התייעצות

lilachh

New member
התייעצות ../images/Emo13.gif ../images/Emo53.gif

אשמח לשמוע את דעתכן, אני מכינה ציור לילדים על קנבס ואני חוככת בדעתי איך לעטוף אתת התמונה בצורה מקורית, חשבתי על נייר צלופן ואכשהו שחלק מהתמונה תראה וחלק לא, מה דעתכן?? אני בטוחה שיש לכן איזה רעיון הרבה יותר טוב..... תודה תודה

lilachh

New member
שיר ../images/Emo51.gif

האמת שזה אחד מהרעיונות שחשבתי עליהם.....ואני עדיין לא בטוחה

psa

New member
בהמשך לרעיון שלך

(אולי קצת מטורף) אם יש נייר עטיפה בשוק , כיום יש מלא, מכל הסוגים והגוונים. למצוא משהו שהכי מתקרב לתמונה שלך(ברעיון או בצבעים ואז לעטוף חצי ,כך שזה ממשיך את הציור. להכין סרט מיוחד מבד עם משהו תלוי מעולם הילדים... כמובן שלא אוותר לך על צילום....

psa

New member
בהמשך לרעיון שלך

(אולי קצת מטורף) אם יש נייר עטיפה בשוק , כיום יש מלא, מכל הסוגים והגוונים. למצוא משהו שהכי מתקרב לתמונה שלך(ברעיון או בצבעים ואז לעטוף חצי ,כך שזה ממשיך את הציור. להכין סרט מיוחד מבד עם משהו תלוי מעולם הילדים... כמובן שלא אוותר לך על צילום....

lilachh

New member
חשבתי על שילוב של צלופן ונייר משי

ניירות משי בגוונים שיתאימו לציור כמובן....אין לי מושג...אני עוד לא רואה את זה כמו שצריך בראש...

psa

New member
זה גם רעיון יפה , אך תקשרי עם חוט

או סרט בד מיוחד ובקצהו איזה דובון או דמות כמו בתמונה.

av_i_va

New member
לא הייתי עוטפת בכלל../images/Emo140.gif

על מנת לשמור על התמונה הייתי עוטפת בניילו נדבק פשוט ומשקיעה בקשירה. סרט סטן רחב, שעליו ניתן לכתוב בטוש זהב או טוש פרמננט את הברכה.... רפיה טבעית, כשבקצה קשורים דברים טבעיים: אצטרובל קטן, אגוז, עלה יבש.... חבל ועליו מושחלים חרוזים חוט זהב עדין, מלופף מספר פעמים (רק בכוון אחד) תפוס באמצע עם סיכה מעניינת...

lilachh

New member
אביבה ../images/Emo51.gif

פשוט חשבתי לעטוף את זה באותו רוח של הציור, הרי זה ציור לילדים עם צבעים פסטלים, אז משהו קליל באותו סגנון....

2_be

New member
אז ככה...

אפשר לשים את התמונה בתוך קש או רפיה כך שחלק מהתמונה יוסתר ע"י אניצי קש או חוטים של הרפיה. את זה אפשר לשים בתוך צלופן (יכול להיות גם לא שקוף אלא תואם לצבע של התמונה..) שקשור משני הצדדים. אני פשוט מדמינת תמונה שארזתי פעם...

dili

New member
אני עטפתי ככה...

קניתי נייר עטיפה בצבעי כסף וזהב, כשיש עליו דוגמאות של כוכבים, ספירלות וכו´...עטפתי רגיל כמו מתנה...קשרתי סרט כסוף שעשוי מרשת עם נצנצים, שולי הסרט קשיחים, כך שאפשר לעצב אותו...ואת הלולאות שנורו מהקשירה באמת סידרתי כך שיראו עם נפח...זה יצא מאוד יפה!! אמנם לא רואים את התמונה (גם אצלי תמונה לחדר ילדים) אבל העטיפה יצאה מרשימה.

למעלה