התייעצות

yafufa88

New member
התייעצות

שלום! מעניין אותי מאוד ללמוד מדעי המחשב בתחום הפיתוח - הבעיה היחידה היא שהבנתי שזה כרוך בשעות ארוכות (עד 8-9 בלילה הרבה פעמים), וחשוב לי שהעבודה שלי לא תפגע בחיי המשפחה שלי לעתיד (ובכלל שיישאר לי זמן לחיים..) שאלתי היא האם יש עבודות, גם בתחום הפיתוח, שניתן לעבוד בהן בשעות סבירות ונורמליות (עד 4-5 בעיקרון) והשכר בהן טוב או לפחות סביר? ואם לא בתחום הפיתוח - במה בדיוק אפשר לעסוק עם התואר הנ"ל? בבקשה עזרו לי! בתודה מראש..

vinney

Well-known member
עד 4-5 זה לא שעות עבודה נורמליות

נראה לי בשום מקום בישראל. אם תקח בחשבון שיום עבודה לפי החוק זה 9 שעות כולל הפסקה, כדי לסיים בארבע בצהריים, תצטרך להתחיל את היום שלך ב7 בבוקר. אז אם תקום מוקדם - גם בהייטק תוכל ללכת בארבע, בתחום התוכנה בד"כ מה שחשוב זה התפוקה, לא כמה זמן אתה שותה קפה עם צילה מהקלבה.

yafufa88

New member
לא הבנת אותי ../images/Emo13.gif

התכוונתי לעבוד מהבוקר עד השעה 4 או 5, ולא לעבוד 4-5 שעות חוץ מזה הבנתי שנכון, אפשר ללכת ב-4, אבל זה יחשב כחוסר רצינות משמעותי וזה בטח לא יפעל לטובתי - או שאולי זה רק בחברות הגדולות?

yafufa88

New member
אה, בעצם..

אני לא הבנתי אותך נכון
(מה נסגר איתי?) בכל מקרה, תענה לי בבקשה על השאלה השנייה...

yafufa88

New member
הנה:

הבנתי שנכון, אפשר ללכת ב-4, אבל זה יחשב כחוסר רצינות/מקצועיות משמעותי וזה בטח לא יפעל לטובתי - או שאולי זה רק בחברות הגדולות?

vinney

Well-known member
לא יצא לי אף פעם ללכת ב4 האמת

כי אני בדרך כלל רק מגיע ב11....

HaifaMan

New member
כל עוד תעמדי במטלות שלך זה יהיה בסדר גמור

יש איתי מהנדס בצוות שאמנם מגיע מאוד מוקדם (לפני 7) אבל הוא בד"כ הולך ב15:30 בערך. כל עוד הוא מתקתק את העבודה שלו אין לאף אחד בעיה איתו. * מדובר בחברה גדולה. לא מכיר את הקטנות.

yafufa88

New member
הבנתי

תודה רבה על התגובות המהירות והמועילות! עזרתם לי מאוד.

HaifaMan

New member
עד 5 זה סביר בהחלט

אצלנו למשל השעות הסטנדרטיות הן 8 עד 5. כמובן שבסופו של דבר את צריכה לעמוד במטלות שלך ולכן יתכן שתצטרכי להשקיע קצת שעות נוספות מדי פעם, אבל בגדול בהחלט אפשר בד"כ לסיים ב5, וזו נחשבת משרה רגילה לגמרי, עם שכר מלא.

yafufa88

New member
כמה בערך השכר המלא הזה?

והאם היא עוסקת בפיתוח תוכנה? תודה מראש..

HaifaMan

New member
לא יודע בוודאות לגבי השכר

מכיוון שאני עדיין שם במשרת סטודנט, אבל התנאים די סטנדרטיים יחסית לשאר השוק, וכן - מדובר גם בפיתוח תוכנה.

למעלה