התייעצות שוקולדית

michalgad

Active member
מוכרים אצלינו את זה ואני רוצה לנסות להכין בעצמי. איזה סירופ שוקולד הייתן ממליצות להכין, שיוכל להחזיק מעמד כמה ימים, שיהיה נח להכניס למזרק וגם לא נוזל מידי שלא ייזל החוצה...
 

קבצים מצורפים

  • 496F3DEF-789C-4200-B23D-650D101F4773.png
    496F3DEF-789C-4200-B23D-650D101F4773.png
    KB 818.4 · צפיות: 8

עדיקים

Active member
באיזה שוקולד את מתכננת להשתמש?
למה השימוש של השוקולד במזרק?
האם את מתכננת להכניס אותו למזרק לפני השימוש.

הדבר היחיד שאני חושבת עליו שאפשר לעשות זה סוג של גנאש אבל היחסים תלויים בשאלות ששאלתי אותך.
 

michalgad

Active member
שוקולד מריר
סתם חשבתי על כוון למשלוחי מנות של מזרקים מתוקים כי אין אצלינו חיסונים ...
הרעיון למלא מזרק במשהו טעים ומתוק
 

עדיקים

Active member
אם את מתכננת להכניס את השוקולד למזרק שישתמשו בו אחרי את צריכה מידות מדוייקות כדי שישאר נוזלי באמת.
במקרה שלך שאת רוצה שישאר מחוץ למקרר זו בעיה כי אז כדאי להשתמש אולי בחלב/קרם קוקוס? לא כל כך מכירה את המוצר לשימוש במתוקים.
מצרפת לך כאן קישור איך להכין שוקולד למזרק שמצאתי ברשת, המתכון עם שמנת.
תעשי אולי נסיון בבית ותראי אם זה עובד לך גם עם חלב קוקוס?
בהצלחה

 
למעלה