התייעצות:

v a X m a n

New member
התייעצות:

בימים האחרונים מסמתן כי רשות השידור תבחר במיה בוסקילה או הראל סקעת לייצוג ישראל באירוויזיון. השיר יבחר בקדם פרטי בערוץ השני. אני מודאג מהבחירה האפשרית באומן לא רלוונטי שיוביל אותנו פעם נוספת לאי הצלחה בתחרות והיה לי רעיון- חוקי התחרות מאפשרים לשלוח כל שיר שמועד פרסומו אחרי ה- 1 באוקטובר. זה אומר ש"עליי" חוקי לגמרי לייצוג ישראל באירוויזיון. "עליי" שיר קצבי ואופנתי עם "מנטרה" קליטה, יכל להתאים לאירוויזיון, ומעבר לכך, מיצג את הפופ הישראלי באור חיובי ועדכני. הרעיון היה לכתוב "פוסט" בפייסבוק עליו יגיבו הקוראים ב- "Like", מעין עצומה- כדי לקבוע בעצמנו את מי אנחנו רוצים שייצג אותנו בתחרות, ולחסוך לכולנו קדם פרטי (שוב) ומיותר. מה דעתכם?

v a X m a n

New member
בוא נעזוב לרגע את השאלה למה הם לא רלוונטים

ונתמקד בלמה סאב ודנה כן.

דנה לא צריכה את סאבלימינל באירווזיון

ואני בספק אם היא בכלל בעניין האירווזיון השנה, האח הגדול הבריטי יכול למנף אותה הרבה יותר

v a X m a n

New member
יש הרבה דברים "תלויים" כאן

אני מביע את הרצון שלי, אם רשות השידור תעדיף שוב לשלוח שיר שיתאים יותר ל- 1994, ואם דנה תעדיף את "האח הגדול" הבריטי, אני אדע שלפחות עשיתי את הדחיפה הקטנה שלי. ודנה לא צריכה את סאבלימינל לכלום, אבל יצא להם קטע מצויין שייצג אותנו בכבוד בתחרות לראות עיניי.

DBTK

New member
ברור שהם לא ייצגו חחח סתם פנטזיה.

לא נראה לי דנה וסאב בראש לאירוויזיון עכשיו. דיי כבר לדנה עם הEV אחרת היא תהפוך להיות צביקה פיק
נראה לי פיקה לא יגיד שלום עד שלא יזכה בתחרות הזו. אצל דנה החלום הזה כבר התגשם, ודיי עם זה.

v a X m a n

New member
באופן עקרוני אני מסכים איתך

אבל יש כאן הזדמנות יפה, עם שיר מעולה לאירופה. חבל לפספס אותה.

DBTK

New member
זה רעיון נפלא והכל...אבל אני בספק

אני בספק שיבחרו אותם לייצג את ישראל השנה! למרות שהשיר באמת יכול לקשט את האירוויזיון כפי שעושים זאת ממדינות אחרות, וגם זוכים על הדרך! אבל ישראל מתמקדת בדברים אחרים ממה שדרוש בתחרות הזו. ישראל מתמקדת פחות בכישרון, ויותר במי שירת בצבא או לא מהאומנים. ישראל מתמקדת בשירים דיכאוניים על דמעות וסבל העם כולו במלחמות שלא נגמרות. ישראל מתמקדת בלהביא מסרים פוליטיים לתחרות השמחה הזו, וגורמת להרחיק את עצמה כלל מהמקומות הגבוהים - שלא לדבר כבר על מקומות הראשונים. אני לא יודע עד כמה ירצו לקחת פרוייקט שיר כמו "עליי" ולעבוד על אפשרות לשלוח אותו לתחרות האירוויזיון 2010! אגב, אני לא יודע עד כמה זה יכול לצאת פועל, אבל ראיתי נחישות מאוד גדולה אצל המתמודד מכוכב נולד, ולדי, שכמו הקולגה שלו, בועז מעודה, רוצה להגיע לתחרות הזו מאוד מאוד! לא ברור מה הולך שם ואיך זה מתפתח, אבל נקווה שצוות האנשים יבליג על בושות כאלה ולא יסכים לולדי אפילו לדרוך עם קצה האצבע בבמה האירופאים שם.

v a X m a n

New member
דבר ראשון- תצטרפו לקבוצה

בטוח תהיה השפעה גדולה יותר עם קבוצה של 1500 אנשים, מאשר בלי לחץ ציבורי בכלל. מעבר לכך: השמות שעולים כרגע הם סקעת ובוסקילה. לא תהיה כאן הצדקה בקטע של "שרות צבאי", וגם לא יהיה מסר של שלום ואחווה. יהיה כאן שיר פופי. השאלה מאיזה סוג ובאיזו רמה. אני מאמין ש"עליי" יכול להתאים. מי שחושב כמוני, שיצטרף לקבוצה.

philip1123

New member
חסוך לעצמך את המאמץ

כדי להקים קבוצה כזו לא עדיף לדעת האם סאב ודנה בכלל מעוניינים ללכת לאירוויזיון?... איכשהו, זה בכלל לא נראה לי הקטע של סאבלימינל. ולדנה מספיק שלושה ניסיונות להכנס לאירוזיון (כולל אחד מוצלח במיוחד כמובן). בנוסף, לא נראה לי שהשיר הזה מתאים לאירוויזיון, שממילא כבר מזמן הוא לא ארוע כזה נחשב כמו בשנות התשעים וקודם... יש יותר מדי קבוצות מיותרות בפייסבוק, תחסוך לעצמך את זאת וקסמן. אני מבין כמובן שזה בא ממקום מאוד יפה, אבל לדעתי זה פשוט לא רלוונטי. מי צריך שלושה ארבעה חודשים של התכוננות לאירויזיון, במקום לעבוד על פרוייקטים חדשים?

"עליי" כבר פורסם - כיצד ישתתף ?

קודם כל "עליי" לא יכול להשתתף באירוויזיון היות והוא כבר פורסם , שירי אירוויזיון נחפשים לראשונה בקדם, לא ניתן לבחור בשירים שכבר פורסמו . שנית אני כמו היתר ונראה שיש פה רוב מוחץ חושבים שדנה כבר מיצתה את כל הרעיון של אירוויזיון ף אם כבר היא יכולה לחזור לפורמט הזה כיוצרת שיר , ופחות כמשתתפת , דנה מתפתחת לכיוונים חדשים , היא לא זמרת אירוויזיונים , היא עשתה היסטוריה , וטוב שכך וככה זה צריך להישאר . בקרייה חשוה לסתכל קדימה לחדש ולהיות עדכניים , דנה לא צריכה לחזור לאחור ולנסות שוב את הפורמט הקירקסי הזה . דנה כבר הרבה מעבר לאירוויזיון , דנה זמרת ממלכתית , מלכת פופ אמיתית .

v a X m a n

New member
טעות בידך:

רשות השידור האירופית מאפשרת לשלוח לתחרות כל שיר שפורסם אחרי ה- 1 באוקטובר. אין חובה לבחור אותו במסגרת קדם, הוא יכול להיות כל שיר. קח לדוגמה את נציג צרפת לאירוויזיון 2008 עם שיר שכבר היה מוכר גם בישראל עוד לפני שנבחר לייצג את צרפת בתחרות. מעבר לכך, הראל סקעת כנראה כבר נבחר. שיהיה לו בהצלחה!

philip1123

New member
בשורה התחתונה

כמו שמושיקו אמר, ואני ועוד כמה אמרנו מקודם, כל התחרות הזו היא מזמן כבר פאסה, שלא מעניינת כל כך. אולי זה מקום לאמנים חדשים (כמו דנה בזמנו) לנסות לפרוץ, ובוודאי לא לזמרת מבוססת, מלכת הפופ של ישראל או לסאבלימינל שגם הצליח לא מעט.

EMANUELA XD

New member
מקסימום לעלות על הבמה כזמרת אורחת

למה לקחת ריזיקה שעל במת האירוויזיון דנה גרפה ניצחון והשאירה חותמת חיובית שתזכר לאורך כול דורות תחרויות האירוויזיון "עליי" לשלוח את דנה לתחרות אירוויזיון כשהיא אורחת בשיר ובקושי שרה 5 מילים לפי דעתי זאת ירידה ברמה השיר מצויין כלהיט כאן בארצנו בלבד לפי דעתי לשיר "עלי" צריך לעשות שיר התשובה הנשית של דנה ולארח את סבימינל שיעשה שיר הפוך על הפוך

למעלה