התייעצות
מאחר ופורום טארוט (הלימודי) לא פעיל כבר חודש אני שואלת כאן על פריסה שכבר נעשתה.
רקע - בחור שהיה בינינו מתח כבר שנתיים. לפני שנתיים הוא התחיל איתי וזה לא התאים לי מכל מיני סיבות מורכבות למרות שאני מאוד מאוד נמשכתי ונמשכת אליו. תקופה לא היינו בקשר וכעת אני מאוד רוצה לקדם את התקשורת איתו גם אם זה לא יגיע לקשר רומנטי או רציני. אני מאוד רוצה בקרבתו ועושה הרבה בשביל להתקרב אבל אין לי כ"כ מושג האם הוא בקטע עדיין.
(הבהרה אם יצא מבולבל - אני כן הייתי רוצה קשר רומנטי אבל אם הוא לא שם כרגע מוכנה להסתפק בקשר אפלטוני קרוב).
פתחתי פריסת שאלה: מה הפוטנציאל הרומנטי ביני לבינו ב-3 חודשים הקרובים.
מה - 9 גביעים
הפוטנציאל הרומנטי - צדק
ביני - 3 מטות
לבינו - נער מטות
ב-3 חודשים הקרובים - אס חרבות
סיכום - מיזוג
אני קצת מבולבלת כנראה בגלל שפרסתי לעצמי והרגשות מציפים אותי.
מבינה את הקלף שלי - אני מוכנה לקשר, מוכנה לקחת את זה לשלב הבא.. את זה אני יודעת גם בלי הקלפים.
בחודשים הקרובים תהיה התפתחות חיובית ומהירה בקשר, לדעתי לאו דווקא רומנטית. והסיכום גם כן מעיד על חיוביות, גישור על פערים (שיש בינינו). רק שכנראה הוא לא כ"כ מוכן לקשר "רציני" כי נער מטות הוא לא כזה רציני ורומנטי
ומאוד מבלבל אותי הצדק במקום של פוטנציאל.
אשמח אם תוכלו לעזור לפירוש.
מאחר ופורום טארוט (הלימודי) לא פעיל כבר חודש אני שואלת כאן על פריסה שכבר נעשתה.
רקע - בחור שהיה בינינו מתח כבר שנתיים. לפני שנתיים הוא התחיל איתי וזה לא התאים לי מכל מיני סיבות מורכבות למרות שאני מאוד מאוד נמשכתי ונמשכת אליו. תקופה לא היינו בקשר וכעת אני מאוד רוצה לקדם את התקשורת איתו גם אם זה לא יגיע לקשר רומנטי או רציני. אני מאוד רוצה בקרבתו ועושה הרבה בשביל להתקרב אבל אין לי כ"כ מושג האם הוא בקטע עדיין.
(הבהרה אם יצא מבולבל - אני כן הייתי רוצה קשר רומנטי אבל אם הוא לא שם כרגע מוכנה להסתפק בקשר אפלטוני קרוב).
פתחתי פריסת שאלה: מה הפוטנציאל הרומנטי ביני לבינו ב-3 חודשים הקרובים.
מה - 9 גביעים
הפוטנציאל הרומנטי - צדק
ביני - 3 מטות
לבינו - נער מטות
ב-3 חודשים הקרובים - אס חרבות
סיכום - מיזוג
אני קצת מבולבלת כנראה בגלל שפרסתי לעצמי והרגשות מציפים אותי.
מבינה את הקלף שלי - אני מוכנה לקשר, מוכנה לקחת את זה לשלב הבא.. את זה אני יודעת גם בלי הקלפים.
בחודשים הקרובים תהיה התפתחות חיובית ומהירה בקשר, לדעתי לאו דווקא רומנטית. והסיכום גם כן מעיד על חיוביות, גישור על פערים (שיש בינינו). רק שכנראה הוא לא כ"כ מוכן לקשר "רציני" כי נער מטות הוא לא כזה רציני ורומנטי
ומאוד מבלבל אותי הצדק במקום של פוטנציאל.
אשמח אם תוכלו לעזור לפירוש.