התייעצות

התייעצות

אהלן, אשמח להתייעץ אתכן....
בשנה האחרונה עסקתי בעיקר ברכיבת שטח וספינינג בחדר כושר. במרץ ראיתי פלייר של טריאטלון הנשים והחלטתי ללכת על זה והתחלתי לרוץ בגבעות מודיעין ליד הבית (היום אני רצה באיזור ה 10-13 ק"מ ) והשתתפתי באימונים הפתוחים שהיו לטריאטלון. בסוף עשיתי את הספרינט והיה מדהים. אני רוצה לקנות השבוע אופני כביש וולהתחיל להתאמן בצורה מסודרת, מצד שני אני רוצה לשפר את הריצה ולהגיע לחצי מרתון. מצד שלישי כל זה מצטרף לחיידק הטריאטלון שמקנן... השאלה...
לאיזה קבוצה להצטרף
אני רוצה קבוצה שמלמדת טכניקות - איך רוכבים בכביש וטכניקה של ריצה קבוצה שלא תהיה כסאחיסטית מדי אני גרה במודיעין - ראיתי שיש קבוצת רכיבה בשוהם, יש בתל אביב... אני מוכנה לנסוע לת":א אם יש קבוצה טובה. אשמח לעצות שלכן לכיוון שלכן.... תודה, גלית

avivar

New member
היי גלית

קבוצת הנשים בשוהם היא אוריינטת רכיבת כביש. למרות שיש בקרבנו מספר לא מבוטל של טריאתלטיות, אבל הן מתאמנות בשלוש מסגרות נפרדות, הווה אומר , אופניים איתנו, שחיה לחוד בשיטת TI אם אינני טועה, וריצה לחוד. קבוצת הרכיבה כבר קצת מתקדמת, המטרה הבאה שלנו רוכב ישראל, רכיבות נפחיות ורכיבת טיפוס במקביל, אם מתאים לך מוזמנת לנסות. לדעתי יש קבוצות מתמחות בענף הטריאתלון, תנסי את אנדיור של רן שילוני, יש אתר שנקרא TAN ועוד המון אינפורמציה גם בשוונג, ואולי מור יכולה לעזור זה הספציאליטה שלה.. אביבה

susieada

New member
רישמת קבוצות טריאתלון ../images/Emo91.gif

היי גלית, הנה לינקים מהאתר של איגוד הטריאתלון הישראלי שבהם רשומים קבוצות ומאמנים: http://www.triathlon.org.il/teams.php http://www.triathlon.org.il/coach.php רוב המאמנים יזמינו אותך לאימון נסיון. תרגישי בנוח ממש לראיין את המאמן, לבדוק מיקום האימונים, שעות, רמות בקבוצה, אופציות לתוכנית אימון אישי או קבוצתי. תהני! סוזי

היי אביבה

המטרה: לרכוש אופניים כמה שיותר מהר ולהתחיל כבר להתגלגל כבר הלכתי לקנות... ואז לא פה ולא שם היתה מידה 50.... לאחר הרכישה, אצור קשר ואשמח להצטרף לרכיבה, אפילו לרכישת ששי כמו שהצעת בפורום תודה! גלית

avivar

New member
היי גלית

אם את רוכבת שטח לא בעיה לקלוט את עיניין הכביש. בקנייה, קחי משהו שמבין באופניים אבל לא פריק מידי של כל מיני חידושים ושל הדבר האחרון, כי את צריכה אופני כניסה טובות ועוד יותר את צריכה שירות טוב שיתן לך מענה על על מיני צרות שיצוצו. בכל אופן פני לאפרת וידמן ושאלי אותה למידות שלך (גובה אורך גפיים,) מה הכי מתאים לך מבחינת גודל. אשמח לצרף אותך לימי שישי. בהצלחה אביבה

למעלה