התייעצות

התייעצות

ביום שני אני חוגג 22 קייצים. ולכבוד זה אני ועוד כמה חבריה נוסעים לת"א לחגוג. עכשיו,אני צריך מקום טוב עם הרבה בשר והרבה בירה טובה. חשבתי בינתיים על המוזה,אודאון וברווהאוס. יש בעיר הזאת עוד מקומות טובים עם בשר ואלכוהול?

BenisaaC

New member
יש את המנזר

יש שם נקניקיה לפנים (באמת, משהו אדיר) וגולדסטאר מהחבית

itai 20

New member
המוזס בהרצליה ממש טוב לדעתי יש שם בר והכל..

כאילו בשר זה לא הצד החזק של פאבים תנסה בקולומבוס אולי אבל זה גם מסעדה בתכלס

Shaycus

New member
ברזיליה?

יש מצב שאתה מתכוון לקאסה דה ברזיל? כי אם כן אז זה הדבר -הכי- טעים שקיים, 13 סוגי בשר, אכול כפי יכולתך, בתמורה ל170 שקל אתה יוצא הבנאדם הכי שבע בעולם ראיתי שם את הגמר של המונדיאל... אחחח תענוג, חבל שזה לא קיים בת"א

אזרח111

New member
דווקא שמעתי דברים אחרים ...

אבל אני מתאר לעצמי שזה נורא תלוי

ק ד ו ש

New member
אכלתי בשני המקומות

כמה פעמים. באילת אמנם לא אכלתי, אבל בר"ג אכלתי, ובכל הסניפים של פאפגאיו גם אכלתי, ושמע, הם עדיפים. אבל תלוי, הסניף בחיפה למשל (זה שבחוצות, לא זה שבקסטרה), הוא די מסריח. בהרצליה או ת"א ליד הבימה זה באמת באמת טוב.

ק ד ו ש

New member
אז אולי סגרו אותו

בסוף אימון מתקדם הייתי עם חברים מהצבא. וגם קצת אחרי

Shaycus

New member
אתה מתבלבל,

אני גר 400 מטר מהאצטדיון, הייתי שם לפני חצי שנה בקורס (באצטדיון עצמו) ולא היה שם קאסה דה ברזיל, הייתי שם גם לפני 3 שנים ששיחקתי שם סנוקר, וקצת בין לבין במשחקים של הנבחרת לא היה שם ב7 שנים האחרונות (לפחות, אם לא יותר) קאסה דה ברזיל אבל חפיף מה זה משנה, עשית לי חשק לאיזה שיפוד פרגית על האש פייי כוס רבאק אני רעב

ק ד ו ש

New member
חחח לא מתבלבל אחי..

הייתי שם אני אומר לך, יש לי על איזשהו דיסק בבית אפילו תמונות שצילמנו. היה נראה לי בשער 7 או שער 13. לא זוכר

למעלה