התייעצות

• פותח הנושא roaic
  • פורסם בתאריך

roaic

New member
התייעצות

שלום אני מבקש את עזרתכם. יש לי חברה ,שאני יוצא איתה כבר קרוב לחודש.אנחנו בשנות העשרים שלנו.היחסים שלנו הם טובים מאוד.... ואנחנו מדברים על הכל וכו' ...--אם כי,ברור לי שבחודש אני לא ממש יכול להכיר את הבן אדם בצורה מושלמת.ויש כאלה שאומרים שעד שלא עוברים לגור ביחד....לא יודעים באמת את "כל הדברים". בכל אופן,חברה שלי פוטרה מהעבודה לפני שבוע וחצי בערך. ומאז היא מאוד מאוד מדוכאת..או יותר נכון...ללא מצב רוח. היא היתה עם המון שמחת חיים ואיכשהו זה כבה קצת בימים האחרונים. עכשיו,אני לא יודע כ"כ מה לעשות. האם להניח לה? אני מנסה מידי פעם לנסות ולהוציא אותה לפה..לשם...לפעמים זה מצליח לפעמים לא (רוב הפעמים לא.)---ועד שכבר אנחנו יוצאים...אז אני מרגיש שהיא לא כמו שהכרתי אותה. אני מאוד מבין לליבה,אבל מה אני אמור לעשות? אני כן מעודד אותה,וכן תומך בה מאוד---אבל,אני קצת מפחד שאולי אני יותר מידי "חונק"? או שאולי אני כן צריך לעשות יותר? שלשום הצעתי לה שנצא (ביום חמישי)--דיברתי איתה בטלפון..היא כתבה לי ב SMS שלא בא לה. וזהו...לא חזרתי אליה..עד עכשיו. כי אני מרגיש כבר ..כאילו לא נעים לי כ"כ. כאילו אני איזה כמו "אמא פולניה". אני פתאום מרגיש שאולי אני קצת לא קשור לכל הסיטואציה שבה היא נמצאת. זה לא שהיא לא רוצה אותי,או שהיא הכירה מישהו חדש וכל זה. אני בפירוש יודע שהמצב רוח הזה הוא בגלל העבודה שהיא פוטרה.(היא עבדה שם שנתיים). האם בסדר שמיום חמישי לא ממש התקשרתי? האם לשלוח רק SMS? אני לא רוצה להיות נודניק מצד אחד,אבל אולי מצד שני,דווקא ברגעים האלה היא צריכה אותי. ואולי היא רוצה להיות לבד?? (אני לא יכול לשאול אותה את זה...כי גם אם היא תגיד לי "כן"...אולי זה רק ניסיון לתשומת לב...ובתוך תוכה היא כן רוצה קצת "רחמים עצמיים" . שזה הכי לגיטימי בעיניי...אני לא שופט אותה. ואם כבר אנחנו יוצאים--לדבר איתה על זה? לעודד אותה? או בכלל לדבר איתה על דברים שלא קשורים למציאות שלה כרגע? בבקשה בנות עיזרו לי. איך מתמודדים? אני שואל רק כי אנחנו בתחילתו של קשר...ואני לא רוצה "להמאיס" או "להרוס" את מה שכבר נבנה. (בסה"כ חודש..אבל...גם זה משהו)

תשמע -

אני אומנם לא בת - אבל בכל זאת.... זאת החוכמה במערכות יחסים - לא נמצאים שם רק כי כיף או רק כשכיף - נמצאים שם גם כדי לתמוך אחד בשני כשצריך... אכן המקרה שאתה מתאר הוא טיפה בעייתי - כי יש כאן גורמים חיצוניים שבהחלט מעיבים על מצב הרוח - ומכאן על כל הסובב - כולל חברים, משפחה ובני זוג. לדעתי - כל מה שצריך לעשות הוא להיות שם ולתת את ההרגשה שאתה שם - אפילו קצת מאחורה ובצללים - אבל שם. שהרי יכולה להיות הרגשה שכזו שאומרת "פיטרו אותי, אני מרגישה זוועה, לא שווה , שום דבר שאני עושה לא הולך לי.. הנה, אני אפילו מצליחה לדכא את הסביבה..." תוסיף לזה את ה-"אף אחד לא מבין מה עובר עליי... אני צריכה קצת שקט" - והרי לך סלט של מחשבות שלא הולך טוב יחד כאילו היה חבילה של אספירין וכמה שוטים של ג'יימסון... ולכן - שיחת טלפון לדעתי מרוחקת מדיי, SMS מנוכר מדיי - אחוז נייר, אחוז כלי כתיבה ורשום : "חברתי היקרה, רק רציתי להגיד שהל יהיה בסדר. סביר להניח שלא אצליח להרגיש את מה שאת מרגישה - אבל אני בהחלט יכול להבין היכן את נמצאת ומה עובר עלייך. תדעי שאני כאן, תמיד - וכשתרצי לשתף - אשמח לשמוע. שלך בלה בלה..." תוסיף לזה פרח קטן ותגיש לה את כל זה אישית. פשוט תגיע, תיתן, ואם צריך ללכת אח"כ לך. זהו.

magenta73

New member
חמוד האמדוד לי הזה, הא...

סך הכל זו רק תקופה וזה יעבור אבל אתה כן צריך להות שם בשבילה. ולא, זה לא בסדר שמיום חמישי לא התקשרת, זה בטח עושה לה יותר בלגנים בראש, כאילו אין לה מספיק... ואם אתם יוצאים - אז לא, לא לדבר על זה כ"כ וכו', לדעתי, אלא דווקא לעשות דברים כייפים כאלה שיסיחו את דעתה.

למעלה