התייעצות

roiebz1

New member
התייעצות

לאחר שנה ומשהו שבה עולם הפוקר שלי התמקד במשחקים חברתיים, לפני כחודשיים עברתי לעולם הפוקר המקוון בפולטילט. בניתי אט אט בנקרול וכעת אני משחק בעיקר סיט-אנד-גו של 5 או 6 דולר כניסה. ולשאלתי - אני יודע שחלק מהשחקנים משחקים עם פוקר טראקר. עד כמה לדעתכם התוכנה נחוצה בכלל? עד כמה לדעתכם היא נחוצה ברמות האלה של משחקים בסכומים הנמוכים יחסית? הרי מאגר השחקנים שמשחק בסכומים האלה הוא עצום.. איזה מידע אני יכול להפיק מהתוכנה?

roiebz1

New member
ועוד שאלה..?

זכיתי בטורניר לווין שזיכה אותי בכניסה לטורניר גדול אחר. במידה ואני עושה unregister מהטורניר הגדול שזכיתי בכניסה אליו, אני בעצם מקבל את דמי הכניסה של הטורניר הגדול לחשבון?

b.o.b

New member
תשובות

לגבי הפוקר-טראקר או כל תוכנה אחרת לאיסוף נתונים(אני משתמש באינידקטור), אני מאמין שבאינטרנט אונליין היא קריטית, כל מי שמצליח בלעדיה זה נהדר, אבל הוא יצליח הרבה יותר בשימוש עם התוכנה. היא טובה בעיקר במולטי-טייבלס כשאתה לא יכול לעקוב אחרי כל שחקן בצורה טובה, התוכנה עושה את העבודה בשבילך. תחשוב איזה נהדר זה שמישהו מעלה מעמדה מוקדמת, אם הוא פותח 8% מהידיים מה הרנג שלו , ומה אם הוא פותח 45% מהידיים, זו דוגמא מאוד קטנה, אבל תחשוב כמה הנתונים הם יעילים למשחק נכון יותר. אני רושם המון המון הערות על שחקנים, המון! אין כיום כמעט טורניר(מרובה משתתפים 100+ בטוח וגם סיטאנדגו של 90\45) שאין לי הערות על לפחות שחקן אחד, למה אני מספר את זה - כי אתה תראה המון המון שחקנים שמשחקים באותם טורנירים באותם שעות לכן יש חשיבות מאוד גדולה לdata base, בכל מקרה גם בטורניר מאוד גדול יש הרבה סיכויים שאם תמשיך לשלבים המאוחרים תפגוש את אותו שחקן לסירוגין בשולחנות אחרים. לגבי הטורניר לויין, ברגע שתעשה UNREGISTER תקבל את הBUYIN של הטורניר חזרה, אם הסטלייט היה בדולרים תקבל אותו חזרה בדולרים לטורנירים(אני מניח שאתה מכיר את זה בפולטילט) ואם הסטלייט היה בנקודות של פולטילט תקבל את הבאיין בנקודות.

roiebz1

New member
תודה רבה!

רק לגבי הדולרים לטורנירים.. מה בעצם עושים עם הדולרים הללו? אני יכול להרשם איתם רק לטורנירים ולא לשחק איתם סיט-אנד-גו וקאש?

b.o.b

New member
מאוד פשוט

בקצרה : אתה יכול להירשם גם לטורנירים וגם לסיטאנדגו , רק קאש לא ניתן באמצעות הדולרים האלו. אתה יכול להמיר אותם לכסף "רגיל" בעמלה של 5% מה שמאוד מיותר לדעתי. הנה הסבר יותר מפורט : טורנמנט - דולרס

boca

New member
שאלה לגבי טורנמנט אינדיקייטור

איך שמים יד על גרסה שמחזיקה מעמד יותר מיומיים? חרשתי את הרשת בחיפושים... תוכנה נהדרת

b.o.b

New member
חחח, אני רק יכול להגיד

שאני מניח שחרשתי לפחות כמוך :) בכל מקרה, אחרי טורניר גדול שלקחתי בפולטילט החלטתי לרכוש אותה(אפשר לרכוש אותה מהבנקרול של פולטילט). אני גם מאוד אוהב אותה ושיחקתי די הרבה גם עם פוקרטראקר, אין ספק ששתיהן תוכנות מעולות.

למעלה