התייעצות...

eris1515

New member
התייעצות...

זוכרים את ההודעה שכתבתי לא מזמן? על שלאח שלי יש קטע...לא ממש קטע..אבל משו מתבשל... עם חברה שלי? עד לא מזמן אני והחברה הזאת לא היינו ממש בקשר-רק כשהיא התחילה להסתובב עם אח שלי איכשהו נהפכנו להיות קצת קרובות- סתומרת אחנו יוצאות ביחד, לפעמים יושבות כל ערב ביחד,היא באה איתי,אני באה איתה וכו'... הבעיה היא שהיא ואח שלי התרחקו...אני חושבת שהוא מרגיש אליה משו ואנייודעת בבירור שהיא מרגישה אליו משו... הם התרחקו מאז שאני והיא התחלנו לצאת לכל מני מקומות כל יום אז כך שיצא שהיא והוא התנתקו... לאותה חברה יש נזם וגמני לא מזמן עשיתי נזם והוא כל פעם אומר לי תראי איך היא התדרדרת מאז שהתחלת ללכת עם ____[השם שלה]... או עם מי את יוצאת,עם ____...? כל מני עיקצוצים כאלו... לפי התגובות האלו נראה לי שזה מפריע לו וכאילו בגללי הם התרחקו... לא יודעת אם חשוב לציין אבל יש בניהם נתק עכשיו פתאום סתם כך זה לא שהם רבו את התווכחו או משו..הם פשוט הפסיקו לדבר ורק מדי פעם אומרים שלום... מה אתם מייעצים לי לעשות

לדבר איתה או איתו

מי משניהם שהכי נוח לך להפתח בפניו או שאת הכי סומכת עליו שיגיד לך את האמת במקרה והחששות שלך נכונים. את גם צריכה לשאול את עצמך אם את בטוחה שאת רוצה ושיהיה לך קל עם זה שהם יהיו ביחד והאם זה לא יפגע בקשר שלך עם אחד מהם, כי לא קל ל"שדך" זוג כשאתה לא באמת מאמין בקשר שלהם.

eris1515

New member
האמת?

שלא אכפת לי שהם יהיו ביחד,אני מכירה אותה אני יודעת שהיא באמת אוהבת אותו ושהיא לא תפגע בו ושהיא לא עושה רושם של ז!לה ונראה לי שהם יסתדרו ביחד... והכי קל לי להיפתח אליה,אבל לא נראה לי שאיתה אני צריכה לדבר כי זה יותר מפריע לאח שלי אני מרגישה שזה מפריע בצד שלו... ואני לא מסוגלת ללכת לדבר איתו על זה...

בכל זאת תפני אליה

אולי דרכה תוכלי להסביר לאחיך שזה בסדר. אולי היא זאת שתוכל לדבר איתו ולגשר על הפער שנוצר. אם הם התקרבו והם פחות או יותר פתוחים אחד עם השני היא תוכל לדבר איתו על משהו שאת לא מרגישה נוח איתו.

eris1515

New member
הבעיה היא ש...

הם בנתק...ולכל אחד מהם יש אגו כך שהם לא יפתחו שיחה...

אז לדעתי

אין לך מה להתערב. אם הם מעדיפים להפסיד זוגיות בגלל אגו זאת כבר בעיה שלהם שאת לא תוכלי לפתור. אם הם באמת רוצים הם ימצאו את הדרך להקשר שוב.

לדעתי- לא להתערב ביניהם...

לבקש מאח שלך לא לעשות את מה שהוא עושה עם כל שאילת השאלות האלה שהמטרה שלהן ברורה וזהו, לא להיות באמצע כי בסוף את תיפגעי כי אם הכוונות שלך טובות.

eris1515

New member
איך לא להתערב?

אני כן רוצה שהם יהיו ביחד
וגם הם רוצים להיות ביחד...

למעלה