התייעצות

Casey1

New member
התייעצות

אהלן, יש אדם בעבודה שללא ספק נראה שיש בתוכו את הנשמה של יהודה איש-קריות כי חשבתי שאותו אדם חבר. לאחר תקופה התגלה שאותו אדם לא חבר בכלל כי גרם לי לצרות עם המנהל. החלטתי אח"כ שאיני מדברת עם אותו אדם בנוסף לחבר קרוב שלו עקב תחושה שזו תהיה בגידה בישוע. מצד שני, לפי ספר מתי צריך להפנות את הלחי השניה ולסלוח לאחרים על החטאים שלהם בשביל לקבל מאלוהים מחילה על החטאים שלנו. ניסיתי את הדרך הזו, אבל ההתנהגות של אותו אדם לא הייתה נחמדה בתגובה. לאחר מכן חשבתי על קטע בספר מתי שמדבר על זיהוי עץ רע לפי הפירות שלו, ולכן לא אתקרב לעץ רע. מה דעתכם? הייתם מגיבים אחרת? תודה

lion 7

New member
ישוע לא ביקש שנתנזר מהעולם סופית

אין טעם לשבת לבד מכל סיבה, ראשית אם לא נעבור הצקות לא נתחשל באמונה, בתהלים א זו תשובה לאדם מאמין שלא ישב במושב לצים או ליצנים, פאולוס מבקש שנהיה בשלום עם כולם ,לפעמים זה לא הולך כך, עבדתי השנה רחוק מהבית, תאמיני או לא רוב הקושי לא בא מיהודים או מוסלמים דוקא בא מאחד נוצרי כמוני , שהיה יותר קשה מיהודה או שאול התורסי לשעבר , כתבתי כאן ביקשתי עזרה ותפילות על הצלב שהייתי צריך לשאת, כל אחד יש לו צלב ואנוכי עם צלב ישן ועם הזמן ישוע מרפא ומדריך ודרכנו אחרים רואים את ישוע הצלוב , תפילה בתחילת היום היא מתכון להצלחה.

Casey1

New member
תגובה

היי, איני יושבת לבד כי אני אוכלת עם כל הצוות, אבל אני מתעלמת מיהודה וחברו. חא הבנתי אם זה בסדר לא לדבר איתם? איני חושבת שישוע רוצה להרע לנו, ואתה צודק לחלוטין שאם לא נעבור הצקות לא נתחשל באמונה. בקשר תפילות על הצלב שהיית צריך לשאת- אם לא היה הבנאדם נחמד, אדיב כלפייך האם דיברת איתו? תודה

lion 7

New member
ישוע לא רוצה שנשא משא כבד

הוא אומר בואו אלי אתם עם המשא הכבד ותניחו אותו עלי , הוא אמר גם באתי בכדי שיהיה לנו חיים ובשביל שיהיה לנו טוב יותר , אם הוא לא עבר הצקות מבני עירו או מהמשפחה אני מניח , הוא אדם שעבר מה שערבה קייסי וליון כך שהוא ידע מה זה האדם. אינני יכול להיות בקייס שלך אולם חיזוק על ידי המציל ישוע שיתן את היד ברגע האחרון , ראי אלה לא סתם סיטואציות אולם ישוע נותן לנו לעבור אותם בכדי שהמוצר בידיו עם הזמן יצא במצב טוב יותר , מה לעשות יש לנו גאוה מהאדם העתיק והוא נלחם באדם החדש במשיח , אם לא עברתי כמוך דברים כאלה לא הייתי מגיב

Casey1

New member
תודה על התשובה שנותנת תחושה טובה../images/Emo13.gif

אני בטוחה שלישוע תמיד יש כוונה טובה, אולם ברצוני לשאול אם זה נכון להימנע מקשר- הפסקת דיבור- עם אדם שהוא יהודה איש קריות וחברו הצמוד. מה דעתך? תודה

lion 7

New member
אחותי תראי

ישוע פותח דלתות וסוגר דלתות , רוב חיי עבדתי כמעט לבד בעבודה , השנה היתה שונה התנסיתי במקומות אחרים , למזלי הרע לא הייתי מוכן לזה נפשית , אבל סבלתי את הקנאים שראו בי מתחרה להם בעבודה , השיא שהתרחקתי מהבית אי שם במקום רחוק מהאישה וילדי (לא היה צורך בזה . וישוע נתן לי סימן שלא טוב לך שם , התעקשתי ונכשלתי) ,השיא היה לא יהודה איש קריות אלא השטן בהתגלמותו , לישון עם האויב תרתי משמע , ישנתי בדירה שמעולם לא ישנתי מחוץ לביתי , השטן עקב אחרי ומדד את תנועותי , בתכלס הבהרתי לו שאינני גונב פרנסה , הסיוט נגמר בנובמבר .

Casey1

New member
ג'ול אוסטים מסכים איתך

הוא אומר בדרשות שלו שדלת אחת הנסגרת נפתחת דלת למקום יותר טוב שיגרום לך אושר כי הינך בדרך לקראת ניצחון כי הינך נועד לחיות בנצחון כי ישוע חי בתוכך.

1key

New member
תשובתי

אני חושב שהייתי נוהג כמוך (כמובן שתלוי במה בדיוק מדובר וכו') אבל בתוך ליבי הייתי מתפלל וחותר לשלום בינינו במובן של יחסי אנוש בסיסיים וכן ללא תחושה של "מועקה" כאשר "לא מדברים" או כאשר יש "ברוגז" (ובעיקר אם זה בתוך המשפחה או בתוך העבודה, שכיום זה מעין "משפחה שניה").

lion 7

New member
צודק , העבודה כבר

היא בית שני , כדאי להתרחק מטיפוסים שהם מכשול להתחברות בעבודה עם הסביבה , אני מציע שנפתח את הבוקר בתחושה שהיום יהיה נהדר ואם נחתור לפרופיל נמוך ובלי כל מיני דיבורים לא מועילים כגון פטפוט על אדם איקס ואדם ואי , אם מתחילים להזכיר דברים עליהם אני מתרחק ומבלה בעבודה שלי, תחושת שיש בעיה עם אנשים קורת לי בהלויות בחברת אנשים ,שונא מנהג זה כי אינני טיפוס שיבזבז זמנו בשעתיים אלה, מה ללבוש ומתי נסיים את המיסה , תמיד כשדברתי עם ישוע לפני זה כעזרה , תמיד יצאתי מזה בנס , וזה בדוק ,אין כמו ישוע במצבים אלה

Casey1

New member
הבשורה על-פי לוקס פרק ו

43 "עץ טוב איננו עושה פרי משחת ועץ משחת איננו עושה פרי טוב. 44 כל עץ נכר בפריו, שהרי לא מן הקוצים אוספים תאנים ולא משיח קוצני בוצרים ענבים. 45 האיש הטוב, מאוצר לבו הטוב מפיק את הטוב, והאיש הרע, מאוצר לבו הרע מפיק את הרע; כי מתוך השופע בלב מדבר פיו." חופש הבחירה שלנו מאפשר לבחור אם נתרחק משורש כל הרע. אני בוחרת להתרחק. נחוטא אם אנו נתרחק מאלוהים, מטובו ומהאמת שלו. תודה

lion 7

New member
לא לאורך כל הזמן

יש מצבים שנדרשים דרך רוח הקדש שבתוכנו להתרחק (כמו שנכתב בתהלים א ) אולם מצד שני צריכים להיות אור העולם , לא בכח ישוע רוצה אותנו אור לאחרים , במסגרות בית ועבודה יש צורך רב להיות סובלנים ,לפעמים זה לא הולך וכאן למדים מטעיות , נכנסים לקדש הקדשים בתפילה ושופכים את הלב (לפי מודל האמונה האישי שמשתנה ממאמין למאמין וכח הסבולת) , מול האב ובשם הבן מבקשים שידריך אותנו בכדי שגם אנו נהיה אור לגויים , בכדי שהם ימצאו יום אחד את הבן שמצא אותנו על מנת שהם ישוועו ,וזה תלוי ביכולת האישית. הפסוקים שהבאת מלוקס הן למצב אחר.בברכה

Casey1

New member
אע"פ שיש משהו בדבריך

מדובר על אדם שגדל כיהודי דתי, ולכן אינו פתוח לשמוע דברים אחרים. המאמץ לא יניב פירות במיוחד באדם שיהודה איש קריות שוכן בתוכו- אינך יכול לשנות את יהודה איש קריות.

למעלה