התייעצות...

HAKOLZELETOVA

New member
התייעצות...

אני מעוניינת ללמוד ריפוי בעיסוק,אך משום שגילי כרגע לא עומד בדרישות הקבלה יש לי "שנה ריקה" שבה לא אוכל עדיין לתחיל ללמוד ריפוי בעיסוק. השאלה שלי היא מה אתם מייעצים לי לעשות בשנה הזאת? האם ישנו תחום לימודים שנלמד במשך שנה שכדאי ואתם ממליצים? ובכלל כל עצה ודעה מבורכת... תודה רבה ושבוע מצויין!!!

א ו ט י

New member
הצעה....

סעי לחו"ל עשי קורס בנושא שמעניין אותך תעבדי בעבודה חסרת תכלית ותפוצצי את כל הכסף על בגדים...... בקיצור, תעשי כל מה שלא תצליחי לעשות אחר כך כשתהיי בתוך הלימודים.....

לילך מ

New member
ההמלצות שלי

שיטת ורדי - אורך הקורס כשנה, מאוד מעניין ומקדם מקצועית וגם קשור מאוד לעבודה שעושים ילדים ובכלל בריפוי בעיסוק. שיטה שמסתכלת על אותם דברים אבללא פעם מזוית אחרת לגמרי ובעזרת כלים פשוטים ביותר פותרת בעיות לא פשוטות. קחי בחשבון שהקורס יקר, שאולי תגיעי כבר עייפה ללימודים באוניברסיטה, שיש לעיתים סתירות בין מה שילמדו אותך בשני המקומות וצריך להישאר עם ראש פתוח. "קרניו-סקראל" -קורס שאורכו כ10 מפגשים (יש גם אפשרות לשלב ב' כך שזה יכול להיות גם קורס ארוך יותר). מרתק, שיטה מדהימה שבה לומדים לחוש את זרימת הנוזל התוך שידרתי ודרך לחיצות/נגיעות מאוד עדינות ,מאבחנים ומטפלים במגוון בעיות גופניות ונפשיות,. מורה מקסימה ומקצועית - ניצן רגב. יש קורס בת"א ובטבעון. (קורס שמיועד למטפלים , יש צורך לדעת אנטומיה) ביואורגונמי - שיטה שונה לחלוטין בכל החשיבה שלה שמבוססת על חישת אנרגיה,אבחון וטיפול דרך עיפעוף העיניים ועוד. שיטה שכדי ללמוד אותה ולהשתמש בה צריך לא פעם "לשים את השכל בצד". למדתי אצל נוגה גזית - מקסימה ומדהימה. הנחיית "יוגה צחוק" - שיטה מדליקה שלומדים להנחות אותה ב3 עד 4 מפגשים או יותר. שיטה של פעילות קבוצתית שמעודדת צחוק שמבריא את הגוף והנשמה (אני מתה ללמוד את זה אבל אין לי כבר זמן וכסף. (לא קשור ליוגה ואין צורך בידע קודם) חוץ מזה אם עוד לא נסעת ללחו"ל זה הזמן האידיאלי לטיול...שום דבר לא בוער...תוך כדי הלימודים ואחריהם זה כבר נהיה בלתי אפשרי או הרבה פחות נח וככל שמתבגרים יש יותר מחויבויות וקשה להתפנות לטיול גדול בכיף. בהצלחה ובהנאה

HAKOLZELETOVA

New member
לגבי שיטת ורדי

מה את יכולה לספר לי עליה, כמה יקר (אם לא בדיוק אז בערך...),ואם זה כדאי למרפאה בעיסוק או סוג של כפילות? ובכלל... תודה לך

sarale20

New member
אם יש צורך, שפרי את האנגלית שלך,

אם צריך קחי קורס באוניברסיטה, תוציאי פטור...

לילך מ

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה עם העצה...קורס אנגלית בשנה א' מכביד על מערכת השעות העמוסה ממילא...עדיף להיפטר ממנו לפני אם אפשר.

קרפה דיים (חייה את הרגע)

אם עוד לא הגעת לגיל הקבלה סימן שאת מאוד צעירה. לעסוק או למוד דברים שקשורים בטיפול - אלה דברים שתתחילי ולא תסיימי מהרגע שתכנסי בשערי האוניברסיטה. בניגוד לקודמותי (חוץ מאוטי) אני מציעה לך לעשות דברים שנראה לך שאח"כ פחות תוכלי, לא כי זה לא אפשרי, אלא כי בעתיד יש יותר מחויבויות. כולם מסתדרים עם התוכנית המלאה באוניברסיטה כולל הקורסים באנגלית, עזבי אותך מזה, תדאגי לזה כשתהיי שם... בינתיים... סעי לחו"ל (לא משנה לאן) תעשי קורסים בשביל עצמך (ושממש לא קשורים לטיפול) תעבדי בעבודה זמנית לכי להתנדב בארץ או בחו"ל (יש תוכניות נפלאות של הסוכנות או התנדבות באפריקה גם היא נשמעת מרתקת) תרדי לאיזה קיבוץ בערבה, התנתקי מהכל עבדי שם וחיי שם בקיצור ללמוד ולהיות מרפאה בעיסוק יהיה לך מספיק זמן... נצלי את הרגע... ודרך אגב, אפשר לחכות גם שנתיים, מנסיון אין הבדל אם סיימת ללמוד בגיל 24 או 26, להיפך בעיני זה אפילו לטובה... בהצלחה

למעלה