ההמלצות שלי
שיטת ורדי - אורך הקורס כשנה, מאוד מעניין ומקדם מקצועית וגם קשור מאוד לעבודה שעושים ילדים ובכלל בריפוי בעיסוק. שיטה שמסתכלת על אותם דברים אבללא פעם מזוית אחרת לגמרי ובעזרת כלים פשוטים ביותר פותרת בעיות לא פשוטות. קחי בחשבון שהקורס יקר, שאולי תגיעי כבר עייפה ללימודים באוניברסיטה, שיש לעיתים סתירות בין מה שילמדו אותך בשני המקומות וצריך להישאר עם ראש פתוח. "קרניו-סקראל" -קורס שאורכו כ10 מפגשים (יש גם אפשרות לשלב ב' כך שזה יכול להיות גם קורס ארוך יותר). מרתק, שיטה מדהימה שבה לומדים לחוש את זרימת הנוזל התוך שידרתי ודרך לחיצות/נגיעות מאוד עדינות ,מאבחנים ומטפלים במגוון בעיות גופניות ונפשיות,. מורה מקסימה ומקצועית - ניצן רגב. יש קורס בת"א ובטבעון. (קורס שמיועד למטפלים , יש צורך לדעת אנטומיה) ביואורגונמי - שיטה שונה לחלוטין בכל החשיבה שלה שמבוססת על חישת אנרגיה,אבחון וטיפול דרך עיפעוף העיניים ועוד. שיטה שכדי ללמוד אותה ולהשתמש בה צריך לא פעם "לשים את השכל בצד". למדתי אצל נוגה גזית - מקסימה ומדהימה. הנחיית "יוגה צחוק" - שיטה מדליקה שלומדים להנחות אותה ב3 עד 4 מפגשים או יותר. שיטה של פעילות קבוצתית שמעודדת צחוק שמבריא את הגוף והנשמה (אני מתה ללמוד את זה אבל אין לי כבר זמן וכסף. (לא קשור ליוגה ואין צורך בידע קודם) חוץ מזה אם עוד לא נסעת ללחו"ל זה הזמן האידיאלי לטיול...שום דבר לא בוער...תוך כדי הלימודים ואחריהם זה כבר נהיה בלתי אפשרי או הרבה פחות נח וככל שמתבגרים יש יותר מחויבויות וקשה להתפנות לטיול גדול בכיף. בהצלחה ובהנאה