התייעצות

התייעצות

החלטתי לפתוח קורס מודעות עצמית לילדים רציתי לשמוע את דעתכם כהורים האם הייתם שולחים את הילד לקורס כזה? מה הייתם רוצים שיילמד שם? תובנות / הערות / הארות ייתקבלו בברכה!!!!

מגי 336

New member
לימודים רוחניים לילדים../images/Emo20.gif

הייתי שמחה אילו פתחו קרוב אלי... לילד שלי יש אינטואיציות גבוהות ועין שלישית פתוחה, הוא רואה ומרגיש אבל פוחד מזה... הייתי שמחה אילו היה קורס כזה של מודעות, הסברים על מהן ישויות ומהם המלאכים, איך מבדילים בין האור לצד השני, לימוד של הגנות עם תירגול, פיתוח האינטואיציות וכו' מלווה במדיטציות ואולי אפילו לימוד רייקי / הילינג לטיפול עצמי. כאמא אני מנסה להדריך אותו אבל גורם חיצוני לעיתים מחזק ומביא פן נוסף...

angelitush1

New member
מקסים-רעיון מעולה...../images/Emo45.gif

מצטרפת למגי ומוסיפה.... שיקבלו כלים בסיסיים להבנת החיים.. כמו משמעות הבחירות בחיים, אחריות על החיים, חשיבה חיובית, ביקורת בונה, ערך עצמי גבוה. סליחה אמון ועוד.........

שילי16

New member
שלום

אני בתור ילדה בת 16 בהחלט הייתי הולכת אני חושבת שבקורס כזה אפשר לשלב מדיצטיות חשיבה חיובית ובעיקר איך לקבל את כול העולם הזה בהבנה ולא בפחד כי אני בתור ילדה גדולה בת 16 עדיין לפעמים מפחדת

רעיון מקסים../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif

רעיון ממש טוב וחשוב לדעתי לערב כל הזמן את ההורים כי אחרי הכל מודעות עצמית חיובית נבנית בתמיכה ואהדה של ההורים. אם הם יקבלו זאת רק בקורס זה לא מספיק... הילדים יחושו תיסכול אם הם לא ירגישו שיש המשכיות בבית למה שהקורס מקנה.
בהצלחה

מגי 336

New member
מסכימה איתך ../images/Emo45.gif

כדאי אפילו להתחיל עם הרצאה / הסבר להורים, אני מאמינה שרק הורים עם מודעות רוחנית כלשהי ירשמו את ילדיהם לכזה קורס / כזו סדנא. בדרך כלל אחד ההורים מודע יותר וכדאי לשתף גם את ההורה השני, שיבין מה הילד שלו מקבל בקורס, אילו כלים ומדוע זה כל כך חשוב...

רותי 11

New member
גם אני פותחת קורס כזה

יש לי בת בגיל 15 ואני פותחת לה ולחברות שלה קורס מודעות עצמית, כי לדעתי הם צריכים כלים בסיסיים לצאת לחיים גם ככה זה גיל עם כל מיני תסביכים ואני רואה את זה ופשוט החלטתי שאני פותחת אחד כזה לחברות שלה הבעיה היחידה היא לתאם את היום עם שעת הלימודים שלהם. אני אישית עושה את זה יותר כשירות לכן זה בעבור מחיר סימלי ואני לא תוחמת את זה במספר מפגשים מוגבל כי הם צריכים מסגרת ארוכת טווח שתייצב אותם

יפה לך../images/Emo23.gifבהצלחה ../images/Emo57.gif

אני חושבת שאת ואני ועוד אנשים שסביבינו שפתוחים לרוחניות שמתעסקים עם טיפול הוליסטי באנשים כבר מעבירים את הערכים והאמת הפנימית אפילו תוך כדי שיחת חולין. סתם דוגמה, דיברתי אתמול עם אמא של חברה של בתי לגבי ילדה אחרת שמנסה בכל דרך להתחבר לבנות. הבנות אומרות שהיא נודניקית.... אמרתי לבתי וגם לאמא שצריך להיות סובלניים שצריך להבין שהיא ילדה חיובית וחשוב להיות פתוחים ולתת לה מקום, אחרי הכל, גם בנותינו יכלו להיות בצד השני של המיתרס....
בהצלחה

למעלה