התייעצות..:)

birka

New member
התייעצות..:)

אני כותבת את ההודעה הזו בכמה פורומים (אייפון, סלולאר) וברור לי שיש אנשים שנמצאים גם פה.. וגם שם... ברצוני לקבל תמונה יותר כוללת, לכן אשמח למגוון של דעות. נגנב לי המכשיר אתמול, ולצערי אני צריכה לקנות חדש. תכננתי לשדרג לאייפון 4 סמוך לתחילת הלימודים.. מן מתנה לאוני'..:) אבל התוכניות קצת נהרסו לי... אני מחפשת במכשיר: מולטימדיה, כיפי.. לאו דווקא משחקים, אבל אפליקציות משעשעות.. אופציה לקריאת מסמכים בעברית PDF, אופיס וכאלה, אני לא חייבת לערוך. סנכרון עם אאטלוק או כל לוח שנה אחר שאני אוכל לעדכן מול מחשב במקביל. סוללה חזקה. קרינה נמוכה. אני תוהה אם לחכות לאייפון החדש, ובנתיים לקנות מכשיר פשוט... לקנות את הדור הקודם? או לעבור למחשבות על אנדרואיד..? לחברה שלי יש את נקסוס והיא ממש מרוצה, אבל אני פחות בקטע של חיבור און ליין לרשתות חברתיות... חשבתי על המיילטסון, אבל הקרינה גבוהה מידי... הדיזייר שווה, והמחיר שלו ירד... קיצור, מתלבטת...:) אשמח לכל עצה..:) שבוע טוב! ריקי.

billc

New member
מה דעתך על האייפד?

לדעתי זה אחלה לסטונדטים יש להם אפלייקצית לקריאת ספרים, שאותתו עומדת לתמוך בקריאת PDF ים, האפליקציה הזאת גם תגיע לאייפון 4 (יותר נכון למערכת הפעלה 4, גם באיפון הישן זה יעבוד) אבל מסך 10 אינץ זה עולם אחר הבטריה יכולה להחזיק אול 5 ימים אם מה שאת עושה זה רק קוראת ספרים אם תראי וידאו כל היום ותשחקי משחקים זה יספיק לך 10 שעות אם תקראי קצת תשחקי קצת תגלשי קצת זה יספיק אולי ליומיים שלוש יש לי את האייפד כמעט 3 חדשים, וזה סבבה אם בקטע של פלאפון, אני הייתי מנסה להשיג משהו פשוט ומחכה כמה חדשים יש לי הרגשה שהולך לצאת השנה אחלה טלפונים, וגם האייפון 4 יגיע לישראל רק עוד כמה חדשים בקיצר תמתיני

birka

New member
יש לי לפטופ...

רוצה מכשיר נייד..:) השאלה היא למה אני ממתינה... אמרת שיש מכשירים שווים שיוצאים לשוק....?

yidan

New member
אז ככה

בעולם הסלולאר תמיד יש למה לחכות ותמיד ברגע שתקני מכשיר יצא מכשיר יותר טוב אין מה לעשות וככה זה עובד אני ממליץ בחום על האנדרואידים זאת מערכת הפעלה מצויינת לדעתי אני אומר קחי מחברה שלך את הנקסוס לנסיון תראי איך את מסתדרת איתה ומשם תמשיכי

reut2208

New member
מסכימה - אנדרואיד טוב בהרבה

אני קניתי מיילסטון והוא עונה על כל צורך שהעלית בהודעה הראשונה. מה גם שהוא משתמש בגרסא מתקדמת של אנדרואיד, כך שהוא לא יישאר רלוונטי לדי הרבה זמן

billc

New member
יש לי את הנקסוס ואחרי השדרוג לפרויו

אני הרבה יותר מרוצה אבל אי אפשר לבא בנחרצות לשלול מכשירים אחרים טלפון לדעתי זה לא רק פיצ'רים, זה גם בטריה, גם קליטה גם כמה הוא יוזר פרינדלי וגם איך הוא מרגיש ביד נראה שאפל העלו שוב את הרבה באיפון 4, זה לא אומר שצריכים לרוץ ולקנות אותו מה שכן זה אומר, שעכשיו החברות האחרות יעלו גם את הרמה אני מעדיף כרגע את הנקסוס, בגלל שאני יכול להשתמש בו כHOTSPOT ובחינם, לפי מה שהבנתי גם באייפון יהיה אפשר אבל עם תשלום.

birka

New member
אממ הבעיה שלי עם מיילסטון

זה הכובד והקרינה... הוא פולט המון.. וזה לא מתאים. והוא כבד, וזה קצת מעצבן. אין לי ספק שהוא מכשיר מצויין, אבל 5800 טיגן לי את המוח שנה וחצי, אני מעדיפה משהו קליל יותר.

למעלה