התייעצות - שינה בלילה

תחיצ

New member
התייעצות - שינה בלילה

עד היום מלאכי בד"כ ישן רגוע ולמשך לילה שלם. בשבועים האחרונים הוא מתעורר בערך ב-12 ולא נרגע כמעט שעה. בהתחלה חשבתי שמציק לו שהוא רטוב. אח"כ חשבתי שבגלל שאני הלבשתי לו את הנעלים כשהוא כבר נרדם זה לחץ לו (באמת היו ימים שראיתי לחץ באצבעות), אז חזרתי להנעיל לו את הנעלים לפני השינה. לפעמים אני מנסה לתת לו בקבוק. בימים האחרונים - הוא נרגע רק אם הורדנו לו את הנעלים (יש גבול לכוח הסבל שלי...) בקיצור - בנות (וגם בנים) אני חח י ב ת עצות - אחרת גם השינה שלי
תדפק וגם הרגלים של הבן שלי...
תודה מראש...

sigis7

New member
בדקת שינים?

אני יודעת שאני נשמעת כמו כל הסבתות האלה, אבל יש שינים שיוצאות בגיל הזה ויש כאלה שיוצאות סמוך לגיל שנתיים, ורק זה יכול להוציא כל אדם שפוי מדעתו.הייתי מנסה טיג'ל, אם הוא מוכן.לא חושבת שכדאי להחזיר בקבוק, אבל כל אמא מכירה את הילד שלה. לי נראה שהנעלים בפני עצמן הן לא הגורם לבכי, הן רק התוספת המעצבנת למה שבמילא מציק.האם אחרי שהורדת הוא מיד נרדם?בכל מקרה שיעבור מהר מהר, אני כל כך מבינה אותך !ליל מנוחה!

batelav

New member
הרגלי שינה

עמית מהיום שנולד לא ישן טוב ויש לו לפחות 3 יקיצות במשך הלילה והבוקר מתחיל בדרך כלל בשש בבוקר אני מעולם לא מורידה לו את הנעליים ולא נותנת לזה פתח האמת שהתרגלתי לא לישון כמו שצריך {אני גם מניקה} ותמיד אני מזכירה לעצמי שזה עניין זמני והתקופה תעבור ואז נוכל לישון כמו שצריך , בשנת הצהרים שלו את מנעילה לו את הנעליים? מאוד חשוב.

הזדהות מוחלטת

אליעזר רק יומים עם הנעלים והוא בוכה לאחר כמה שעות עם הנעלים ורק כשחלצתי לו את הנעלים הוא נרגע, ננסה לעשות קצת בהדרגה את הסתגלות, לגבי מלאכי אני חושבת שהגיבור הזה כבר הוציא כמה שינים עם הנעלים אך זה היה אז?

תחיצ

New member
זאת הבעיה

אף פעם לא היתה לי בעיה איתו - לא בהוצאת שיניים ולא בשנת לילה. (בצהרים הוא במעון, ולכן "פטור" מנעלים). דרך אגב -
הלילה עבר בשקט

טאניוש

New member
כתבתי את זה כבר כמה פעמים

לאון ישן לילה שלם כשהיה תינוק, מגיל חודשיים לא קמנו אליו אפילו פעם אחד (והוא עם הנעליים מגיל 4 חודשים). מגיל שנה התחילו הבעיות, וגם עכשיו אין לדעת איך יעבור הלילה (בגיל ה"מופלג" של שנתיים וחודשיים).הגעתי למסקנה שהסיבה היא לא נעליים. משהו אחר מפריע לו לישון, והנעליים רק מוסיפות. תמיד אחרי לילות כאלה היינו מגלים שהילד לא מרגיש טוב. בהתחלה הוא אכן היה נרדם כשהורדנו נעליים (ב-5 בבוקר
. לפי חוקי הבית לא מורידים נעליים עד שיש אור בחוץ), עכשיו זה ממש לא. באחד בלילות ללא שינה לא מזמן (אנחנו חוטפים וירוס חדש כל שבוע) הורדתי לו נעליים כי כבר ממש לא יכולתי, אין לי עזרה בלילות, וכמה אפשר לחיות בלי לישון בכלל ועוד לתפקד במשך היום, וזה לא רק שלא עזר אלא ממש להפך. הילד פשוט שיגע אותי. יחף הוא לא מוכן אף פעם, בלי הנעליים הגרביים נושרות לו, ובאמצע הלילה "דגתי" גרביים פיציות מתוך השמיכות. בסופו של הדבר הנעליים הוחזרו לרגליים ושנינו נרדמנו. אז..חפשו סיבה. אם עד עכשיו הנעליים לא הפריעו לו לישון רוב הסיכויים יש סיבה אחרת. רק בריאות ולילות שקטים לכולנו

למעלה