התייעצות..

• פותח הנושא Jiv
  • פורסם בתאריך

Jiv

New member
התייעצות..

שלום לכולם..אני רוצה להתייעץ איתכם במשהו.. אני ממש אוהב גלישה וים במיוחד..אני כל החיים שלי הולך לים מגיל 0.. בקיצור..הבעיה שלי היא כזאת..אני שמן..וכנראה בגלל זה לא מצליח לגלוש..ניסיתי הרבה פעמים לגלוש..הרבה מהם היו על לונגבורד..ואני לא מצליח !! אני עולה על הברכיים וזהו..לא מצליח לעלות על הרגליים.. אני קרוב לייאוש ואני רוצה לדעת אם לדעתכם כדאי לי באמת להתייאש כי ניסיתי מלא פעמים לא הצלחתי או שיש עוד סיכוי.. חח קיצר חפרתי מצטער.. ואם יש לך תמונות או סרטונים של גולשים שמנים אני אשמח... תודה וסליחה מראש !

guy65

New member
אז ככה:

אני ראיתי גולשים שמנים וזה ממש לא הפריע להם! ני מסכים איתך שבהתחלה קשה אבל אם לא מתמידים לא מצליחים! בכלל כל מה שקשור לגודל של גוף קשור בגלישה לדוגמא, חבר שלי רק התחיל לגלוש לא מזמן והוא ממש גבוהה וקשה לו, אבל לאט לאט הוא משתפר. אני אומר, אל תתייאש! לונג בורד קצת קשה אבל כך שורטבורד ארוך זה יהיה יותר קל ופשוט תתמיד! אני אומר שזה עניין של זמן בסוף כולם יכולים לגלוש(נוו אתם מבינים למה אינ מתכוון),בסוף אתה תמצא את הדרך הכי מהירה לחתור (אולי הרבה לפני שהגל מגיע) ותמצא גם איך לעמוד ולאט לאט הכל ייסתדר. תתמיד ותחזור תגיד לי איך היה ;)

guy65

New member
ו...

אני ממליץ להתחלה קורס גלישה (מאוד עוזר גם לביטחון העצמי!) או שתעזר בזה http://sports.expertvillage.com/interviews/beginning-surfing-video.htm למרות שזה דיי גרוע חחח XD

S h l o m y R

New member
תעשה דיאטה יא בטטה...

S h l o m y R

New member
תשובות למגיבים...

דבר ראשון Deddy R1 : אתה בטוח לא הבנת את אופי המשפט, לכן לתגובה שלך אין טעם להתיחס, סמרטוט היית וסמרטוט תשאר... jiv אני בספק אם אתה "מביא" יותר בחורות ממני, זונות ונערות ליווי בתשלום לא נכללות...

Jiv

New member
...

בניגוד אליך,אני עדין לא הגעתי למצב של להביא זונות ונערות ליווי..

S h l o m y R

New member
לא מספיק שאתה שמן אתה גם טיפש ?

זונות ונערות ליווי אל תכליל ברשימה של הבחורות שאתה "מביא..." מעפן

Jiv

New member
...........

כנראה הטמטום שלך זה תוצאה של הילדות שעברת.. אמרתי והתכוונתי לכך ,בניגוד אליך , אני בחיים לא הבאתי ובחיים לא יביא נערות ליווי או זונות..

Jiv

New member
....

אם אתה מגדיר את אמא שלך חיה , אז כן אני מזיין חיות.. ועכשיו שאני חושב על זה..היא באמת חייתית

guy65

New member
טוב דיי!!!!!!!

הבנו את הקטע, JIV אם בא לך לספר חוויות יש פורומים בשביל זה P= ו... תחליפו מסנג'רים ותצעקו אחד על השני שם, זה ממש מיותר כאן...

S h l o m y R

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo212.gif../images/Emo84.gif../images/Emo78.gif../images/Emo21.gif../images/Emo209.gif../images/Emo211.gif

ידעתי שתכנס להודעה הזו...
שמייין... קיצר מיצינו יא בלוע :)

Jiv

New member
אני שמח שהגענו למסקנה...

שאני שמן אבל מביא יותר בנות ממך...

Jiv

New member
זה בסדר...

אני סולח לך...אני מבין דיסלקטים.. ואתה מדבר איתי בסמיילים יא
אוהב

למעלה