התייעצות

Miss Julia

New member
התייעצות

שלום יש לי שאלה,
ב2010 עשיתי קורס של עיצוב גרפי, שבו בין היתר למדתי את תוכנת פוטושופ, דרימוויבר ועוד אחרות, וכרגע אני לומדת באופן עצמאי את המערכת WORDPRESS לבניית אתרים. העניין הוא שמעולם לא עסקתי בתחום שלמדתי, והיום אני מאוד רוצה להכנס אליו בחזרה, ספציפית לעולם של עיצוב אתרים (לא קוד). החשש שלי שלא אצליח להתקבל למקום עבודה בתחום כי חסרה לי השליטה והמיומנות, ולכן חשבתי על משהו, אבל אני לא יודעת אם זה ראלי. חשבתי לפנות למעסיקים , ולהציע את עצמי בתור "שוליה" לאחד העובדים, אפילו ללא תשלום, רק כדי לצבור ניסיון.
מה דעתכם?

rachel79

New member
לא כדאי החשש הוא שינצלו אותך

שלום לך מעצבת גרפית יקרה,
זוהי אכן הבעיה של סטודנטים רבים לעיצוב גרפי שאין להם ניסיון ולכן הם הולכים לחפש עבודה כדי לרכוש ניסיון, הבעיה היא שמעסיקים
יעסיקו אותך רק אם יש לך ניסיון ואם תציעי את עצמך בחינם זה ממש לא בא בחשבון, כי אז הם ינצלו אותך, תזכרי את עדיין עובדת, את עדיין צריכה לקבל
תשלום על העבודה שלך לא משנה כמה בוסרית היא תהיה,
אם את מעוניינת לעשות עבודות גרפיקה בחינם תמורת רכישת ניסיון עם מעסיקים ואיך ליצור עבוריהם כל מיני פרויקטים לעיצוב,
מציעה בחום לפנות לעמותות שמחפשות מעצבים גרפיים כמוך שיעשו להם עיצוב גרפי ללא תשלום, תזכרי מצד אחד מדובר במטרה נעלה,
מצד שני אם הם יאהבו את העיצוב וכמובן גם את, תתחילי לרכוש ניסיון ותהיה לך עבודה אמיתית ולא דמה כדי לשים בתיק עבודות,

זו הקבוצה בפייסבוק שמם מעצבים מהלב, תנסי

https://www.facebook.com/groups/116179485221279/

שיהיה בהצלחה ושלאף מעסיק רגיל, לא תעזי להציע את שרותייך בחינם, לא משנה כמה את מתחילה, חינם זה רק לעמותות,
את יכולה להוריד מחירים להופכם למחירי היכרות וכו'.

שיהיה המון בהצלחה

Miss Julia

New member
תודה אבל

זה לא מה שאני מחפשת...אני מעוניינת לעבוד במשרד, אפילו בשכר נמוך, כדי ללמוד ולקבל פידבקים על העבודה שלי, ואם אני אעבוד לבד זה לא יקרה.

rachel79

New member
הי

יש לך תיק עבודות?
אם כן פרסמי אותו בקבוצה הזאת
https://www.facebook.com/groups/SGRAPHICDESIGNONLINE/
זו אחת הקבוצות הגדולות בפייסבוק שבה יש מעצבים גרפיים ומעסיקים,
ותמיד מחפשים עובדים עם כשרון לוא דווקא עם ניסיון,
נסי שם את מזלך ואל תתפתי לעבוד בחברה ללא שכר,
אולי שכר מינימום, אבל בשום אופן ללא שכר,

שיהיה בהצלחה

rondadon1985

New member
שימי לב שעל מנת לעצב תבנית וורדפרס

את צריכה לשלוט ברמה סבירה בhtml, css וגם מעט php אם אתה לא מעוניינת לעצב סתם תבניות בנאליות שקיימות כבר באלפי ורסיות שונות להורדה בחינם באינטרנט.

למה את שואלת אותנו?

אם בא לך -לכי על זה!

רק שאם תעבדי בחינם כשוליה
תוודעי שיש לך מאיפה להתפרנס למחייאתך

תגדירי זמן-כמה זנן את רוצה לעבוד כשוליה
נגיד חצי שנה-שנה.
ושלפחות ישלמו לך נסיעות (תבקשי זאת רק אחרי שתתקבלי)

אם את חייה בבית ההורים או שיש לך בנזוג שיכול לתמוך בך כשאת בנתיים בתחילת קריירה.
אז זה רעיון מצוין

הרבה אנשים מפחדים מעבודה בחינם
שלא יצאו פראיירים וכו
אבל האמת היא שחייבים ניסיון בימנו
ובימנו קשה לצבור ניסיון כשמעסיקים מקבלים רק את אלו שיש להם ניסיון.

אם תיפלי על מקום טוב ומעצב סבלני שילמד אותך
את רק תרוויחי!
בהצלחה

למעלה