התייעצות

שני גו

New member
התייעצות

שלום, יש לי הרגשה שזה נושא שאולי נטחן כאן כבר למוות ואם כן אני ממש מתנצלת, אבל אני לא ניתקלתי בדיון- אני מתלבטת אם לקנות את הדיסק הראשון או את השני. אני מניחה שרוב האנשים כאן יגידו "את שניהם" אבל אני מעדיפה להתחיל מאחד ואז להחליט. מה אתם אומרים?

MikMercury

New member
הממ...

עקרונית, אני מסכימה עם התשובה של האגס 1 מפורום מוזיקה עברית, הראשון באמת יותר מלודי וקל לעיכול, אבל תמיד אפשר לסייג ולהגיד שיש כאלו שהאלבום הראשון ביאס אותם והשאיר אותם בלי חשק לשני. מצד שני, יש שיגידו שהראשון טוב הרבה יותר. וההיפך, כמובן. בקיצור.. אני לא חושבת שאני אוכל באמת לעזור...
אגב, הנושא לא נטחן למוות ובכלל אין צורך להתנצל. כל שאלה/תהיה וכו' מתקבלת בברכה.
אני כן אומר מילה אחת - הופעות!

bleeding guitar

New member
ללא צל של ספק ../images/Emo168.gif

תתחילי בראשון, תתאהבי, ותעברי לשני
(מהדורה מיוחדת אם עוד יש) זה לפחות ההמלצה שלי

שני גו

New member
תודה לכולם על התגובות

הלכתי על הראשון. אבל כנראה יהיה גם שני. ואולי יהיה גם 1.7 בזאפה...

B a m b o o k

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo124.gifשמים את שדות במרכז!../images/Emo124.gif

כמו שאתם יודעים המצב בשדרות לא משתנה. וכבר למעלה מ-7 שנים תושבי שדרות ועוטף עזה חיים בפחד מתמיד בפני הקסאמים. אנו חניכי המכינה הקדם צבאית "מכינת עמק בית שאן" לא מוכנים לשבת בשקט לנוכח המצב בדרום. לכן בין התאריכים 27.5 ל-29.5 החלטנו ליזום אירוע הזדהות ותמיכה על מנת להגביר את המודעות ולחזק את תושבי שדרות ועוטף עזה. בתאריכים אלו אנו מתכננים להקים אוהלים בגן וולובלסקי שבתל אביב (הגן המשולש, מול רכבת צפון), לצאת לתהלוכות ברחבי העיר עם חומרי הסברה, פעילות עם בתי הספר בתל אביב בשיתוף עם ילדי שדרות וכן מופע ענק בליווי אמנים, זמרים ואנשי רוח. מטרתנו היא לעורר הזדהות ואמפתיה למצבם הקשה של תושבי שדרות ועוטף עזה, וכן לקרוא לקהל הרחב להדרים ולסייע לתושבים. לרגע אחד כולנו צריכים להתאחד. נשים וגברים, דתיים וחילונים, צעירים ומבוגרים. רק ביחד נוכל לשנות את המצב! המעוניינים להצטרף ולקחת חלק באירוע או לקבל פרטים נוספים מוזמנים ליצור עמנו קשר. חמ"ל האירוע : 052-8266268 מייל- [email protected]

למעלה