התייעצות.

FrozenInTime

New member
התייעצות.

מה לעשות כשאף אחד לא מבין מה אתם עוברים והסביבה מנסה לסמם אתכם עם כדורים פסיכאטריים? אני מגיע למצבים שאני לא אוכל או ישן טוב..אני גר לבד..ובכל פעם שאני פונה לעזרה אנשים מפילים עליי תיאוריות פסיכולוגיות שקריות שפשוט לא עוזרות. המשפחה שלי לא יודעת מה לעשות...ניסיתי להתחיל ללמוד תקשור והכל הלך יותר מידי בבלאגן..יותר מידי מסרים, יותר מידי דאגות. אני לא מצליח למקד את עצמי בעבודה או בחזרה בחיים שלי - האם לחזור לכדורים הפסיכיאטריים כדי לנתק את עצמי ולחזור "לתפקד" עם הסביבה..כי אני נהיה אפאטי ומיואש.

מגי 336

New member
FrozenInTime

האם אתה גר לבד מבחירה? בן כמה אתה? אני מבינה שלצורך טיפול אתה פונה לרפואה קונוונציונאלית האם ניסית טיפול הוליסטי כמו הילינג ?

צר לי../images/Emo201.gif באמת אינני יודעת מה לייעץ....

ומצטרפת לשאלתה של מגי האם ניסית טיפולים לא קונבנציונלים?

spinareo

New member
תגובה

קבל את המסרים ואל תתיאש זה קשה בחודשים הראשונים אבל אחרי זה אתה כלכך שמח שלא ויתרת

דגנית

New member
אני חושבת שאתה צריך לעשות צעד אחד אחורה

לא לרוץ ללמוד תקשור אלא להתחיל מללכת לטיפולים, להיות מטופל לרפא את עצמך, לעשות זאת אצל מישהו שמבין היטב בנושא שמחובר לתקשור, להילינג, למסרים וכו' קודם כל להיות מטופל לרפא את עצמך להבין מה עובר עלייך ממי בכלל אתה מקבל את המסרים לעשות אבחנה אם המסרים טובים לך אם הם מגיעים ממקום טוב ונכון לאזן אותך. זה קודם כל. אחרי שאתה תגיע לאיזון אפשר להמשיך ללמידה. אני חושבת שקצת קפצת ללמידה ופתחת פתח כמו רדיו לא מכוון לכל מיני אפשרויות לתקשור ומסרים אבל עדיין אין לך ממש מושג איך ומה לעשות עם זה. אז.. צעד אחורה. ללכת לטיפול הילינג, להתאזן. לעבור תהליך של ריפויי ומשם להמשיך. [וכמובן, אני לא שוללת לרגע בדיקות אצל רופא משפחה, לוודא שהכל מאוזן בגוף כי לפעמים חוסר איזון פיזי בגוף יוצר בלבול חושים. לך לבדיקות.] בהצלחה.

היי ../images/Emo13.gif

מה דעתך על יעוץ רוחני? במקביל תוודע לסוגים של תורות מזרחיות ולעולם המיסטיקה והתקשור יותר

למעלה