התייעצות
ארוך

reuthal

New member
התייעצות ../images/Emo18.gif ארוך

נתחיל בכך שאני מפחדת פחד מוות מהתחלות חדשות- אפילו נסיעה באוטובוס למקומות לא מוכרים(לא שאני נמנעת אבל מתכננת המון מראש כדי להפחית חרדה) בעצם חוסר השליטה והלא נודע מפחידים אותי. אחרי ההקדמה, השאלה שלי: יש לי אופציה להחליף מישהי שיוצאת לחופשת לידה (עדיין לא סגור שזו תהיה אני אבל... עצם התחלת התהליך), אין שם תקן, כנראה ללא הדרכה, זה רק ל3 חודשים ומצריך ממני להכניס את הקטן למטפלת, לקנות רכב (אמנם 20 דקות נסיעה אבל ישוב שונה ואין תחבורה), להתפטר מעבודה אחת (השניה רבע משרה בלילות נראה איך אסתדר...) כל זה כדי להתחיל לצבור ניסיון ( יש לציין שההוצאות הכספיות יהיו גדולות ללא הגדלת משכורת- דא, ברור). ואחרי 3 חודשים לקוות לטוב- שאמצא משהו אחר. מה דעתכם? לעשות מאמץ?

SuperGirl 25

New member
מה התחושות שלך אומרות?

לדעתי תעשי שיקולי עלות מול תועלת. נראה שאת הולכת להשקיע כלכלית די הרבה (מטפלת, קניית רכב, התפטרות ממקום עבודה) וזה עוד כשלא מבטיחים לך כלום לאחר 3 חודשים...מצד שני זה ניסיון (אבל בלי הדרכה ותקן)... אבל האם זה רק ניסיון, או שיש עוד משהו חיובי שתוכלי לקבל משם? סה"כ אם זה רק ל-3 חודשים, זה לא נורא כ"כ, לא? בקיצור, זו אכן דילמה... תעדכני אותנו (אם תרצי).

אגי פז

New member
נראה שהחסרונות עולים על היתרונות

שלום לך, למעשה ציינת רק יתרון אחד והוא צבירת הנסיון. אולם אני שואלת את עצמי (ואותך כמובן) כמה נסיון אפשר לצבור במשך 3 חודשים ועוד ללא הדרכה? האם זה באמת מצדיק השקעת מאמצים כל כך גדולים ? אגי

reuthal

New member
אם לא שם אז בעצם איפה להתחיל

כי כל מקום כמעט מבקש ניסיון\ ידע בשפה הרוסית\ רכב, כמובן שהקריטי בינהם הוא הניסיון שמבקשים כמעט בכל עבודה ואין ביקוש לעו"סים כרגע בטח שלא למתחילים ללא ניסיון, חשבתי שאולי זה מקום להתחיל בו. ובנוסף זהו מקום בו הרבה מן העובדות בהריון, אם אעשה עבודה טובה ואשקיע אולי אמשיך בהחלפת עובדת אחרת ובסופו של דבר כן אתקבל לתקן. (כמובן שהכל השערות בינתיים...) תודה בכל אופן על התגובות

השיקולים האלה נכונים

לדעתי, וראיתי בעצמי איך עובדת זמנית שהוכיחה את עצמה הושארה בסופו של דבר ומצאו עבורה תפקיד, משום שלא רצו לוותר על שירותיה. אבל העניין של רכישת הרכב מקשה מאד. אם לא היית רוצה לעבוד שם היית קונה רכב בכל מקרה? אם כן, אז אל תכניסי את השיקול הזה לעניין. בכל מקרה אחר נראה לי מופרז לגמרי לקנות רכב כדי לעבוד במשרה חלקית, שעתידה לא ברור, וללא הדרכה. אם אלו הן התוצאות של היאוש מהקושי במציאת עבודה, כדאי שתחזיקי את היאוש עוד קצת.

reuthal

New member
רכב אני אקנה כשאמצא עבודה או

אשים את הקטן אצל מטפלת\ מעון כי אחרת אין סיכוי שאסתדר. כרגע מוניות מחזיקות אותי וגם קצת ברגל (העבודה הנוכחית נמצאת מרחק הליכה) כך שאני לא מוציאה על כך כמעט כספים אבל ברגע שאמצא עבודה כלשהי נקנה רכב אלא אם כן העבודה תהיה בעיר מגוריי מה שנראה כעת רחוק מאפשרי.

למעלה