ואני ממש לא מסיכימה איתו! אז מה לעשות אני לא מהבחורות הרעשניות האלה שמרגישים את הנוכחת שלהן בכל מקום. אז מה זה אומר? שאני לא בסדר?
סיימנו את הדייט הרגשתי שהיה כיף בבאולינג באמת שצחקנו מלא, ואז בסוף הדייט באתי וחיבקתי אותו הוא חייך והלכתי. חזרתי עם הרגישה לא משהו אחרי השיחה היא ורשמתי לו הודעה שאומרת שבכל פגישה הוא מציין את זה שאני ביישנית, אך אתה עדין לא מכיר אותי מספיק טוב, והיום קרה צב שאמרתי לך שאתה יכול להתקרב לתת חיבוק או נשיקה וסתם שתדע שמאוד נהנתי איתך היום.

מאז נעלמו עיקבותיו, מבחור שבא ומפתיע אותי באותו היום! נפגשנו פעמיים אני חושבת שכן היה לנו כיף יחד והפגשות ממש זרמו כי זה משהו מרגישים לא יעזור ורק דיבר על היומולדת שלי ותכנו תיכנונים אפילו הודעה לא מגיע לי? תבוא תגיד שלא מתאים לך הרי לא נפגשנו לא פעם ולא פעמיים ככה להיעלם? להתעלם מההודעה ככה יפה שרשמתי לו אני מבינה שאולי זה חוסרביטחון אבל כן באתי ונתתי לך אישור רשמתי לך שהכל בסדר אתה בא ונעלם?
כואב לי אני לא אשקר , כואב לי שזה נגמר ככה כי כן ציפיתי
אבל מצד שני זאת אני ואני חושבת שנתתי את כל כולי בכל פגישה.

למעלה