התייעצות

התייעצות ../images/Emo35.gif

חברים שלנו הגיעו מהדרום ועברו לידינו במרכז. הם גרים 2 בניינים לידינו. יש להם בת שגילה 21. היא רואה בי כידיד בלבד. אני ממש דלוק עליה . איך אני יכול לגרום לה להימשך אליי?? יש מילים שיכבשו את ליבה,דברים קטנים שאני יעשה והיא תימשך אליי? אציין שאני בן 28.

odeliaremos

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo23.gifלדעתי האישית../images/Emo41.gif../images/Emo141.gif

אני הייתי מזמינה אותה לבית קפה ככה כדרך אגב ואז אומרת לה את מה שעל ליבי ללא כל בושה ובלי חשש אם לא תהמר לא תדע אם כן או לא. לך על זה תנסה אולי זה יהיה טוב אתה לא יכול לדעת אני מציעה לך ללכת על האמת תגלה את רגשותייך.ואל תחפש משפטים מוכנים מראש אלא תזרום ומה שיהיה בשיחה יהיה. בהצלחה ולא לשכוח לעדכן אותנו בהתפתחות.

RONEN631

New member
כבר היינו בבית קפה פעמיים..

ולא התפתח כלום מעבר לידידות מבחינתה! כל חבריה בגילאי 21 . היא רואה בי מישהו גדול.

odeliaremos

New member
שכחת לומר את זה יקירי ../images/Emo24.gif

טוב, אז אם זה ככה אז תתפוס איתה שיחה תהיה כנה ותחכה לתגובה שלה אך אל תחכה יותר מיידי כי אם אתה חש שהיא רואה שאתה גדול למענה אז רד מזה ותפתח טוב את העיניים אולי אתה מפספס ויש מישהי אחרת שתרצה אותך כיותר מידיד לפעמים אנו נדבקים למטרה מסויימת והיאל א אפשרית. מאחלת לך שבוע טוב ושכל החלומות יתגשמו ותמצא את אשר ליבך מבקש אני בטוחה כי זה יהיה ויהיה בגדול.

odeliaremos

New member
גם לדעתי ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

לך הלאה,תמשיך תחפש לך אהבה במקום אחר, אל תתעכב על מה שלא הולך ושיהיה לך רק טוב ורק אהבה

דנה551

New member
תזמין אותה לסרט איתך

זה כבר ייצור אולי אוירה קצת יותר אינטימית ואחר כך תלכו לקפה ותגיד לה שאתה מעוניין לנסות איתה קשר מעבר לידידות.... אם היא תגיד כן אז אשריך ואם לא לפחות תדע שחבל לבזבז את הזמן במחשבות אולי כן ואולי לא בהצלחה...

niva99

New member
ממה שהתרשמתי.......................

היא לא כ'כ מעוניינת בקשר. גיל 21 לבת זה לא גיל כזה צעיר - שהיא אינה מסוגלת לפרש כוונות ומסרים. יתכן שהיא אינה מעוניינת בקשר יותר קרוב (מכל מיני סיבות). כדי להיות בטוח- נסה לדבר איתה בצורה גלויה ולשאול אותה -האם יש מצב לקשר של יותר מסתם ידידות ביניכם? כמה פשוט-ככה אפקטיבי. ואגב, הבדל של שבע שנים לא נחשב להבדל מאד גדול. (הרבה תלוי בבגרות הנפשית של הבן אדם).

בזוז

New member
לדעתי

שיוצא שהיא שונה מהכלל... תחזר אחריה כמו שצריך לחזר - בהפתעות קטנות, בצחוקים וכייף ותגניב מידי פעם מילה על התחושות שלך. גיל 21 הוא לא כזה בשל כמו שאומרים פה. היא מפחדת מהגיל שלך למרות שההפרש הוא לא מאוד בעייתי. אם יש איזשהו שיתוף פעולה מצידה - אז דבר גלויות ותפתח את הענין. אם היא ממשיכה להתחבא מאחורי "רואה בך רק ידיד" - רד מהענין תישאר ידיד שלה לנצח

למעלה