התייעצות!

חגית889

New member
התייעצות!../images/Emo13.gif

שלום אני חגית אני בת 18 לפני גיוס ויש לי בעיה הכרתי מישהו דרך האינטרנט דיברנו משך זמן של חודשיים התאהבתי באישיות שלו, עברנו לילות של דיבורים ביחד, דיברנו על הכל, היה מדהים, החלטנו להיפגש ניפגשנו מספר פעמים מאז הוא נחמד חכם מצחיק נדיב ובאמת נורא נורא נחמד אבל הבעיה היא שהוא ממש שמן אני יודעת שזה ישמע מגעיל מצידי להגיד את זה ודי מתנשא אבל הוא שמן ויש לו יחסית כרס די גדולה והוא רק בן 18 ואני לא יודעת מה לעשות הוא באמת לא מכוער ובאמת בחור נהדר נהדר בחיים ככה לא התיחסו אלי יפה כמו שהוא מתיחס אלי אני ממש לא יודעת מה לעשות... אני ממש אשמח לעזרה תודה רבה חגית

SmellyOne

New member
תראי...

כל עוד שזה מפריע לך, ואני מבינה את זה, זה לא יוכל להתפתח.. אז תנסי הפוך, תנסי לפתח את הקשר שביניכם, הקשר שהיה ביניכם לפני שנפגשתם ואז אני בטוחה שאם באמת תאהבי אותו המראה שלו לא יפריע לך.. ואגב. תמיד מבקשים תמונה אחת (ואני בדיעה של לבקש 10) לפני שנפגשים.. ת מ י ד ! בהצלחה

טאKילה

New member
בעיה..מממ..

שומן זו לא מחלה.. אולי בעדינות תציעי לו לקחת פרוייקט שיעשה טוב לשניכם. תסבירי לו שאת נמשכת אליו,ומונע המימוש הוא עודף המשקל. אם תלווי אותו בשלבי ההרזיה אני מאמינה שיהיה לו כייף, וכך שניכם תרוויחו,הוא יקבל גוף יפה,ואת תקבלי ומילים ובחור נאה. [מקוה שהוא לא יפגע] בהצלחה..

SmellyOne

New member
הערה.

למעשה, שומן מעל הרצוי (ולפי דבריה זה כנראה מעל הרצוי) זה כן מחלה.

למעלה