התייעצות.........

shelycat

New member
התייעצות.........

לאחר מיקרי "מולדת" הרבים ונשנים, מה הייתן עושות אם משתתף כלשהוא באחד או כמה מהפורמים שאתן מגיעות אליהן לא "מריח" כשורה ומשהו לא לגמרי מתיישב בסיפור שלו? כלומר ראיתן את אותו המשתתף במספר פורמים ויש לו גירסה קצת אחרת (שינוים קלים לאותה גירסה בעצם) לאמת שהוא בעצמו סיפר? ובנוסף אתם חושדים שהוא משתמש בעוד שם משתמש (וקצת איבד את הידיים והרגליים שלו)כשסגנון הכתיבה מאוד דומה אבל הסיפור הרישמי של הדמות שונה? הייתן חושפות אותו? הוא לא פגע באף אחד, יש סיכוי שהוא סתם נפש אבודה, וכמובן שיש סיכוי שהוא סיפר אמת (אין לכם שום הוכחה מבוססת רק תחושה חזקה שמבוססת על כמה סתירות בסיפורים שלו).

kisses

New member
מעניין, לא ניראה לי שהייתי חושפת את

אותו אדם בפומבי אבל הייתי שולחת לו מסר שעליתי עליו, ככה אולי על ידי כך הייתי מונעת מאותו אדם להכנס שוב ולרמות אנשים. למה שלי את חושדת במשהוא ?????????

יעלי2

New member
אני חושבת שאני מבינה למה את חותרת

וזה לא קשור לרוני החולה מ YNET אלא בפורום קצת יותר קרוב. אני נתקלתי בתופעה ופשוט לא הגבתי. היות ובפעם הקודמת לקחתי את הענינים בצורה ריגשית ואף "עמדתי" לנקוט בצעדים כלפי המטורפת ההיא. בניתי לי הגנות ותודה. אני לא נוטה להמעיט בהתערבות בשרשורים ולבחוש במצב כזה. אם זה מתחזה, שאחרים ישברו את הראש.

אתי@

New member
אוף סיקרנת אותי ../images/Emo9.gif

באופן כללי לא נראה לי שאת צריכה לחשוף את המתחזה בפני הפורום. אבל... אני חושבת שכל מקרה לגופו, יכול להיות שבמצבים מסוימים חייבים לחשוף (רוני מ-ynet), ובמצבים אחרים עדיף שלא. זה גם מאוד תלוי באופי הפורום. למשל בפורום חתונות, שבו הבנות מכירות אחת את השניה באופן אישי, ומדברות בטלפון וכיו"ב, אין מקום בשום אופן למתחזה שכזה!!! בקיצור שאלה קשה. לא יודעת... מסובך מידי...

רחלילי

New member
שלי, לדעתי צריך להפריד בין 2 מצבים:

בין מצב של שימוש בכינויים שונים, לבין התחזות וחזרה על סיפור מולדת הזכור כל כך. אנשים רבים משתמשים בכינויים שונים לא בשביל לפגוע חס וחלילה. גם לי קרה כשהייתי צריכה לשאול שאלות מביכות או אישיות בפורומים כלשהם העדפתי לעיתים לשנות שם. ואני לא רואה בכך שום פסול מה גם שלא מדובר בפורומים בהם יש איזה אחוות משתתפים וזה כמובן לא פוגע באיש. לעומת זאת כשאתה בא ומספר סיפור לא אמיתי, סוחף אחריך אנשים וגורם להם להשקיע משאבים (רגשות, זמן, וכו´) בדבר שהוא שקרי אזי זה דבר מכוער לעשות. לצערי סיפור מולדת ודומיו אינם נחשבים לעבירה על החוק וחבל. אני מאד תמכתי ביעלי2 בזמנו. אבל הבנתי שאין מה לעשות ושזה חלק ממה שקורה ברשת ואין חוק נגד זה. הצעתי אליך היא לנסות לברר את הדברים בחדרי חדרים. והמבין יבין. ואם את מגיעה למסקנה שאכן יש כאן סיפור שקרי (מעניין לפני כמה שבועות גם באפי עברו כמה מולקולות ריח מעניין אם זה על אותו דבר) הייתי פונה במסר אישי לאותו משתתף ומנסה לברר את העניין.

מאי26

New member
אני לא יודעת כל כך למי את מתכוונת

(אפילו את רוני מynet שהוזכר פה אני לא מכירה). אבל, לדעתי אין הרבה מה לעשות נגד מתחזים ברשת. זה דבר מוכר וידוע, וגם מתבקש במידה מסוימת מאופי ההתכתבות וההכרות פה. בפורומים כמו זה או חתונות, שבהם יש הכרות יותר אישית, כדאי אולי לנסות לפנות לאותו מתחזה באופן אישי, כדי להבהיר לו שהוא לא רצוי.

הילית*

New member
אוף... אתן מסקרנות אותי

אפשר לקבל איזה רמז דרך המסרים ? בבקשה please אני שלא עומדת במתח...

Ronnie*

New member
גם אני סקרנית... ../images/Emo12.gif

שלי, מה את עושה לנו...

ayush

New member
אתי - אתמול היה לך משעמם, הא ?

היום בטח כבר לא יהיה

fila

New member
טוב פעם אחרונה../images/Emo26.gif

אחרי שכל היום כתבתי תגובות בעבודה ובכל פעם ששלחתי משהו היה אתחול במערכת תפוז אז אני מנסה מהבית: אני חושבת שאם יש סיבה לחשדות שלך ומשהו מריח לא טוב כדאי לפנות לאותו אדם ולהעיר לו על כך,אבל זה לא מבטיח לנו שהוא לא יחזור לכאן בשם אחר. בכל אופן הייתי מיידעת את חברי לפורום כי אני מאמינה שחלקנו שומרים על קשר אישי יותר אם במסרים אישיים ואם בצ´אטים וזה מאוד לא נעים לגלות שלאחר פתיחות הלב שאנו מגלות כאן מישהו בעצם עובד עלינו..... אני מסכימה בהחלט עם הבנות שאמרו כי אין כל רע בלהחליף שם משתמש בפורומים בהם רוצים להשאר אנונימיים אבל כשנכנסים למעורבות אישית יותר כמו בפורום שלנו או מה שהיה בזמנו בפורום חתונות זה בהחלט לא לעיניין ואפילו מכעיס מאוד

nikit1

New member
אני חייבת לציין

שגם לי יש חשדות לגבי דמות מסויימת אבל עדיין לא משהו שאני יכולה לקרוא "הוכחה מוצקה", רק תחושת בטן... שלי,היתי רוצה לדעת עם אנחנו חושבות על אותו אדם.

shelycat

New member
פולה.........

פולה סביר שאנחנו מדברות על אותה אחת, תשלחי לי מסר בנושא.......(נבדוק שאנחנו באותו הראש).

למעלה