התייעצות שאולי יהיה קשה לעזור בה..

love d animals

New member
התייעצות שאולי יהיה קשה לעזור בה..

אני קונה חדר חדש.... ואני יודעת שכדי לעזור לי צריך לראות את החדר... הבעיה היא שכבר ראיתי ארון ושולחן ושידה...... אני פשוט לא יודעת איך לעצב את החדר.... איפה יהיה השולחן ואיפה המיטה.... אני מנסה לשרטט את החדר עם הדברים החדשים לפי מספר משבצות (אני לא מבינה באורכים-שאלתי את אבא שלי והוא אמר לי כמה משבצות יוצא כל דבר) אבל אני אשמח אם תתנו לי עצות כלליות...או רעיונות..... ואם זה עוזר-החדר שלי הוא יותר בכוון של מלבן מאשר ריבוע.... תודה ליאל

melodynoa

New member
רעיונות כלליים

א- אם תוכלי לצלם ולהראות לנו את החדר, זה יהיה הרבה יותר קל לעזור לך. ב- אם החדר מלבני, את הרהיטים העמוקים, הכבדים והגדולים יותר, מקמי בצלעות הקצרות יותר, שלא יווצר חדר-מסדרון. ג- זה לא כל כך קשה עם האורכים. תמדדי עם מטר את אורך ורוחב החדר, ואת אורך, רוחב ועומק הרהיטים. אם תתני לי את המידות, אני אוכל לסרטט לך. ד- תמדדי גם את מיקום החלון, על הקיר, אורכו, רוחבו, ומאיפה הוא מתחיל אם מודים מלמטה. ה- העיצה הכי קלה: תזיזי את הרהיטים עד שיהיה לך נוח עם המיקום שלהם. ו- תחשבי אם את באמת צריכה את הרהיטים כמו שידת מיטה (אחת, שתיים ואם בכלל), קומודה לבגדים וחפצים, שידת איפור (את לא בת 8, נכון?), וקחי בחשבון את גודל החדר, כי אם הוא קטן, אז אולי אפשר לצמצם את הרשימה. ז- אם החדר קטן, הייתי מציעה לך לקנות רהיטים פחות כבדים ויותר אוריריים. פחות כבדים מבחינת עיצוב - פחות עץ מלא, כבד, עם צבע עמוק, ויותר מדפים פתוחים, בהירים, שידות מיטה עם מגירה אחת ושהשאר חלל, ולא ארון קטן, כי זה מכביד. לדעתה של אמא שלי ספרים צריכים להיות בכוננית - מדפי ספרים סגורים. אם החדר קטן, אני מציע לך להשתמש במדפים צפים (שמתחברים מאחורה לקיר, בלי זויות) או מדפים תלויים עם זויות, ויש גם אפשרות למדפים תלויים מהתקרה באמצעות שרשראות, דבר שאני עשיתי בתוספת לתמיכת קיר- כי הקיר בבית שלי מתפורר. זה נותן תחושה קלילה. אם החדר גדול, אז יש לך הרבה אפשרויות. מצד שני, חדר גדול וריבועי (שווה צלעות) טיפה יותר מסובך לדעתי לעיצוב, כדי בדר"כ מה שעשוים בהנחת הרהיטים - זה לדחוק אותם לקירות החדר, ובחדר ריבועי יש פחות קירות. אם תגידי בת כמה את זה יעזור. מחכה לתגובה שלך.

love d animals

New member
אממ..

אני ביום שני הבא בת 17.... בעקרון מחליפים לי את החדר כי הוא קטן ויש לי מלא דברים והשולחן שלי גדול.... בגלל שזאת השנה האחרונה שלי (יב') אז קונים לי שולחן קטן יותר... וארון עם פחות דלת אחת....ושידה רגילה עם כמה מגרות....וככה יוצא מצב שבמקום איפה שהארון שלי נכנס עכשיו אז ייכנס גם ארון וגם השידה.. (אבל כמובן שאני רוצה לשנות עיצוב).. בעקרון עשיתי שרטוט של החדר שלי..כי גם אמא של ידיד שלי אמרה שהיא תעזור לי (היא למדה עיצוב).. אבל אהבתי רעיון אחת מהשרטוטים שראיתי פה
תודה ליאל

love d animals

New member
שאלה..לגבי השרטוטים

בתמונה השניה והשלישית השולחן(או הארון) הוא לרוחב... אבל הוא לא נכנס אצלי לרוחב כי יש לי את הרווח של המרפסת. קיצר- יכול להתאים אם השולחן (או הארון) יהיה לאורך?! ליאל

melodynoa

New member
כדאי שלא....

אני עדיין אומרת, הכרחי שתצרפי את מידות החדר והריהוט שלך, אחרת אני לא יכולה לעזור.

love d animals

New member
אם אני

אני יודעת את המידות רק לפי משבצות........ גם של החדר ום רהיטים..

love d animals

New member
יש...אבל..

זה בתוך ארגז הכלים שנמצא בתוך הארון ומעליו יש מאה אלף דברים..וקשה להוציא אותו.... מבינה?!

love d animals

New member
אממ..

זה לא הקטע של רצינית או לא.... זה הקטע שאין מצב שאני יכולה להוציא את המטר ולמדוד.... באמת שאין מצב!!!... אני מתחרפנת עם מה לעשות בקשר לחדר שלי!!... ניסיתי לחשב עם מחשבון (אמרתי אולי יצליח)...אבל בטוח אני עשיתי שם משהו לא נכון.. תראי- אני לא מבינה באורכים ובמידות כלום.....ואולי אני נשמעת כמו הילדה הכי מפדרת בעולם...אבל מה לעשות... אני לא מבינה בזה... אני יודעת כמה משבצות זה המיטה (לאורך ולרוחב) וכמה משבצות הארון (אורך ועומק) וכמה השולחן וכמה השידה... ובצד אחד של החדר יש לי 13 וחצי משבצות ובקיר המאונך לו יש 19 משבצות... וכל משבצת היא 20...... הבעיה היא שאני לא יודעת מה נחשב לעומק החדר ומה נחשב לאורך החדר.... ואני יודעת שהמיטה היא: אורך-10 משבצות רוחב-6 וחצי משבצות ארון: אורך-6 משבצות עומק-3 שידה: אורך-4 משבצות עומק-3 משבצות שולחן: אורך-6 וחצי משבצות עומק-3 משבצות אם זה עוזר-לבנתיים...זה מה שאני יכולה להגיד לכם... אה.... ושהחלון הוא באמצע הקיר והוא באורך של 7 משבצות והוא בקיר שממול לדלת... אני מקווה שמחר אני אוכל לתת לכם את המידות המדוייקות.... ושוב פעם-זה לא שאני לא רצינית לגבי זה... ואם כבר...משהו שכן תוכלו לעזור לי בו- הצבע של החדר שלי כרגע הוא סגול בהיר ואני רוצה לשנות אותו... הרהיטים יהיו בצבע חום עץ אבל לא כהה ולא בהיר....באמצע.... תוכלו לייעץ לי על צבע מגניב ולא ורוד או שמנת אלא משהו שתופס את העין,משהו בולט-שייתן חיים..... כי אני מתכוונת גם לקנות לוכד חלומות ווילון לדלת שעשוי מחרוזי עץ ומרחוק אפשר לראות ציור של נמר או דולפין....תלוי מה אני אבחר... המון תודה ליאל

melodynoa

New member
יש לך משבצות קטנות או גדולות?

אם יש לך סרגל בית ספר את יכולה למדוד את גודל המשבצת. עומק זה המרחק של הרהיט מהקיר למרכז החדר.

melodynoa

New member
אוקיי...

סירטטי לך משהו, ואלה הגדלים שלך במטרים: חדר: 3.80*2.60 מיטה: 2.00*1.20 ארון: 0.8*0.6 שידה: 0.8*0.6 שולחן:1.20*0.6 תורידי את הסרטוט למחשב שלך ובאמצעות הצייר תציירי לי איפה הדלת, לאיזה כיוון היא נפתחת, ועל איזה קיר יש חלון. השידה שלך, איזו שידה היא? שידת איפור או למיטה? את יכולה לצייר בעצמך עם הצייר.

love d animals

New member
אני מקווה שיצא בסדר..

אל תדאגי-בגלל הרווח של המרפסת אין הבדל.. גם הארון וגם השולחן נכנסים לשתי המקומות שליד הרווח של המרפסת.. וזה שולחן איפור עם מראה ומגרות..

love d animals

New member
התבלבלתי קצת בשרטוט..

הדלת היא לא איפה שסימנתי...כאילו-היא באותו קיר אבל יותר למעלה...אם את מבינה

melodynoa

New member
יש כאן כמה הצעות

האדום זה מראות גדולות. האמת היא שאף הצעה לא נראית לי מדהימה, אם כבר, הימנית ביותר. מה שאת צריכה לעשות זה לשחק עם הרהיטים, להזיז אותם, עד שתגיעי לתוצאה משביעת רצון. לפני שאת מזיזה, קחי בחשבון את מספר המשבצות

sweet as sugar

New member
תודה.....

אולי אני אלך על הרביעי.. אני אתייעץ גם עם ההורים שלי!! המווווון תודה
ליאל

love d animals

New member
שרטוט שעשיתי..

אממ....החדר במציאות יותר קטן...לצערי..חחחח אבל..אממ... מה את חושבת על השרטוט?!?! מה שמפריע לי זה המיטה...כי היא כאילו תקועה!! ליאל

למעלה