התייעצות

צנשה

New member
התייעצות

החלטנו להרחיב את המשפחה הקטנטנה שלנו (שתיים+חתולה) עשינו את כל הבדיקות, בחרנו רופא חביב וחשבנו שמתחילות את התהליך ופתאום צצה לה תהייה חדשה- מכיוון ששתינו מעוניינות להיות בהריון (לא במקביל) צריך לקנות מספר מנות זרע שיחכו עבורנו. במקור חשבנו להשתמש בשירותי בנק הזרע בתה"ש אך שם נאמר שניתן לקנות רק שתי מנות מפאת מחסור חמור בתורמים.. חשוב לנו שלילדים יהיה תורם אחד (למרות שחלקו עלינו מאוד במשפחה המורחבת ) כעת אנחנו מתלבטות לגבי אופציית יבוא מחול- ניתן להזמין כמה מנות שרוצות אך כמובן שהמחיר גבוה יותר..איך אנחנו אמורות לדעת כבר עכשיו, עוד לפני שמתמודדות עם הורות לילד אחד ורואות איך מסתדרות- כמה ילדים נרצה בעתיד? האם שריינתן כמות אינסופית או שאני סתם נלחצת ? מתנצלת על האורך....

אנחנו לא שריינו

והתוצאות בהתאם (שני ילדים משני תורמים שונים, ועוד אחת בדרך מתורם שלישי...) עוד נקודה למחשבה לגבי השיריון: זה לא רק שלפעמים קשה להחליט מראש על מספר הילדים, גם אי אפשר לדעת לכמה מנות זרע תזדקקו בכל היריון. יש כאלו שנקלטות תוך חודש אחד
, ויש כאלו שאצלן התהליך ארוך (הרבה) יותר
.

צנשה

New member
:)

תודה על התשובה :) אני כל פעם מכניסה לעצמי חששות חדשים.. (או כמו פולנייה טובה מוצאת תמיד איך אפשר לסבך ולדאוג)

בוממה

New member
עוד אחת בדרך? קולולולולו, איזה יופי

שיהיה (תהיה) בשעה טובה ושמחה

באסף הרופא ניתן

ברגע שנקלטנו בקשנו לקנות עוד 10 מנות מאותו תורם ולא הייתה שום בעיה

with my love

New member
אנחנו קנינו

בתחילה 8 מנות (באסף הרופא אפשרו לי כי אני נשאית של מחלה גנטית). אבל, זה לקח קצת יותר זמן ממה שחשבנו ורצינו לקנות עוד מנות - היו רק עוד 4 ואני נקלטתי להריון רק עם המנה השישית, מה שאומר שנותרו לנו עוד 6 מנות. בהתחשב בזה שאנחנו רוצות ארבעה ילדים וש-מה לעשות, כניסה להריון לוקחת זמן, סביר שלא כל הילדים יהיו אותו תורם. אז מה? בהתחלה זה היה בעיננו אסון גדול, עכשיו זה כבר לא מאוד משנה לנו (גם ככה הגוזל יצא קופי שלי
) למיטב ידיעתי באסף הרופא מאפשרים לך לקנות כמה מנות שתרצי ברגע שנכנסת להריון. בהצלחה!

צנשה

New member
תודה רבה:)

אני מניחה שבאמת בסוף כשכבר יש גוזלים כלום כבר לא משנה.. עכשיו הכל נראה חשוב

liatlea

New member
לקחנו מחול

הי אנחנו הזמננו מחול,הסיבה היתה כי אפשר לקבל מידע רחב על התורם וכמובן לא רצינו שהילדים שלנו הסתובבו כשמסביב הרבה אופציות לאחים קנינו מספר גדול של מנות כי ידענו שנרצה הרבה ילדים וכמובן אי אפשר לדעת כמה מנות נצטרך יש חשיבות לגיל ולפוריות שלכן אני ממליצה דרך אסף הרופא-הם היו מאוד נחמדים ומקצועים הבנתי שיש אפשרות להביא גם מבנק בספרד-זה יותר זול מארה"ב בהצלחה ותכנסו לזה בכיף אז זה יהיה כיף

Rsquare

New member
יש גם אפשרות של פרטי בארץ...

המחירים הם בין חו"ל לבין ציבורי והזמינות מיידית, (לקחתי מהם פעם אחת כשלא רציתי לוותר על סבב בגלל בעיות בירוקרטיות..) R

ממליצה על אסף הרופא

אם מייבאים זרע מחו"ל - עדיף באסף הרופא. המחירים של אסותא מטורפים ולמה לך לתת יד למערכת רפואית שכל עניינה הוא להרוויח כסף.

למעלה