התייעצות

התייעצות

אז ככה.. אני כבר 8 חודש חיילת בסדיר, התגייסתי רגיל, עשיתי טירונות במחנה 80 ומשם המשכתי לבהד 7 לקורס
בינואר הגעתי לאוגדת עזה ומאז אני שם ..
עכשיו ככל הנראה מעלים אותי ועדה רפואית על נפשי, עומדים לשחרר אותי מצהל ואני לא רוצה. לא רוצה להשתחרר ולא רוצה שירות לאומי
מישהו יכול להסביר לי על התנדבות? כאילו אני יכולה לעשות את זה אחרי ששיחררו אותי? מה הפרוצדורה של כל זה?
תודה לעונים..

hillator

New member
תשובה

לא יודעת מה הגורשים שמעלים אותך לועדה רפואית על נפשי ואני גם לא נכנסת לסוגיות האלו כי אני לא רופא אני רק אציין כמה עובדות
1. פרופיל נפשי יש כמה דרגות 21 ו24 זה פוטר משירות(זמני וקבוע) אבל באמצע יש עוד דרגות של 45 ו64 השאלה היא אם יש מצב שתקבלי את הדרגות האלו ובקח תוכלי להמשיך לשרת?
2. ההליך הוא עם קבלת הפטור (בהנחה שתקבלי 21) זה לפנות לתא מוחזרי שירות, ולאחר קבלת חוות דעת מגורמים פסיכאטרים התנדבות או חזרה לשירות כרגיל.
ממה שהבנתי אנשים שהיו בצבא ויצאו על 21 נפשי לא מוחזרים כמתנדבים אלא רק מעלים פרופיל וחוזרים כחילים רגילים.

בברכה

hillator

New member
תשובה

הפרופיל שלך כיום הוא 64 נפשי או בגלל בעיה אחרת?
וכן 45 זה פרופיל כשיר לשירות בצבא.
מאיפה את כל כך בטוחה שנותנים לך 21? למיטב ידיעתי לא ממהרים לתת לאף אחד 21 נפשי. צריך בשביל זה ברוב המקרים:
א. חייל שבא ומספר סיפורים ועושה הצגות .
ב. מפקד שרוצה להיפטר מחייל וממלא חוות דעת בהתאם.
ג. פסיכאטר שמבין שאין סיכוי או שלא רוצה להתמודד עם המצב.

מה המפקדים שלך אומרים על כל זה?
אם לא נוח לך לדבר כאן שלחי לי מייל [email protected] אני יענה בבוקר כי אני הולכת לישון

למעלה