התייעצות

לי333

New member
התייעצות

ראיתי את הסרט "הסוד" ורציתי לשאול איך אני מיישמת אותו בענין לימודים. אני לומדת כרגע מקצוע שאני מאוד רוצה לעסוק בו, אך הוא מצד שני גם קשה (מלא בחישובים). יש לי 3 ילדים וממש קשה לי ככל שאני מתקרבת לסיום הלימודים, אין לי פנאי כולכך להכין את השיעורים ולתרגל ואיכשהוא אני בסוף מוצאת את הזמן ובסוף כן מכינה, אך הקושי גורם לי למחשבות שליליות "אולי זה לא מה שאני רוצה" ומרחיקות אותי ממה שאני באמת רוצה. בנוסף אני לומדת נהיגה סוף סוף לאחר שהיו לי חרדות בנושא וגם שם בהתחלה הכל היה טוב והיה לי ביטחון ופתאום שנכשלתי בשני טסטים אז ירד לי כל הביטחון ושוב מחשבות שליליות של "אני לא יוצלחית ובחיים לא אדע לנהוג" שמשפיע גם על הלימודים האחרים. בבקשה תייעצו לי מה לעשות, איך ליישם את הסוד בשני נושאי הלימוד הללו : נהיגה ולימוד מקצוע לחיים. תודה למי שעונה ושבת שלום.

ע ו פ ר ה

New member
היי לי

המחשבה הראשונה שעלתה לי בראש, היא שאולי כדאי להתמקד בנושא אחד כרגע. סיימי את הלימודים ואז תלמדי נהיגה. אם הייתי נערה חסרת מטלות כמו שלושה ילדים הייתי חושבת אחרת. מה שאני מציעה לך זה לשבת רגע בשקט ולחשוב באיזה תחום בחיים את מאוד חזקה ומרגישה טוב ומלאת ביטחון. תבדקי מה יש שם במקום הזה. תרשמי איזה רגשות עולים לך כשאת נמצאת שם. איזה מחשבות עולות בך. איך את מתנהגת / מתנהלת. וכשתהיה לך רשימה דמייני שאת ניגשת ללימודים כשאת מלאה באותה אנרגיה. תחזרי על התרגיל הזה מספר פעמים עד שתפנימי אותו. יחד עם זאת, אצלך בפנים ישנם הפתרונות הנכונים לך. באהבה עופרה

למעלה