התייעצות

התייעצות

היי כולם, יש לי דרכון רומני (זה מה יש...) ואני רוצה לעבוד באירופה לווא דווקא אנגליה לא מושכת אותי כ"כ בכיוון ספרד/איטליה הבעיה במדינות אלה שצריך לדעת את השפה המקומית...ואי אפשר להסתפק באנגלית- האנגלית שלי טובה מאוד.. אני בת 25 ואני רוצה לנסות לגור במקום אחר חוץ מבישראל..החיים פה מאוד קשים קשה להתקדם בצורה נורמלית ובעיקר נמאס לי מהחיים הלחוצים פה ,ישראלים,מהשכר הנמוך בשוק,והמרכז ות"א ממש אני כבר נגעלת...נמאס לי מהחיים כאן.. אני גם התאהבתי במזרח בתיאלנד הייתי שם כמה פעמים בטיולים ארוכים והחיים שם גם קוסמים לי ,בכיף הייתי רוצה לחיות במקום כמו קופנגן נראה לי חלום אבל זה יהיה שם עבודה לקיום בלבד אז אמרתי אני אנסה באירופה... יש לי תעודות בינלאומיות בעיצוב גרפי / לימודי איפור בינלאומי השאלה אם אני אוכל באמת למצוא משו כי בעגלות וכאלה אני לא רוצה לעבוד...זו נראית לי עבודה קשה מאוד ולא מתאים לי.. מה אתם אומרים מניסיונכם? תודה לעונים:)

maozeitan

New member
בעיצוב גרפי אני מאמין שאפשר

באמת, השבוע ידידה שלי התפטרה מחברה שנקראת קופי סנטר והיא היתה מעצבת גרפית שם ואני יודע שכרגע הם מחפשים. בתחום הזה אפשר להיות אופטימיים לדעתי. עם דרכון רומני אפשר לעבוד בספרד בלי בעיה אבל בלי לדעת את השפה יהיה לך כמעט בלתי אפשרי לתקשר ולהבין מה המקומיים רוצים כי באנגלית הם חלשים.

למעלה