התייעצות

התייעצות

מנסה את מזלי גם כאן :)
בחור חדש, יוצאים כחודשיים והכול באמת מעולה- יש משיכה, תקשורת, כימיה, תחומי עניין פחות או יותר.
אבל, יש כמה דברים, ספק שטחיים וספק לא, שמטרידים אות ורציתי לשמוע את דעתכם הכנה לגבי הקריטיות של העניין. אז ככה:

- אני סטודנטית לתואר ראשון, הבחור לומד מקצוע, אבל הוא לא עושה תואר. ראיתי שרשור דומה פה בעמוד..העניין הוא שאני לומדת די קשה לתואר ובאיזשהו מקום אני מרגישה שהייתי רוצה מישהו שהוא במצב דומה בחייו ושירכוש השכלה דומה.
- הבחור ביזבז המון זמן בלעשות כלום- עבודות מזדמנות וכאלה. אני מתקשה להבין איך הוא לא ניצל את הזמן הארוך הזה להתקדם לעבודה רצינית יותר, לטוס לטיול בחו"ל (זה כן מעניין אותו והייתה לו יכולת כלכלית) או אפילו ללמוד משהו. בקיצור לעשות עם עצמו משהו! אני חוששת שזה מעיד על חוסר שאפתנות ומין חוסר מעש כללי כזה. למרות שאני אציין שדיברנו על זה וכרגע הוא לומד למקצוע ומתכוון להמשיך בזה עד לרמה די גבוהה.
- יש בינינו פערים חברתיים- לו יש בערך שני חברים והוא מסתפק בזה, אני לעומ"ז (עם כל הצניעות) בנאדם שצריך הרבה אנשים בחיים שלו, אני משתדלת מאוד לשמור על קשרים, להיפגש עם חברים, אוהבת את ההמוניות הזו. אני חושבת שבקשר כל צד אמור להיות עולם שלם משל עצמו, השאלה אם פערים כאלו פוגעים בהנחה הזו?

אשמח לתגובתם הכנה חברים

גילושיט

New member
נשמה, נשמע כאילו את מחפשת בעיות.

team ns

New member
אולי כדאי שתשאלי אותו....

מה כוונותיו לחיים אבל הוא נשמע דווקא בחור נהדר שבסה"כ לא עושה תואר ולא איש של 100 חברים שדווקא לטעמי זה פלוס אדיר אצל אנשים לפעמים

גילושיט

New member
תכלס, שווה יותר

רק בגלל שלעשות
כאן מצריך קצת יותר מללחוץ על הלייק בפייסבוק

Optimistic Girl

New member
דעתי בנושא

אתייחס ל2 דברים שאת כתבת,
את לומדת תואר, <זה בסדר גם אני ולכן מבינה לליבך>

את כותבת שאת לומדת קשה,
אז בעצם את גם רוצה שהוא ילמד קשה?
האם קושי בלימודים יצביע על המשכורת בעתיד?
האם במקצוע שלו אפשר להרוויח טוב?

והכי חשוב,
האם הוא מכבר את הלו'ז הצפוף שלך? ז'א-שאת אומר לו שאת לא יכולה לצאת איתו כי את לומדת למבחן , האם הוא מכבד את זה? או שמנסה לגרור אותך לבילויים למרות המחויבויות הקודמות שלך?

ב.
האם המעט חברים של הבחור שלך, משפיע על הזוגיות שלכם?
לידיעתך, עם מחקרים, גברים הם פחות חברותיים מנשים, ז'א אומנם יש להם 2 או 3 חברים, אבל אלו הם חברים אולי איכותיים אצלו, וזה מה שחשוב, לא?

EdisonGirl

New member
ואפשר גם הפוך...

מישהו ששקוע מידי בלימודי התואר שלו, שיש לו מיליון ידידות שנפגש איתן כל הזמן ולא יוותר עליהן בשבילך.
יש קריטריונים אחרים שעליהם כדאי לבסס מה זה בנזוג טוב בשבילך.
תרגמי את הקריטריונים שנתת בהודעה שלך לחששות האמיתיים שמסתתרים מאחוריהם.
אז את סטודנטית לתואר ראשון והוא בלימודי תעודה, אז אתם לא שווים מבחינה השכלתית, נו אז? מה יכול להפריע לך בזה? מה החשש שמסתתר מאחורי זה, כי יש כאלו שלא היו מתייחסות בכלל לעובדה הזו.
ברגע שתגדירי ממה את באמת חוששת, תוכלי למצוא את הדרך לענות לעצמך על אותן החששות ולגלות אם מדובר במשהו רציני שראוי להתייחסות או שאלו חששות נטו והמציאות מוכיחה אחרת.
שווה לבדוק את זה. לפעמים מדובר באינטואיציה נכונה ולפעמים אלה חרדות שאין להן אחיזה במציאות.

זה כאילו שאת מחפשת מישהו כמוך

רק ממין זכר
את לא מקבלת את זה שהוא שונה ממך..

אני אישית לא הייתי פוסלת מישהו בגלל שום סעיף ממה שציינת.

קודם כל לא לכולם מתאים לעשות תואר.. וזה לא קשור לרצינות. אני מכירה מישהו שהוא אנטליגנט בטירוף אבל הוא פשוט לא בנוי למסגרות כאלה.
וכתבת שהוא לומד מקצוע..אז אני בכלל לא מבינה מה את רוצה ממנו.

דבר שני מה הבעיה בתקופה של עבודות מזדמנות? כולם עוברים את זה.. יש כאלה שתקועים במקום הזה יותר זמן ויש כאלה פחות...העיקר שהוא לא רוצה לעשות את זה כל החיים.

ובקשר לעניין החברתי, אני דווקא חושבת שזה פער שיכול להשלים אחד את השני. ולמה אם יש לו שני חברים זה אומר שאין לו עולם משל עצמו? כל אחד ומה שמתאים לו.

Purple Mushroom

New member
מערכת יחסים טובה אמיתית ונכונה היא תמיד יותר

... היא תמיד יותר מורכבת. תמיד מורכבת.
הבחור מזכיר לי קצת את אבא שלי לפני שפגש את אמא שלי, ואותי.

תמשיכי לדבר איתו, ולהכיר אותו. את מתארת את הפער ביניכים, את יכולה לנסות לשנות אותו.
ותבדקי את התוכן והמהות המשותפת ביניכם. מה כן זהה, מה כן דומה?
מכירה אותו חודשיים. מה כן התחיל את המערכת יחסים ביניכם?
לא הבנתי את ההנחה.
בקיצור, תמשיכי לבדוק,ולהכיר אותו. או כן ,או לא, או משהו אפור באמצע.
בהצלחה :)...

למעלה