התייעצות

מצב
הנושא נעול.

אםל2

New member
התייעצות../images/Emo53.gif

התייעצות

בדיקות ה US והדם מרמזות שהפעם יש שם 3 ביציות בלבד, מה גם שהזקיקים בגדלים לא קרובים. הרופא נתן לי אופציה להזרעה, כדי לא ל"בזבז" טיפול (מגיעים לי סה"כ 7, וזה אמור להיות הרביעי), ולנסות בטיפול הבא לגייס יותר זקיקים. בכל מקרה אני צריכה להחליט עד יום ד' - מועד ההזרעה/שאיבה. אני נוטה ללכת על הזרעה. יש לנו אחוזי הפרייה נמוכים בד"כ, כך שהסיכויים בכל מקרה לא משהו. מה אתן אומרות?

Mרוצה

New member
גם אני חושבת ככה

התייעצות

בדיקות ה US והדם מרמזות שהפעם יש שם 3 ביציות בלבד, מה גם שהזקיקים בגדלים לא קרובים. הרופא נתן לי אופציה להזרעה, כדי לא ל"בזבז" טיפול (מגיעים לי סה"כ 7, וזה אמור להיות הרביעי), ולנסות בטיפול הבא לגייס יותר זקיקים. בכל מקרה אני צריכה להחליט עד יום ד' - מועד ההזרעה/שאיבה. אני נוטה ללכת על הזרעה. יש לנו אחוזי הפרייה נמוכים בד"כ, כך שהסיכויים בכל מקרה לא משהו. מה אתן אומרות?
גם אני חושבת ככה
עדיף לא "לבזבז" טיפולים יקרים על מחזור שנראה על פניו כבר בשלב הזה "לא מבטיח". כמובן בתנאי שבדרך כלל התגובה שלך יותר טובה, כי יש נשים שאצלן זה מה שיש ועם זה צריך לנצח. ומי יודע? אולי דווקא זה מה שיביא לכם את התינוק/ת המקווה? הלוואי!

העין ה 3

New member
גם אני מסכימה עם הרופא

התייעצות

גם אני מסכימה עם הרופא
ואולי באמת יקרה הנס? יש לי חברה שאצלה המצב מעולם לא היה מזהיר. גם בעיית זרע קשה, גם בעיית ביציות והורמונים, ונוסף לכל היא גם הגיעה לגיל מופלג של קרוב ל-40. אצלה היו עושים טיפול גם עם ביצית אחת, כי "זה מה יש". הם הספיקו לנסות גם תרומת ביצית וגם תרומת זרע - בקיצור, אין שום מקום להשוואה ביניכן. ואז באחד הטיפולים, הרופא בדק אותה ואמר: את כבר באמצע ביוץ, אי אפשר לעשות שאיבה. הזעיקי את בעלך מיד, נעשה השבחה והזרעה. מהטיפול הזה יש להם בת!

אםל2

New member
אני קונה את הסיפור הזה../images/Emo3.gif

גם אני מסכימה עם הרופא
ואולי באמת יקרה הנס? יש לי חברה שאצלה המצב מעולם לא היה מזהיר. גם בעיית זרע קשה, גם בעיית ביציות והורמונים, ונוסף לכל היא גם הגיעה לגיל מופלג של קרוב ל-40. אצלה היו עושים טיפול גם עם ביצית אחת, כי "זה מה יש". הם הספיקו לנסות גם תרומת ביצית וגם תרומת זרע - בקיצור, אין שום מקום להשוואה ביניכן. ואז באחד הטיפולים, הרופא בדק אותה ואמר: את כבר באמצע ביוץ, אי אפשר לעשות שאיבה. הזעיקי את בעלך מיד, נעשה השבחה והזרעה. מהטיפול הזה יש להם בת!
אני קונה את הסיפור הזה

והולכת על הזרעה. התייעצתי איתכן כי הרופא לא המליץ על דרך זו או אחרת - הוא השאיר את הבחירה בידי. הוא דוקא היה בעד שאיבה, ורק אחרי שהזכרתי לו שמס' הטיפולים שלי מוגבל - נתן לי לבחור.

anguly

New member
אם בד"כ יש יותר זקיקים

התייעצות

אם בד"כ יש יותר זקיקים
אז הייתי הולכת על הזרעה - וכמו שאת אומרת לא מבזמזת טיפול. בכל מקרה מחזיקה אצבעות שיצליח.

מצב
הנושא נעול.
למעלה