התייעצות

התייעצות ../images/Emo53.gif

שלום רוייקו ושלום לכל חברי הפורום ! אנני חדשה כאן, כבר כתבתי פעם אחת או פעמיים כמדומני, מידי פעם אני נכנסת וקוראת. אני עברתי גם ניתוח לפני שנה וחודשיים, וירדתי למעלה מ- 45 ק"ג. מחזיקה מעמד די טוב, ונהנית מאוד מעצמי, מהמראה ומהתחושה העצמית. מזה כשבועיים יש לי בעייה שאני די מפחדת לשוחח עליה עם פרופ´ חרוזי שמה הוא יגיד לי שמשהו לא בד בטבעת וצריך לפתוח לסדר. אז לפני שאני פונה אליו רציתי לפנות אליכם ולבדוק האם מישהו מכם עבר את מה שאני עוברת כיום. הכל התחיל מכאבי בטן באזור הטבעת ומזה כשבועיים יש לי "גרפסים" עם טעם של ביצים מקולקלות. בהתחלה חשבתי כי זה קלקול קיבה אבל זה עבר לי אחרי 3 ימים ושוב חזר לי ואני סוחבת את זה כבר למעלה משבוע וחצי. כל הזמן יש לי תחושה לא טובה מהקיבה. האם מישהו מכם עבר דבר כזה? יכול להיות שזה קשור לטבעת? אני יודעת שאני חייבת לפנות לפרופ´ חרוזי אבל אני מנסה לדחות קצת את הקץ אודה לכם על תמיכתכם ותשובתכם, שושנה אדומה

רוייקו

New member
לשושנה אדומה: מזון שעולה לושט

בעל ריח מרקיב יכול להעיד על תזוזת הטבעת, אבל בשביל לקבוע את זה צריך לעשות צילום עם בליעת בריום. אני מאמין שגם יפתחו לך קצת, אחרי הצילום. כדאי שתדווחי לרופא..

RomiVais

New member
לא קרה לי, אבל.......

מקווה שהכל יהיה בסדר, שההרגשה תעבור, ושלא יהיה צורך בשום פיתרון דרסטי מדי. בהצלחה!!! רומי

למעלה