התייעצות |0FF|

twigy

New member
התייעצות |0FF|

מהו לדעתכם אורך מעבר הסופרמרקט הזה (במטרים) ? אם אפשר להוסיף את הנימוק שהוביל אותכם לקביעה

forge

New member
קצת פחות מ- 3 מטרים, בערך 2.9

אני מעריך כי כל אריח הוא 30 ס"מ, לפי הנעליים. יש 10 משבצות במעגל, מתוכן בערך 9 ו- 2/3 חשופות.

bernie92

New member
3 מטרים?

אבל נו זה לא פיירר!!!!11 הוא קטן לקראת הסוף. מע זה הדוור הזע! יאללע יאללע מה זה החידות האלה?!?!?!?!1!!1111 אתם מחוננים או חנונים או שנהים?!!!!?!?!

yosi211

New member
בערך עשרה מטרים

פשוט מאד (מכירים את הבדיחה על איך המתמטיקאי, הפיזיקאי, והמהנדס, מודדים נפח של כדור? המתמטיקאי פותח ספר אינטגרלים, ומחשב את השטח המתאים. הפיזיקאי מודד את הנפח הסגולי (או איך שקוראים לזה) שלו ע"י כלי מלא במים, ובדיקת כמות המים שנשפכה החוצה. המהנדס בודק את מספר הכדור ושם החברה, פותח את ספר הייצור של החברה, ומוצא את הנפח של הכדור האדום עם המספר המתאים
) אני מעריך שיש שם כ-50 בלטות, כל בלטה באורך ורוחב של כ-20 ס"מ, וחישוב פשוט אומר שאורך המסדרון הוא עשרה מטרים. הייתי קרוב? אולי יש פחות בלטות

twigy

New member
אולי אפשר למדוד

בכמה קטן כל אריך (כמובן "קטן" ויזואלית) ככל שאנו הולכים ומתרחקים, וכך ניתן יהיה להעריך בצורה מדויקת את מספר האריכים במסדרון.

007bg

New member
בלי "בערך" ונעליים... (Pon intent).

השתמש בדברים שיש לך דרך לוודא.... כמו שאתה רואה, יש שם בקבוק של קטשופ היינץ..... לך לסופר, או לחברה, ברר את אורכו, והשווה. זה הכול.

gidster

New member
שמונה וחצי מטר

ספרתי אריחים (20 ס"מ לאריח מתוך השוואה למוצרים על המדף) עד חצי הדרך כולל התיחסות לעניין הפרספקטיבה והכפלתי בשניים .

fire storm

New member
אני עשיתי כמוך ויצא לי אחרת.

כמובן שזה תלוי איפה אתה חושב החצי נמצא. אני ספרתי 26 אריחים עד לחצי(מנקודת מבטי), ואני קבעתי את החצי על פי איך שהמוח שלי עיבד את התופעה האופטית, אזזז: 26*2=52 52*20= 52*10*2=1040=10.4 10.4 מטר(ירדתי שורה כיוון שהמערכת פורומים תמיד מבלבלת את הסדר כשמערבים מספרים ואותיות).

electric blues

New member
משהו מוזר...

דבר ראשון, לדעתי משהו בין 8 ל11 מטרים, אם היית רוצה ניחוש מדוייק יותר, אז 9 מטרים ו76 סנטימטרים (סתם כי בא לי ולא בגלל שום סיבה אחרת... אם כבר מדויק אז מדויק
אבל אותי יותר מעניין לדעת, למה אתה שואל את השאלה הזאת? באמת למה?

למעלה