התייעצות...

התייעצות... ../images/Emo4.gif

אוקיי, לפני כשבועיים או 3, נשקלתי. מאוד לא מצא חן בעיני מה שאני רואה אבל נעזוב את זה כרגע. עכשיוף אני מאלה שסופרות קלוריות (לא מצליחה להיפטר מהמנהג המגעיל הזה...
) ואני יודעת שהשמנתי מאז לפחות (!!!) 2 קילו. השאלה שלי היא האם כדאי לי להשקל יום ראשון בבוקר? או לחכות שבוע שבועיים בתקווה שאני ארד ואהיה יותר "מרוצה" ממראה המשקל. כי אני יודעת שרוב הסיכויים שאם אני נשקל ביום ראשון הזה אני אגיע לעצבים רציניים מאוד, ומי שלא מבין מה זה רציניים מאוד אצלי שיבין שאני ילדה עצבנית גם ככה...
גררררררררר אני שונאת את עצמיי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

behappy

New member
דובשי!!!!!!!!!!!

אני לא מרשה לך להגיד ככה! מה זה שונאת את עצמך?? אז עלית קצת.....סו וואט?! תשמעי המשקל זה רק מספר ואפילו לא נכון בדיוק!אני יום אחד קילו פחות ויום אח"כ אכלתי קצת יותר מלוח והנה אני קילו יותר!אז מה,השמנתי ממלח?! שוב פעם ועד שזה יכנס לראש שלך: שום מספר על המשקל לא צריך לגרום לך לשנוא את עצמך!!!!! וחוצמיזה.....נקודות זה יותר שווה מקלוריות...
אוהבת אותך..<ותלמדי ממני!!
> {} שיר

מוווווווואה ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

הבעייה היא שלא עליתי קצת, עליתי ממש-ממש-ממש הרבה...
ולא ענית ליייייייייי להישקל מחר או לא...?

אביטל +

New member
דובשנית יקרה ../images/Emo5.gif

למה את מתעקשת להטיל את האחריות על מישהו אחר ? זו החלטה שלך האם להישקל או לא כמו שרק לך יש אחריות למצב שבו את נמצאת עכשיו תחשבי מה יהיו התוצאות של להשקל ומה יהיו התוצאות של לא להשקל ותחליטי ההחלטה היא שלך ואת היחידה שתצטרכי לחיות עם התוצאות

האממממממממ...

להישקל אני אדע כמה אני יורדת בשבוע (אם טפו טפו הדיאטה תצליח) לא להישקל כי אני אהיה עצבנית/אבכה ועוד כמה דברים שליליים מהמראה שעל המשקל... אז מה עדיף? הלפ מי..... וזו לא הטלת אחריות, זו התייעצות...

למעלה