התייעצות שינה

boazt25

New member
התייעצות שינה

בוקר טוב בימים האחרונים, דרור (בן שנה ועשרה חודשים) מתעורר בסביבות השעה 04:15 לפעמים נרדם אחרי זמן חזרה, היום לא. אנו די אובדי עצות לגבי מדוע הוא מתעורר. לא דלף לו שתן, הוא לא עשה קקי. אנחנו לא חושבים שקר לו מדי או חם לו מדי. בחדר שלו נעים. הוא הולך לישון בסביבות 20:00. האם זה קרה למישהו מכם עם ילדיכם ? איך פתרתם את הבעיה ?

schlomitsmile

Member
מנהל
האם היה איזשהו שינוי בשגרת חייו? סדר-יום, אנשים, מקומות, אחר? באיזה מצב-רוח הוא מתעורר? וכן, זה מוכר לצערי... הפיצקי שלנו (בן 3) מתעורר מדי פעם בסביבות 5:00, ואז בד"כ כבר לא חוזר לישון. עד לאחרונה זה היה לעיתים קרובות מאד, עכשיו השתפר קצת.

boazt25

New member
לא היה שינוי בשגרת היום שלו

אפשר לומר שהילד יקה ורגיל לקבל / לעשות את מה שהוא צריך מדי יום פחות או יותר באותה שעה. למשל חמותי משכיבה אותו לישון בסביבות 13:30 וכו.

schlomitsmile

Member
מנהל
מה אתם עושים איתו כשהוא מתעורר? לפעמים זה יכול לקרות בגלל חלומות רעים, אם כי זה בד"כ בגיל שנתיים פלוס. ולפעמים הילד מתגעגע להורים.

boazt25

New member
הוא מקבל בקבוק

מחליפים חיתול ואז משחקים איתו, שומעים מוזיקה ביחד, לפעמים קצת טלוויזיה

schlomitsmile

Member
מנהל
נשמע אחלה שווה להשכים קום בשביל תשומת-לב כזאת ../images/Emo8.gif סיפרת שסבתא משכיבה אותו למנוחת צהריים, אז נשמע לי אפשרי לגמרי, שהוא מתגעגע אליכם ומצא דרך לכייף איתכם.

לנו אין בעיות בינתיים טפו טפו

הקטנה "דופקת" 11-12 שעות שינה בלי בעיה. לרוב היא נרדמת ב- 19:00-20:00 ומתעוררת בסביבות 6:30-7:30.. יכול להיות שהקטנטן שלכם מתעורר דווקא בגלל שהוא לא עושה צרכים, אולי כואבת לו הבטן, אולי עצירות, אולי הוא בכלל רעב...

gils33

New member
אצלנו

זה קרה כמה לילות עד שהבנו שזה עניין של אוכל והוספנו עוד ארוחה בלילה,היום היא,(שנה וחצי) אוכלת פעמיים וישנה עד שבע בבוקר.

akavishon

New member
אני לא בטוח שאוכל זה הפיתרון...

הוא הוא צמא? אין שום סיבה לילד בגיל הזה לאכול באמצע הלילה. בטח ובטח לא שתי ארוחות. תתחילו לתת להם מים

אותו הדבר אצלנו

סליחה שאני פה פורצתך לעולם האבהות אבל הייתי חייבת להגיב אנחנו גם חווים את אותו הדבר !! הבן שלי באותו הגיל ומתעורר בדיוק באותה השעה אני נותנת לו מים פושרים בבקבוק וזה לרוב סוחב אותו שעתיים עד לשעה של הבקבוק בבוקר ... אוכל לתת בשעה כזו רק מחזיר אחורה ובטח שלא לשחק איתו !!! אני משכיבה במיטה בחזרה , מביאה בקבוק עם מים פושרים שיהיה לו תחושה של מלאות בבטן, ושקט עד שעה 6 וחצי בבוקר .. בהצלחה

למעלה