התייעצות...

vvv222

New member
התייעצות...

אני וחבר שלי כבר שנה ביחד... אנחנו בקושי רבים ממש נהנים ביחד מצחיק לנו ביחד יש תשוקה והכל ממש טוב.. אחרי מספר חודשים שהייית בקשר הוא התפטר כי לא הסתדר לו ממש בעבודה והיה מובטל חצי שנה.[הוא מוזיקאי ככה שהוא הסתדר מבחינה כלכלית מהופעות וכו'] שחודשיים החרונים אני התפטרתי ועכשיו הוא מצא עבודה... אני רואה שהוא לא מתלהב מהעבודה והוא עובד ממש הרבה בנוסף המוזיקה שלו והכל הפך למעמסה ענקית. באותה תקופה הקשר התחיל לשמעם פשוט שיגרה שוחקת וזה הגיע למצב שהוא רצה לקחת פסק זמן ואז לראות מה עושים ואם ממשיכים הלאה, כמובן שהבנתי וקיבלתי את זה לא עברו כמה ימים וביקשתי לדעת איפה אני עומדת ואם אני מחכה לו אני רוצה לדעת שהוא רוצה את הקשר הזה ואם הוא לא יודע אז כנראה שזה לא זה. הוא אמר שהוא רוצה את הקשר ושהוא לא מתכוון לוותר עליו ככה סתם דיברנו פעם ב.. במהלך השבוע ופתאום הוא נעלם ליומים ולא שמעתי ממנו כלום, אפילו לא הודעה, שלחתי לו הודעה שאלתי אם הוא לא מרגיש את הצורך לשאול מה איתי אם הוא לא דואג לי... הוא ענה לי שכן שאני חשובה לו שהוא אוהב אותי ושאני צריכה לעזור לו עם הפסק זמן הזה כבר שבוע וכמה ימים שלא נפגשנו כמה זמן אתם חושבים אני צריכה ללת לו? זה נראה לכם הגיוני שיומיים הוא לא יברר מה איתי ושהוא באמת אוהב אותי? אני מרגישה שאני רודפת אחריו, צד שאף פעם לא הייתי בו.. תמיד ההיתי הנרדפת.. קיבלתי מכה חזקה מאוד לאגו, איך מתמודדים עם זה? אני צריכה להזכיר לו שאני קיימת מדי פעם? פשוט ממש קשה לי להחזיק את עצמי בלי לשלוח לו הודעות..

שזמ

New member
תשובה רצינית ואחראית. ציטוט מאתר אחר

כושי אחד החליט לבקר את אפריקה - יבשת אבותיו. אחרי שהוא חזר מהטיול חברו הטוב ביותר שאל, "נו איך היה?" "לא משהו", מספר הכושי, "אנסה אותי גורילה." החבר משיב, "לא נורא היא הרי לא מדברת." "נכון", אומר הכושי, "לא מדברת, לא כותבת, לא מתקשרת, שכחה אותי לגמרי..." ומן המשל אל הנמשל...

למעלה