התייעצות,

• פותח הנושא mm82
  • פורסם בתאריך

mm82

New member
התייעצות,

האם אנחנו יכולים לחסום דברים שקורים לנו(במודע\שלא במודע) כתוצאה מבקשות שלנו? ואני אסביר,אני די חדשה בנסיון שלי ליישם את העקרונות ,כי ראיתי את הסרט ביום כיפור ומיידית הרגשתי שמצאתי תשובה שלא ידעתי שחיפשתי בכלל ומאז אני מנסה לחיות על פי העקרונות הללו ובאמת שקורים לי דברים טובים , חלקם אפילו תמוהים מאד אבל עדיין טובים. אז השאלה שלי היא, האם היקום יכול לזמן לנו משהו שביקשנו, אבל אנחנו לא יודעים שמהלכים שמתרחשים כרגע הם לאותו כיוון של מה שביקשנו? נגיד שאני מבקשת קריירה מוצלחת ומפטרים אותי מהעבודה, האם הפיטורים בעצם נועדו על מנת שאגיע למקום שבו יהיה לי מה שאני מבקשת? או שאני מזמנת לחיי אהבה והיקום מפגיש אותי עם אדם שלא תואם לציפיות שלי, ואני חוסמת כלומר לא מפתחת עם האדם הזה מערכת יחסים, האם היקום זימן לי אהבה וזוגיות ואני פשוט התעלמתי? או ששווה לנסות. (היפותטי לחלוטין) מקווה שלא חפרתי יותר מדי, באופן טבעי הנושא נעלה בי המממוווןןן שאלות. חג סוכות שמח

הכל יכול להיות

קורה לא פעם שהדבר אותו אנחנו מבקשים הוא גם הדבר ממנו אנחנו חוששים. עצה כללית היא להיות קשובה לתהליך הזה כמה שיותר, להיות כנה עם עצמך כמה שיותר, לנסות להיות פתוחה למה שהעולם מזמן לך ובמקביל לזכור מה חשוב לך ומה את רוצה באמת. אם את רואה שלאורך זמן הבקשות שלך נתקלות שוב ושוב בהתנגדות, אפשר לשקול לעשות עבודה פנימית עם או בלי עזרה. בסופו של דבר, העקשנות והסבלנות משתלמת.

מרי לי

New member
הכל תלוי בנקודת המבט

כמו שהסברתי היום בדיוק למישהו תחשבי על זה ככה: כל דבר שאת רואה כמציאות - זו בעצם המציאות תוך כדי שהיא עוברת לך במוח - אליה את מגיבה עם רגשות לא מודעים. מה שאומר שמה שאת רואה הוא כבר מעובד במחוח שלך - ולכן נוספו אליו הרגשות שלך כתגובה למה שראית. אני רואה את זה ככה: כל דבר שקורה לנו - יש לנו את האפשרות לבחור להסתכל על זה כדבר שלילי או להגיב לזה מהרגשות האוטומטיים הלא מודעים שלנו - אם קורה משהו רע - להיות עצובים ואם קורה משהו טוב- להיות שמחים אבל אפשר להסתכל על המציאות שלנו ולבחור איך להגיב אליה ו"לחווט" את התגובה הרגשית שלנו מחדש, בכך אנו מלמדים את עצמינו להאמין שכל דבר גם לא הכי חיובי שקורה לנו - תפקידו להוביל לדבר טוב שצפוי לנו בעתיד - ובכך אנו יוצרים מציאות שבה הכל מסתדר לטובה

Purple Mushroom

New member
בקשר לאהבה../images/Emo23.gifזה מוכר לי...

אני , בשנה האחרונה , הרבה לפני שידעתי על הסוד . הייתי די אופטימי , וקיוויתי לאהבה . היקום הזמין לי אהבה , שאני גם הייתי היוזם של הקשר . מערכת היחסים הזאת , היא , חסמה אותי . ואני זה שעזבתי בסופו של דבר. חג סוכות שמח =] מקווים לטוב :0)

gils33

New member
חשוב לאמר

נכון יש לנו המון שאלות. בסה"כ הכללי אנחנו צריכים להבין שאנחנו יוצרים לעצמנו את המציאות. אם תשימ/י לב לכל יום בחייך תראה שכל מה שעובר עליך באותו היום אתה חושב עליו דקה לפני, שבמודע או שלא במודע. אנשים שפתאום הגיעו (ואז את אומר לעצמך וואו חשבתי עליו כרגע)ולא משנה אם לא התראתם שנים פתאום הוא צץ. דברים שביכול נורא רצינו ופתאום "מפתיעים" אותנו. מאד מתאים לתקופה הזו,רואים אנשים מצוננים,באופן טבעי אתה חושב על כך שהנה אני גם בקרוב יצטנן,אבל אם תגיד לעצמך אני לא מתכוון להצתנן החורף הזה לא תצטנן פשוטו כמשמעו. אנשים בטח יאמרו זה כבר לא הגיוני כי זה פיזי אבל הנפשי(המוח)משפיע על הפיזי. לכן האפשוריות בלתי מוגבלות. בהצלחה שימו לב למה שביקשתם ואיך בלי שתרגישו את זה קיבלתם!

למעלה