התייעצות-רפואה לעם או לימוד עצמי?

Betker

New member
התייעצות-רפואה לעם או לימוד עצמי?

שלום לכולם.
אני ניגשתי למועד אפריל 15 אחרי קורס ביואל גבע,אני מעוניין לשפר את הציון שלי וחשבתי להעזר בערכת לימוד עצמי של ניב רווח בנוסף לתרגול מהספרים שנשארו לי עוד מיואל גבע,אך לאחרונה נתקלתי במכון רפואה לעם וברצוני לקבל חוות דעת מאנשים שעברו את הקורס במכון זה בעיקר בחיפה.
האם שווה להירשם אליו או כדאי ללמוד מערכת ניב רווח.

justwondering

New member
אני ניגשתי עם ניב רווח

היי,
אני ניגשתי לבחינה עם הערכה של ניב רווח.
הערכה שלהם איכותית מאוד ונוחה ביותר ללימוד עצמי.
לדעתי, אם כבר עשית קורס, אין טעם שתעשה עוד קורס שוב מאחר ואת תתעכבי על דברים שפחות רלוונטי להתעכב עליהם מבחינתך.
אתה יודע איפה אתה צריך לשים את הדגש, במה את חזק ובמה את חלש, אז לימוד עצמי מתאים לזה קצת יותר.
עם כל הטוב שבדבר צריך לקחת בחשבון שזה לימוד עצמי - זה מצריך לא מעט משמעת עצמית, דבר שרק אתה יכול להעיד על עצמך.

dudio92

New member
הייתי הולך על גם וגם

קודם כל זה עניין אישי שלך אם אתה צריך מסגרת או לא,תלוי בציון שלך,תלוי מה אתה צריך לשפר..
אני הייתי נרשם לרפואה לעם,קונה את הערכה של ניב רווח ומשלב ביניהם - מסדר את הלוז של ניב רווח שיחפוף במידת האפשר עם השיעורים ולומד הן מהספרים והן מהשיעורים.

Betker

New member
כן אבל בכלל יש פה אנשים שלמדו בקורס של רפואה לעם???

אני ממש מחפש לשמוע מאנשים שלמדו בקורס שלהם חוות דעת והמלצות,כי לדעתי אני אצטרך מסגרת על מנת ללמוד כראוי לבחינה.

avinoam76

New member
מסכימה לגבי הצורך בקורס

אני עשיתי פעמיים קורס, אחד ביואל גבע ואת השני בקידום ושיפרתי. אני גם לא יכלתי ללמוד לבד בבית, יש אנשים שזה מתאים להם ויש כאלה שלא... ברור שנעזרתי בכל מה שיכלתי בבית אבל עדיין החלטתי לקחת עוד קורס. בקידום היה הרבה יותר יחס אישי והתאמה של הלימודים ומדריך און ליין ועם כל הדברים האלה הוצאתי ציון טוב יותר. תלוי גם מה הציון ולאיזה ציון אתה שואף להגיע כי יש להם גם מועדון 700 שקידום שזה למי שקיבל ציון גבוה וצריך לקבל מעל 700.

Betker

New member
כן ככל הנראה ארשם לקורס ברפואה לעם

ואקנה ערכת לימוד של ניב רווח,אשמח אם עוד אנשים שעברו קורס ברפואה לעם יוכלו לתת את חוות דעתם.

shirash96

New member
תכנסי לאתר שלהם

יש שם המון המלצות.
אני גם ביררתי לגביהם ולפי מה שהבנתי זה באמת פרויקט מדהים אבל בפועל מותאם למי שכבר עשה פסיכומטרי והרמה שלו מאוד גבוהה..
&nbsp

עדכון (רפואה לעם)

החל מהקורסים למועד דצמבר הקרוב, תהיה ברפואה לעם חלוקה לכיתות המיועדות לניגשים למועד ראשון, ולכיתות המיועדות לניגשים לשיפור ציון (700+).
לצורך כך יילקחו בחשבון גם הביצועים בבחינה דיאגנוסטית במפגש הראשון (שתיערך בהמשך עוד קודם לקורס, באתר רפואה לעם).
כמות הכיתות שנפתחות מדי מועד ברפואה לעם מאפשרת כעת חלוקה מותאמת לרמת הפתיחה של התלמידים, ולציון שמכוונים אליו.
פרטים במייל ( [email protected] )

Betker

New member
אפשר קצת פירוט על הבחינה?

הבחינה מבוצעת באתר רפואה לעם?
זוהי בחינה פסיכומטרית מצומצמת פשוט?

למעלה